Jump to content
Dogomania

Ares znlazlam jego w blokowisku strasznem ..Ma domus! ! trzymajmy kciuki! szuka domku, milosci, zajrzyjcie kochani,juz w schron

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

uuuwaga ;-)
Miałam przed chwilą telefon w spr Jankesa
Pan z Sosnowca byłby zainteresowany jego adopcją. Miał wcześniej jakiegoś ONka, ale odszedł ze starości. Miałby kojec z ocieplaną budą. Ale chyba byłby też luzem na podwórku?!
6Powiedział, że nie bierze się kota w worku i chciałby go jeszcze zobaczyć na żywo. Umówiłam się z nim tak, że w sobotę przyjedzie na wolontariat i pokażę mu Jankesa, jeśli będzie na tak to po kastracji go zabierze. Pan ma mi wysłać swój adres sms-em (już mam) i tu prośba. Czy ktoś z wątku mógłby podjechać tam i sprawdzić czy to dobry dom?
baaardzo proszę !
Adres jak pisałam, już mam wiec jak ktoś się zgłosi to podam na PW. Panu pasuje wizyta po 17/18 bo pracuje. Jeśli mogę prosić, żeby wizyta odbyła się do piątku :)
To wielka szansa da psiura. Jeśli tylko dom bd okej i Jankes się spodoba to wyjdzie ze schroniska niedługo !

Posted

[IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc gify/11_1_120.gif[/IMG]o matenko , ale byloby cudnie , tylko trzeba domek sprawdzic , ja czasem bylam na wizytach p/adopcyjnych , ale sie zrazilam strasznie w zimie , u nas na osiedlu - jedna bablola :-(:angryy:tak strasznie wydzwaniala po sunke z Bielska Boalej , sunka byla w dt u necianeta , tak dzwonila tak prosila , ze juz z dzieckiem tak ja kochaja i wsycko juz kupila , cala wyprawke , ja dostalam jej adres i num tel i bylam kilka r po kilka godzin .... wydawalo sie na 100 procent , ze sunia bedzie miec raj ... po 2 dniach , juz babol dzien i noc do mnie dzwonil:shake::shake:abym cos radzila , bo oni z synem , juz nie chca tej suni ....... wiec na szczescie , dziewczyny z Bielska , bubu i niecia - przyjechaly na powrot po sunke , cudowna sunke , odebraly , ...ja to bardzo przezylam:shake:wiec teraz boje sie sama , Myszka2 na urlopie wyjechana , Martika jedzie jutro , ja boje sie poprostu sama ,

Posted

[quote name='ewa gonzales'][IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc%20gify/11_1_120.gif[/IMG]o matenko , ale byloby cudnie , tylko trzeba domek sprawdzic , ja czasem bylam na wizytach p/adopcyjnych , ale sie zrazilam strasznie w zimie , u nas na osiedlu - jedna bablola :-(:angryy:tak strasznie wydzwaniala po sunke z Bielska Boalej , sunka byla w dt u necianeta , tak dzwonila tak prosila , ze juz z dzieckiem tak ja kochaja i wsycko juz kupila , cala wyprawke , ja dostalam jej adres i num tel i bylam kilka r po kilka godzin .... wydawalo sie na 100 procent , ze sunia bedzie miec raj ... po 2 dniach , juz babol dzien i noc do mnie dzwonil:shake::shake:abym cos radzila , bo oni z synem , juz nie chca tej suni ....... wiec na szczescie , dziewczyny z Bielska , bubu i niecia - przyjechaly na powrot po sunke , cudowna sunke , odebraly , ...ja to bardzo przezylam:shake:wiec teraz boje sie sama , Myszka2 na urlopie wyjechana , Martika jedzie jutro , ja boje sie poprostu sama ,[/QUOTE]

Ciocie kochane ja odpadam niestety :( Proszę pomóżcie Ewci z tą wizytą !!!!!!!!!! Będę spokojniejsza jak Ewcia nie pójdzie sama !!! Cieszę się że chłopak dostał szansę :) ale dom trzeba prześwietlić na wylot ;) Jankes to kochany i młodziutki psiak więc szkoda go trochę do budy :(

Posted

Napisalam do ilku cioteczke , ciociu yucca:buzi:jak dobrze ze jestes , jak dobrze ze jestescie wszystkie, ja sama b ciekawa miejsca u facecika , jak i co , ale ja juz nikomu nie uwierze poprostu na sto procent , trzymajcie kciuki kochani:thumbs: wizyta po 18 tez mi pasuje , czekam na ciotenke jakas , zawsze razniej we dwie , lub trzy

Posted

[quote name='ewa gonzales']Napisalam do ilku cioteczke , ciociu yucca:buzi:jak dobrze ze jestes , jak dobrze ze jestescie wszystkie, ja sama b ciekawa miejsca u facecika , jak i co , ale ja juz nikomu nie uwierze poprostu na sto procent , trzymajcie kciuki kochani:thumbs: wizyta po 18 tez mi pasuje , czekam na ciotenke jakas , zawsze razniej we dwie , lub trzy[/QUOTE]

Ewuś to ja czekam choćby na eske jak wypadła wizyta i już dziś zaciskam z całych sił :)

Posted (edited)

[quote name='Martika@Aischa']Ewuś to ja czekam choćby na eske jak wypadła wizyta i już dziś zaciskam z całych sił :)[/QUOTE]
:buzi:dziekuje Martus , smski slac bede , jedzcie i wypoczywajcie rodzinkowo:bye::thumbs:czekam na adres od Gosi

Edited by ewa gonzales
Posted

[quote name='gosia2313']Jest dziewczyna chętna na wizytę :-)
Wysyłam jej dane od Pana i telefon :)
Jak będzie po to napiszę :) No i na kiedy się umówiła też dam znać ;)

Jankes ma 3-4 lata[/QUOTE]

Bardzo się cieszę i trzymam mocnoo kciuki za wizytę
Pisałam Ewuni, że mogę z nią iśc na tą wizytę, ale sama nie wiem kiedy... dzisisj nie dam rady a jutro jade z Matem/Bostonem do weta

Posted (edited)

Dziekuje Aguniu:buzi:dziekuje wam wszystkim- Gosiu , jak jest dziewczyna chetna to super, to mozemy tez razem, zawsze to razniej we dwie. Sciskuniam mocno kciuki:thumbs: Dziewczyny to jest koło mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edited by ewa gonzales
Posted

[quote name='ewa gonzales']Dziekuje Aguniu:buzi:dziekuje wam wszystkim- Gosiu , jak jest dziewczyna chetna to super, to mozemy tez razem, zawsze to razniej we dwie. Sciskuniam mocno kciuki:thumbs: Dziewczyny to jest koło mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

Super, że koło Ciebie Ewuniu :lol:Jak domek wypali będziesz mogła go odwiedzac;)