agusiazet Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ale fajny uszatek!! Staruszek z werwą jeszcze Wam da popalić. Serdecznie dziękuję za Ginę:loveu: Quote
zanzara Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Brutolini podobny chyba sam do siebie.Jedno ucho klapniete drugie osle zreszta codziennie obserwuje wariacje artystyczne jego uszu ciagle zmieniaja pozycje:D.Asiu zobaczysz sama:cool3: Ps.A do kogo dobiera sie na zdjeciu Zarunia?hehe.Razem ciezko ich uchwycic. Quote
Czaka Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='agusiazet']Ale fajny uszatek!! Staruszek z werwą jeszcze Wam da popalić. Serdecznie dziękuję za Ginę:loveu:[/quote] Aga to my Ci dziękujemy za Ginę! :multi: Quote
Zarunia Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [IMG]http://www.mobos.republika.pl/zara/001.jpg[/IMG] [IMG]http://www.mobos.republika.pl/zara/005.jpg[/IMG] Brutollini i Miszku Miszku :diabloti: Quote
Zarunia Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 do kogo sie dobiera? pewnie że do Ciebie po zegarku poznałam :evil_lol: Quote
Zarunia Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 zbyt dobry masz aparat i dlatego muszę się gimnastykować przy wklejaniu zdjęć :eviltong: Quote
zanzara Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Eee tam szajs metal:evil_lol: Informuje ze nie zaloze Brutusowi zóltych skarpetek:eviltong: .Co najwyzej moge go wyprac przed wizyta, bedzie jak nówka bez sladów uzytkowania:evil_lol: Quote
Czaka Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Strasznie jestem ciekawa czy maluchy poznają mamuśkę i odwrotnie :cool3: Quote
Czaka Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Nie wiem czy dobrze widzę :crazyeye: , ale Brutus jest chyba wzrostu Miszku Miszku.:diabloti: Zanzara czym Ty go karmisz, on był dużo mniejszy od Zaruni.:mad: Quote
AZ-IWONA Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Nie wiem czy dobrze widzę :crazyeye: , ale Brutus jest chyba wzrostu Miszku Miszku.:diabloti: Zanzara czym Ty go karmisz, on był dużo mniejszy od Zaruni.:mad:[/quote] To wszystko dzięki " sile i godności osobistej ":eviltong: :evil_lol: Quote
AZ-IWONA Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Nie wiem czy dobrze widzę :crazyeye: , ale Brutus jest chyba wzrostu Miszku Miszku.:diabloti: Zanzara czym Ty go karmisz, on był dużo mniejszy od Zaruni.:mad:[/quote] Asiu ty lepiej zobacz jak wygląda przy nich moja Gwiazdeczka-Pusia :-o :multi: Quote
Czaka Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Taaak facet Zadry musiał być niesamowitym przystojniakiem :evil_lol: Quote
Czaka Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 A oto Zadziorka i mój staruszek Ciapulek [IMG]http://img49.imageshack.us/img49/2626/img3874rc4.jpg[/IMG] Quote
Zarunia Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 nie mogę się nadziwić jak ładną sierść ma teraz Zadra - po prostu nie do poznania :loveu: a Brutellini jest wyzszy od Zarci ale za to Zarcia jest dłuższa i ma większą paszcze :diabloti: Quote
zanzara Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Jak dostalam Brutusa byl strasznie maly.1 nocy spal ze mna i bałam sie,ze jak spadnie z lozka to sie zabije:evil_lol: .Pierwszy miesiac rosł w oczch codziennie.Apetyt mial za dwoje.A karmie go dobrze zazwyczaj ma ryz z jakims miesem do tego warzywa lub owoce i troche masła.Na dzialce zrywa sobie sam co chce.Okaz zdrowia z niego:).Czasami jak wyjde z nim na spacer to wpadamy na kawe do naszej wetki wiec jest pod stala kontrola:evil_lol: Quote
Zarunia Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Brutellini to przepiekny chlopak :loveu: ma tak cudownie miekka siersc :loveu: Quote
Czaka Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Czekamy!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Gosiapk Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='Romek-Zamość']A oto Zadziorka i mój staruszek Ciapulek [IMG]http://img49.imageshack.us/img49/2626/img3874rc4.jpg[/IMG][/quote] Poobiednia siesta? Quote
Recommended Posts