Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT='Times New Roman'][SIZE=3]Zadziorka dawno się nie ważyła , ale tak sobie myślę, że 8 kg to waży na pewno!:oops: [/SIZE][/FONT]

Posted

Aukcja Zadry na Allegro skończyła się. A potem dostałam takiego maila - Romku odpisz na niego (że też ludzie nie czytają treści ogłoszeń):

czy to raczej maly pies czy wiekszy, lubi dzieci. Jak mniemam jest w schronisku?

nadawca: [email][email protected][/email]

Posted

[quote name='agusiazet']Ale, moim zdaniem, zawsze warto spróbować, nie można nie, bo tak to Zadra zostanie u Asi i Romka i tymczasu dla zamojskich piesków nie będzie!!![/quote]
Pewnie ze trzeba probowac, ale z wieksza ostroznoscia niz ja wtedy z Zulką

Posted

Nie wiem czy dzisiaj odpowiadać. Zadra ma jakiś podejrzany brzuch, to raczej nie jest otyłość. Jutro jedzie na RTG i jak będzie potrzeba na USG. Odezwę się jek coś będzie wiadomo. Trzymajcie za małą kciuki!

Posted

Trzymajmy kciuki, moze to nic powaznego. Jak bylismy u Asi i Romka to faktycznie ten brzus wydawał mi się duzy, ale sunie tyją w rózny sposób. Badzmy dobrej mysli, Zadra ma apetyt to moze to nic powaznego.

Posted

[FONT=Arial][SIZE=3]Właśnie wróciliśmy! Bardzo, bardzo potrzebujemy Waszej pomocy!!!![/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3]Badanie USG Zadziorki wykazało w jej brzuszku cztery małe Zadziorki. Jesteśmy w ciężkim szoku. Zadra nie ma powiększonych cycuszków, wczorajsze dotykowe badanie brzucha nie wskazywało na ciążę. Dowiedzieliśmy się dzisiaj, że suka może chodzić w ciąży nawet do 72 dni. W życiu nie spodziewaliśmy się, że taka nędza jaką zabraliśmy ze schronu może być w ciąży. Tak więc , Zadziorka przestała chwilowo szukać domku i szykuje się do porodu, który ma nastąpić lada chwila. Obawiamy się o szczeniaki, bo Zadra na początku brała wiele bardzo silnych leków na pasożyty, ale na to już wpływu nie mamy. Mam nadzieję, że jak wszystko będzie dobrze, to pomożecie szukać domków dla małych piesków. W tej chwili mamy cztery własne psy i piątą Zadrę, a lada moment zrobi się ich przynajmniej dziewięć. Totalna załamka. [/SIZE][/FONT]

Posted

Aktualnie Zadra waży 8,5 kg, a brzuchem ciągnie po ziemi. Z tą dietą dla niej, to sobie chyba damy spokój. :evil_lol:
Jak ona mogła nas tak załatwić ????
Nawet nie widać po niej odrobiny skruchy ! :shake:
Rozłożyła się teraz na podłodze i czeka na oklaski. :roll:

Posted

No, niesamowita wiadomość! :crazyeye: Skoro prosicie o pomoc w szukaniu domów dzieciom, to znaczy, że nie macie ich zamiaru uśpić zaraz po urodzeniu? A zostawić Zadrusi jednego szczeniorka? Zatem w schronisku w Zamościu suczki są razem z psami na wybiegach? Dlaczego ludzie "to" robią zwierzakom!!!

Posted

[FONT=Times New Roman]Nocka minęła spokojnie, Zadrusia jeszcze w kawałku. Zobaczymy co nas zastanie jak wrócimy z pracy. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Agusiu myśmy kiedyś już przygarnęli suczkę z ulicy, która obdarowała nas potomstwem. Owszem mieliśmy zamiar uśpić psiaki zaraz po urodzeniu, ale jak przyszło co do czego , to okazała się, że jesteśmy cienkie bolki. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Na razie to nie ma co planować, oby szczęśliwie urodziła. [/FONT]