Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Romek-Zamość']My to już raczej dziękujemy, bo jesteśmy totalnie zapsieni :diabloti:[/quote]
wiem wiem....slyszalam:evil_lol:
ale moze akurat...a jak sprawa z psinami sasiadow?
zastanawiam sie nad stworzeniem wątku zbiorczego dla psow z zamojskiego schroniska, co wy na to?
strona internetowa nie jest zbyt regularnie aktualizowana, stad moj pomysl...czekam na wszelkie sugestie...

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Suczka sąsiadów wygląda koszmarnie, przed chwilą chodziłam ją karmić. Maleńka ma szansę na dom, ale potrzebny jest transport do Poznania.[/quote]
no to szukamy tarnsportu do poznania...na transportowym juz napisaliscie?

Posted

[quote name='martaa2']Dzieki Miki - lidka za zdjecia psiaków ze schroniska.
DZieki Tobie strona zostanie zaktualizowana:lol: Ale dopiero na tygodniu:oops:[/quote]
hihihih "Miki" myszka Miki:cool3:
aktualizuj aktualizuj, bo za tydzien jade po wyzelke, wiec pewnie znow zdjec napstrykam...to moja mala mania:diabloti: dziwie sie ze jeszcze nikt mi nie zwrocil uwagi, a wrecz mi pomagaja...przeciez wiadomo, ze dla siebie tych zdjec nie robie do albumu:lol:

Posted

A to moja biedna sąsiadka , ostatnio podkopuje się pod naszym płotem i cały czas u nas koczuje

[IMG]http://img131.imageshack.us/img131/160/img4022ci3.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='martaa2']A co na to Wasz zwierzyniec?[/quote]

Nasz zwierzyniec spoko, ale boję się o "hodowców" bo jak to zobaczą to mogą ją przywiązać :-(

Posted

[quote name='Niki-lidka']to ja poprosze jej wszystkie zdjecia jakie macie na maila
([EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL])
i zaraz wysylam maila do zainteresowanego chlopaka...on chce psiaka tak do 6 miesiecy, ale koniecznie zeby byl duzy potem i mile wiedziane umaszczenie podpalane...a ona taka jest, moze sie uda:cool3:[/quote]

Już wysyłam

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Łapy ma strzeliste, jak na szczeniora , to już jest spora, ale w 100% zagwarantować, to oczywiście nie mogę.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4] A gdzie jest ten potencjalny domek, bo lepiej gdyby był jak najdalej od nas ? I czy to w porządku ludzie? [/SIZE][/FONT]
[FONT='Times New Roman'][SIZE=4]Jak się spodoba rodzince , to możemy ją wcześniej zawieźć i pokazać , zanim podejmą ostateczną decyzję. [/SIZE][/FONT]
[FONT='Times New Roman'][/FONT]

Posted

[quote name='Romek-Zamość'][FONT=Times New Roman][SIZE=4]Łapy ma strzeliste, jak na szczeniora , to już jest spora, ale w 100% zagwarantować, to oczywiście nie mogę.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]A gdzie jest ten potencjalny domek, bo lepiej gdyby był jak najdalej od nas ? I czy to w porządku ludzie? [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Jak się spodoba rodzince , to możemy ją wcześniej zawieźć i pokazać , zanim podejmą ostateczną decyzję. [/SIZE][/FONT]
[/quote]
Ja ich osobiscie nie znam, ale znalazl mi ich kolega, ktory jest w 100procentach sprawdzony i zna ich i ich warunki dla psiaka bardzo dobrze...a mieszkaja daleko, musialabym zawiezc mala do lublina:)

Posted

[quote name='Niki-lidka']Ja ich osobiscie nie znam, ale znalazl mi ich kolega, ktory jest w 100procentach sprawdzony i zna ich i ich warunki dla psiaka bardzo dobrze...a mieszkaja daleko, musialabym zawiezc mala do lublina:)[/quote]

Taaaak , to bardzo dobra odległość :evil_lol: