Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brutolini podobny chyba sam do siebie.Jedno ucho klapniete drugie osle zreszta codziennie obserwuje wariacje artystyczne jego uszu ciagle zmieniaja pozycje:D.Asiu zobaczysz sama:cool3:

Ps.A do kogo dobiera sie na zdjeciu Zarunia?hehe.Razem ciezko ich uchwycic.

Posted

[quote name='agusiazet']Ale fajny uszatek!! Staruszek z werwą jeszcze Wam da popalić. Serdecznie dziękuję za Ginę:loveu:[/quote]

Aga to my Ci dziękujemy za Ginę! :multi:

Posted

Eee tam szajs metal:evil_lol:
Informuje ze nie zaloze Brutusowi zóltych skarpetek:eviltong: .Co najwyzej moge go wyprac przed wizyta, bedzie jak nówka bez sladów uzytkowania:evil_lol:

Posted

Nie wiem czy dobrze widzę :crazyeye: , ale Brutus jest chyba wzrostu Miszku Miszku.:diabloti: Zanzara czym Ty go karmisz, on był dużo mniejszy od Zaruni.:mad:

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Nie wiem czy dobrze widzę :crazyeye: , ale Brutus jest chyba wzrostu Miszku Miszku.:diabloti: Zanzara czym Ty go karmisz, on był dużo mniejszy od Zaruni.:mad:[/quote]
To wszystko dzięki " sile i godności osobistej ":eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Nie wiem czy dobrze widzę :crazyeye: , ale Brutus jest chyba wzrostu Miszku Miszku.:diabloti: Zanzara czym Ty go karmisz, on był dużo mniejszy od Zaruni.:mad:[/quote]
Asiu ty lepiej zobacz jak wygląda przy nich moja Gwiazdeczka-Pusia :-o :multi:

Posted

nie mogę się nadziwić jak ładną sierść ma teraz Zadra - po prostu nie do poznania :loveu:
a Brutellini jest wyzszy od Zarci ale za to Zarcia jest dłuższa i ma większą paszcze :diabloti:

Posted

Jak dostalam Brutusa byl strasznie maly.1 nocy spal ze mna i bałam sie,ze jak spadnie z lozka to sie zabije:evil_lol: .Pierwszy miesiac rosł w oczch codziennie.Apetyt mial za dwoje.A karmie go dobrze zazwyczaj ma ryz z jakims miesem do tego warzywa lub owoce i troche masła.Na dzialce zrywa sobie sam co chce.Okaz zdrowia z niego:).Czasami jak wyjde z nim na spacer to wpadamy na kawe do naszej wetki wiec jest pod stala kontrola:evil_lol: