sacred PIRANHA Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='Romek-Zamość']My to już raczej dziękujemy, bo jesteśmy totalnie zapsieni :diabloti:[/quote] wiem wiem....slyszalam:evil_lol: ale moze akurat...a jak sprawa z psinami sasiadow? zastanawiam sie nad stworzeniem wątku zbiorczego dla psow z zamojskiego schroniska, co wy na to? strona internetowa nie jest zbyt regularnie aktualizowana, stad moj pomysl...czekam na wszelkie sugestie... Quote
Czaka Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Suczka sąsiadów wygląda koszmarnie, przed chwilą chodziłam ją karmić. Maleńka ma szansę na dom, ale potrzebny jest transport do Poznania. Quote
sacred PIRANHA Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Suczka sąsiadów wygląda koszmarnie, przed chwilą chodziłam ją karmić. Maleńka ma szansę na dom, ale potrzebny jest transport do Poznania.[/quote] no to szukamy tarnsportu do poznania...na transportowym juz napisaliscie? Quote
Tola Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Dzieki Miki - lidka za zdjecia psiaków ze schroniska. DZieki Tobie strona zostanie zaktualizowana:lol: Ale dopiero na tygodniu:oops: Quote
sacred PIRANHA Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='martaa2']Dzieki Miki - lidka za zdjecia psiaków ze schroniska. DZieki Tobie strona zostanie zaktualizowana:lol: Ale dopiero na tygodniu:oops:[/quote] hihihih "Miki" myszka Miki:cool3: aktualizuj aktualizuj, bo za tydzien jade po wyzelke, wiec pewnie znow zdjec napstrykam...to moja mala mania:diabloti: dziwie sie ze jeszcze nikt mi nie zwrocil uwagi, a wrecz mi pomagaja...przeciez wiadomo, ze dla siebie tych zdjec nie robie do albumu:lol: Quote
Czaka Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 A to moja biedna sąsiadka , ostatnio podkopuje się pod naszym płotem i cały czas u nas koczuje [IMG]http://img131.imageshack.us/img131/160/img4022ci3.jpg[/IMG] Quote
Czaka Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [IMG]http://img125.imageshack.us/img125/8757/img4028tc4.jpg[/IMG] Quote
BIANKA1 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Chyba wygląda lepiej niż na poprzednim zdjęciu . Quote
Czaka Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Cały czas ją dokarmiam, a ona postanowiła u nas zamieszkać. Quote
sacred PIRANHA Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Cały czas ją dokarmiam, a ona postanowiła u nas zamieszkać.[/quote] w jakim ona moze byc wieku? rosnie duzo jeszcze? ...pytam bo szukam akurat szczeniaka ktory bedzie duzy.... Quote
Czaka Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Mała to ona na pewno nie będzie :shake: Quote
sacred PIRANHA Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Mała to ona na pewno nie będzie :shake:[/quote] to ja poprosze jej wszystkie zdjecia jakie macie na maila ([EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]) i zaraz wysylam maila do zainteresowanego chlopaka...on chce psiaka tak do 6 miesiecy, ale koniecznie zeby byl duzy potem i mile wiedziane umaszczenie podpalane...a ona taka jest, moze sie uda:cool3: Quote
Czaka Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='martaa2']A co na to Wasz zwierzyniec?[/quote] Nasz zwierzyniec spoko, ale boję się o "hodowców" bo jak to zobaczą to mogą ją przywiązać :-( Quote
Czaka Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='Niki-lidka']to ja poprosze jej wszystkie zdjecia jakie macie na maila ([EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]) i zaraz wysylam maila do zainteresowanego chlopaka...on chce psiaka tak do 6 miesiecy, ale koniecznie zeby byl duzy potem i mile wiedziane umaszczenie podpalane...a ona taka jest, moze sie uda:cool3:[/quote] Już wysyłam Quote
sacred PIRANHA Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Już wysyłam[/quote] juz wyslalam maila, moze akurat zapadnie Michalowi w serducho:) Quote
sacred PIRANHA Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Wielkie dzięki !!![/quote] na razie nie ma za co dziekowac...siedze na dogo i tak sobie klikam z nudow:p jak dostane odpowiedz to dam znac:) Quote
sacred PIRANHA Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 narazie sunia podoba sie bardzo bardzo, doslalam jeszcze fotki z dzis, ma pokazac jeszcze zdjecia reszcie rodziny...pyta czy napewno bedzie duza, bo to ma byc panna strozujaca olbrzymi teren:) Quote
Czaka Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Łapy ma strzeliste, jak na szczeniora , to już jest spora, ale w 100% zagwarantować, to oczywiście nie mogę.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4] A gdzie jest ten potencjalny domek, bo lepiej gdyby był jak najdalej od nas ? I czy to w porządku ludzie? [/SIZE][/FONT] [FONT='Times New Roman'][SIZE=4]Jak się spodoba rodzince , to możemy ją wcześniej zawieźć i pokazać , zanim podejmą ostateczną decyzję. [/SIZE][/FONT] [FONT='Times New Roman'][/FONT] Quote
sacred PIRANHA Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Romek-Zamość'][FONT=Times New Roman][SIZE=4]Łapy ma strzeliste, jak na szczeniora , to już jest spora, ale w 100% zagwarantować, to oczywiście nie mogę.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]A gdzie jest ten potencjalny domek, bo lepiej gdyby był jak najdalej od nas ? I czy to w porządku ludzie? [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Jak się spodoba rodzince , to możemy ją wcześniej zawieźć i pokazać , zanim podejmą ostateczną decyzję. [/SIZE][/FONT] [/quote] Ja ich osobiscie nie znam, ale znalazl mi ich kolega, ktory jest w 100procentach sprawdzony i zna ich i ich warunki dla psiaka bardzo dobrze...a mieszkaja daleko, musialabym zawiezc mala do lublina:) Quote
Czaka Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='Niki-lidka']Ja ich osobiscie nie znam, ale znalazl mi ich kolega, ktory jest w 100procentach sprawdzony i zna ich i ich warunki dla psiaka bardzo dobrze...a mieszkaja daleko, musialabym zawiezc mala do lublina:)[/quote] Taaaak , to bardzo dobra odległość :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Taaaak , to bardzo dobra odległość :evil_lol:[/quote] tak wlasnie jak do mnie zadzwonil i powiedzial gdzie mieszka...to sobie pomyslalam...wspaaaaniale:diabloti: Quote
Recommended Posts