Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojej . toż to skóra i kości .:shake: To u Was nikt nie reaguje na takie traktowanie psa ? Na moim osiedlu uderzenie psa to występek . Zaraz by było gadania .W każdym sklepie by plotkowano :cool3:

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sytuacja nie jest łatwa. Nie mogę zabrać małej do siebie, bo ona ma właścicieli, a oni mają poważne plany finansowe związane z jej rozrodem. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Tak jak pisałam jedyna możliwość, to znalezienie jej domu i dopiero wtedy mogę ją zabrać. Dzisiaj podałam małej tabletki na robaki, bo miała strasznie wzdęty brzuszek. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Jeśli Ciotki znające się na ogłoszeniach mogą coś zrobić dla małej będę bardzo wdzięczna. [/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='martaa2']A moze założyc małej wątek? Alarmujący tytuł przyciągnie innych dogomaniaków i moze znajdzie sie jakieś wyjscie, zeby zmienic los suni...[/quote]

Myślałam o wątku dla niej, ale ja nie mam możlwości codziennie pisać, co słychać u małej. Mam ograniczony do niej dostęp. Podobno za kilka dni szanowni właściciele znowu wyjadą i psina będzie bez opieki.

Posted

sliczna psina...a co do haski, to blakal sie blakal po zamosciu i potem mi zniknal z oczu...a mialam juz domek dla niego:( moze to nawet ten sam:( teraz kolega chce wziasc owczarka niemieckiego...i mam znow misje znalezc takiego w schronisku:)
a ta sunia ze zdjec to kundelek jest chyba?

Posted

popytam znajomych, juz blisko pazdziernik...wracam na studia i ludzie sobie o mnie przypomnieli i juz zaczeli wydzwaniac w sprawach psiakow...moj pierwszy warunek to to ze to musi byc pies z zamojskiego schroniska wiec znow jest szansa ze jakies psiaki znajda super domki:)
gdybyscie cos wiedzieli i owczarkach niemieckich do adopcji to prosze o kontakt:)
ja postaram sie w ten weekend pojechac do schronu i poszukac jakiegos ONka, ale moze ktos akurat cos wie:)

Posted

W drugim albo trzecim boksie jest noa suka, tzn od sierpnia...
A ja cały czas myslę, o tym małym kundelku:-(
Jak mu pomóc...
Mizianka dla Zadry i reszty psów:loveu:

Posted

A ja chce napisać, ze Zadra to w tej chwili nie ta sama Zadra. Jej sierśc nie przypomina zupełnie tego, co widziałam jeszcze pare tyg temu:crazyeye: Zrobiła sie puchata i kręcona, a Zadra wyglada ślicznie:loveu:
Asiu, prosimy zdjęcia Zadrusi, trzeba się nią pochalić:lol:

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Jutro jej zrobię kilka fotek. Teraz ten czarny kluch najadł się i śpi :mad:[/quote]
Moje nie jadły, ale tez spią:eviltong: