Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to trzymamy kciuki; mam nadzieje ze biednej suni uda sie :loveu:
I dom dobry i odległośc dobra... Wymarzony domek:loveu:
Staraj sie Niki - lidka, staraj:lol:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Lidko czy kolega kolegi już się odezwał ? :cool3:[/quote]
wlasnie sie odezwal...sunia jemu sie owszwm bardzo podoba, ale rodzina sie obawia ze nie urosnie duza a oni koniecznie chca duzego psa...:shake:
...chyba jakies fatum nade mna jest teraz...wszystkie adopcje z ktorymi mialam cos wspolnego nagle sie nie powiodly ( wyzelka, biala sunia,teraz ta mala bida)...moze ja jestem jakas przekleta i przynosze tym psiakom pecha:placz:

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Pewnie słabo chwyciła :-([/quote]
ja nie wiem...ja nie rozumiem takich ludzi...robia nadzieje a potem bumm i po sprawie dla nich...a ja z tym zostaje i to mnie jest przykro nie im:-(
jutro zabieram biala sunie od pani z domu...postanowilam sie ostro wziasc za jej szkolenie...wyprowadzalam juz gorsze psy przeciez...musi sie udac do jasnej chol***!! bo inaczej ja juz zwiariuje:placz:...najgorsze ze problem jest z niestanowczoscia pani wlascicielki:( a ja chyba nie podawalam tutaj linka do jej watku?
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=82846[/URL]
sunka jest kochana uwielbia male dzieci...zero agresji z jej strony...tylko te demolki w domu:shake: i wycie....
(przepraszam za offa)

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Wszystko dobre , co się dobrze kończy! :loveu:
Suńka dzisiaj wieczorem jedzie do swojego nowego domku :lol:[/quote]
powaznie???
o rany..."moja" biala bidulka z watku tez jedzie dzis ( w zasadzie to juz wyjechala:lol:) !!! :multi:
jak ja sie ciesze....:multi::multi:

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Suńka już pojechała do domku. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]I tutaj należy się pochwała dla mojego TZ-ta, bo skutecznie namawiał na nią wczoraj swoją koleżankę z pracy. Dzisiaj dziewczyna zadzwoniła, że porozmawiali z mężem (mieli ochotę na owczarka niemieckiego) i chcą ją do siebie zabrać. Ludzie są bardzo sympatyczni , a mała od razu przypadła im do gustu . Mieszkają na górze wolnostojącego domu, a na dole mają warsztat i biuro. I to jest właśnie zadanie dla małej (która na pewno mała nie będzie), bo pilnowanie tego wszystkiego zastało złożone w jej łapki. Cały teren jest ogrodzony i jak tylko suńka podrośnie mają jej zafundować sterylizację. Strasznie jestem szczęśliwa, że udało ją się uratować. [/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Romek-Zamość'][FONT=Times New Roman][SIZE=4]Suńka już pojechała do domku. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]I tutaj należy się pochwała dla mojego TZ-ta, bo skutecznie namawiał na nią wczoraj swoją koleżankę z pracy. Dzisiaj dziewczyna zadzwoniła, że porozmawiali z mężem (mieli ochotę na owczarka niemieckiego) i chcą ją do siebie zabrać. Ludzie są bardzo sympatyczni , a mała od razu przypadła im do gustu . Mieszkają na górze wolnostojącego domu, a na dole mają warsztat i biuro. I to jest właśnie zadanie dla małej (która na pewno mała nie będzie), bo pilnowanie tego wszystkiego zastało złożone w jej łapki. Cały teren jest ogrodzony i jak tylko suńka podrośnie mają jej zafundować sterylizację. Strasznie jestem szczęśliwa, że udało ją się uratować. [/SIZE][/FONT][/quote]
no to super:multi::multi:
mozna liczyc na zdjecia:cool3:?

Posted

Na razie dostaliśmy smsa, że szczęśliwie dojechali do domu i są po kolacji. :lol:
A to jej dzisiejsze zdjęcie

[IMG]http://img114.imageshack.us/img114/6602/img4032jn5.jpg[/IMG]

Posted

Nie zagladałąm tutaj przez pare dni a tu takie wiesci:multi::multi::multi:
Gratulacje!!! Dobrze ze sunia ma dom, bo tamten to domem nie był:angryy:
Co sunia musiała w nim przezywac, ze wolała posesje z 4 psami, w tym 2 bardzo duze...

Posted

[quote name='martaa2']Nie zagladałąm tutaj przez pare dni a tu takie wiesci:multi::multi::multi:
Gratulacje!!! Dobrze ze sunia ma dom, bo tamten to domem nie był:angryy:
Co sunia musiała w nim przezywac, ze wolała posesje z 4 psami, w tym 2 bardzo duze...[/quote]

Duże i bardzo kochane :evil_lol:

Posted

[FONT=Times New Roman]Zadra ma się wyśmienicie! [/FONT]
[FONT=Times New Roman]I powiem , że z tym podgryzaniem wilków, to ona nieźle sobie wykombinowała. :mad:Po pierwsze , to myśmy wcale nie mieli ochoty zostawiać sobie Zadziorki na stałe. Bardzo przeżyłam chorobę mojej najukochańszej Myszki i o żadnym psie nie chciałam nawet słyszeć. :-( Po drugie doszłam do wniosku, że jeżeli kiedykolwiek wezmę psa, to tylko na dwór , tak jak Czaka i Sara (mamy z nimi nieformalną umowę, że jeśli temperatura spada do – 5, to siedzą w domu). Jednak moja waleczna Zadziorka w tej chwili tak ma nagrabione u wilków, że nie mogę jej samej zostawiać na dworze.:shake: No i kto tu jest mądrzejszy, czy ja która wszystkim opowiadałam, że nie wezmę jej do domu, czy ona, która przez swoją rzekomą głupotę załatwiła sobie na stare lata ciepły kącik w domu. :evil_lol: [/FONT]

Posted

Asiu, ona dobrze wiedziała co robi :diabloti: Wiedziała kiedy sie oszczenić i u kogo :evil_lol: A teraz dobrze wykombinowała z wilkami. Ale i one też przecież wejdą kiedyś do domu - TO BĘDZIE SIĘ DZIAŁO :mad:

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Spokojnie , nasz dom ma wysokie podpiwniczenie i tam suczydła zimują, a jak przychodzą do domu , to są pod ścisłą kontrolą. :roll: Zadra natomiast ostatnio przeniosła się na pięterko i wygryzła mojego Ciapka z koszyczka. :-( Teraz biedny Ciapuś musi spać z nami . :evil_lol:[/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Romek-Zamość'][FONT=Times New Roman][SIZE=4]Zadra natomiast ostatnio przeniosła się na pięterko i wygryzła mojego Ciapka z koszyczka. :-( Teraz biedny Ciapuś musi spać z nami . :evil_lol:[/SIZE][/FONT][/quote]
no biedny ten wasz ciapus rzeczywiscie:diabloti: