Asior Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Witam Dziś przyjechała do mnie malunia suńka która prosto po interwencji u Violetty Villas trafiła do mordowni z Dzierżoniowie. Cudowne dziewczyny z dogomanii uratowały ją i jej 3 koleżanki, wyciągając je stamtąd i umieszczając w hotelu. Jedna już znalazła domek stały, druga jest u mnie. Została tam tylko jedna samotna teraz suńka, ciut większa od mojej (zdjęcia jej umieszcze na końcu postu) Nazwałam małą Yoko Jest przekochana i strasznie sie boi..... Jednak po jednym dniu u dziewczyny która mi ją przywoziła otworzyła się :) U mnie już macha ogonkiem :loveu: Na razie caaały czas śpi na foteliku w kocyku podarowanym jej przez ciocie Enid :loveu: No to teraz czas na prezentację księżniczki...nie mogłam się zdecydować jakie zdjęcia umieścić to umieszczam wszystkie :loveu: UŚMIECH PROSZE :loveu: tutaj maleńka chwile kiedy mała nie goniła Luckiego :p a tutaj sobie śpimy.... niestety mała bardzo się boi błysku aparatu i teraz jak widzi że biore go do ręki chowa głowe w łapy :cool3: cFaniara Quote
weszka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Słodzizna :) Można ją polecać jak ktoś będzie pytał o ligocką Mimi bo chyba ciągle jest na allegro. Quote
Asior Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 to ta suńka co jeszcze została tam Tutaj stoi pod sciana....ta z lewej Quote
Asior Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 tak można, ale uprzedzam przeprowadze ostrą selekce :loveu: nie oddam jej "pierwszemu lepszemu" :D Quote
Enid Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Oj malutka mas zprawo mieć cudowny domek! Oj ja tak bym chciała po Ciebie wrócić:( nio ale pozostaje szukać CI kochanego domku... Quote
Vella Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Rób zdjęcia na dworze, na spacerku. (po "krakowskiemu" to chyba "na polu"?) Nie trzeba będzie używać lampy błyskowej, to się psinka bać nie będzie ;) Quote
Asior Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 ona juz ucieka jak widzi aparat sam :) Quote
Enid Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Nio to szyneczkowy potworku szukaj domku:* Quote
Enid Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 u mnie też bała się aparatu niestety:( ale pewnie się oswoi! NAprawdę wczoraj rano o tej porze to był inny piesek! Teraz ma ochotę żyć:D Quote
Asior Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 ale nic nie chce jeść :( nawet plasterka wędlinki nie tknie :placz: Quote
weszka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Asior to pewnie przez stres. Daj jej trochę czasu na ochłonięcie z emocji... Jestem w niej zakochana :loveu: Gdybym tylko mogła wzięłabym wszystkie bidulki szorściaki. Ja tak kocham takie roztorchańce :loveu: Quote
Jola_K Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Asior']Nazwałam małą Yoko fiu fiu, piekna dziewczynka... :loveu: alez jej dobrze, i teraz juz tylko tak bedzie mala :multi: moi sasiedzi tutaj maja sunie yorka, jest baaaardzo podobna do Yoko :lol: a ma na imie Coccolina :D jak ten mis powodzenia mala Yoko ps nadal tez nie moge wyjsc z zachwytu nad ogonem Luckiego :-o Quote
noemik Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Sior, śliczna niunia. A jak fretki na nią? Quote
Asior Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 jeszcze nie wypuszczałam ich ...... Quote
Enid Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Nie chce jeść? U nas też byl problem, ale ładnie zjadla po południu mięsko gotowane z zupki. Suchej karmy nie chciała. Później troszkę szyneczki. Oj może on ma chory żołądeczek? Quote
carolinascotties Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 może to stres... Asior- a co jej podajesz? Quote
Asior Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 To co ugotowałam fretkom mięso z ryzem :) ale mysle że rzeczywiście wieczorkiem prędzej zje, jak sie przyzwyczai... Quote
carolinascotties Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 to rzeczywiście dietetyczne jedzonko... trzymamy kciuki za apetyt malej :) Quote
Enid Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Hehe będzie głodna to zje:) chociaż wczoraj wybierała mięsko, a ryż zostawiała:) takie mięsożerna psinka:D Quote
Enid Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Dawać mi tu informacje o YOko! Cio tam slychać u maleńskiej... :placz: Quote
Asior Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 eee, ona już dość "dostała" od Villaski :/ Quote
Jola_K Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Perfi napisał(a):puszczasz jej plyty vv? :diabloti: nie stresujcie malej ;) jej i bez tego beda sie jeszcze dlugo snily koszmary :placz: Quote
mulinka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 śliczna jest :loveu: może napiszcie w pierwszym poście jaka jest duża a raczej jaka jest mała ;) i gdzie jest ogłaszana Quote
Recommended Posts