cockermaister Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Jaki szalony na tym filmiku :loveu::diabloti::diabloti: a ta fotka CUDO :loveu: śliczny pudelek :loveu::loveu: Quote
motyleqq Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 wreszcie namierzyłam nową galerię :lol: mały jest cudny, morelowy to mój ulubiony kolor pudli :) nie wiem czemu wszyscy tak nie lubią wystawowych fryzur, ja najbardziej właśnie lubię te z łysymi dupkami ;) Quote
Pestka Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 A mi się pudle podobają bez tak zaznaczonej głowy, całe jedną dlugością na króciutko :loveu: albo tak z fajnie wyciętymi łapkami. Quote
Izabela124. Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='Aleksandrossa']N [video=youtube;-HJJBe-zjlM]http://www.youtube.com/watch?v=-HJJBe-zjlM&feature=youtu.be[/video][/QUOTE]Świetny jest Twój maluch! Zakochałam się w nim :loveu: Możesz podać mi tytuł tej piosenki? Jest bombowa :D Quote
Aleksa. Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='Izabela124.']Świetny jest Twój maluch! Zakochałam się w nim :loveu: Możesz podać mi tytuł tej piosenki? Jest bombowa :D To ta piosenka.;)http://www.youtube.com/watch?v=ghb6eDopW8I&list=ALYL4kY05133r6oZmc_mUqMw9UMfm9esxw&index=1&feature=plcp Quote
Izabela124. Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='Aleksandra95']To ta piosenka.;)http://www.youtube.com/watch?v=ghb6eDopW8I&list=ALYL4kY05133r6oZmc_mUqMw9UMfm9esxw&index=1&feature=plcpDzięki :* :) Quote
Aleksandrossa Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 [quote name='cockermaister']Jaki szalony na tym filmiku :loveu::diabloti::diabloti: a ta fotka CUDO :loveu: śliczny pudelek :loveu::loveu:[/QUOTE] Dziękujemy :) Trzeba będzie jakieś normalne fotki zrobić w końcu :D [quote name='motyleqq']wreszcie namierzyłam nową galerię :lol: mały jest cudny, morelowy to mój ulubiony kolor pudli :) nie wiem czemu wszyscy tak nie lubią wystawowych fryzur, ja najbardziej właśnie lubię te z łysymi dupkami ;)[/QUOTE] Mi tam najbardziej podoba się właśnie puppy clip ew.modern clip :) Zapraszamy częściej do nas :) [quote name='Pestka']A mi się pudle podobają bez tak zaznaczonej głowy, całe jedną dlugością na króciutko :loveu: albo tak z fajnie wyciętymi łapkami.[/QUOTE] No grzywka pewnie pójdzie pod maszynkę jak będzie starszy bo łyse główki są ładniejsze :D [quote name='Izabela124.']Świetny jest Twój maluch! Zakochałam się w nim :loveu: Możesz podać mi tytuł tej piosenki? Jest bombowa :D[/QUOTE] Dziękujemy :) Dziś muszę pochwalić malucha- zrobił pierwszą qpke na dworze :D Oczywiście meega nagroda, mizianki itp :) Dodatkowo- poznał się z psiakiem i po powąchaniu skakał i chciał się bawić :) niestety pies za ogrodzeniem więc się nie dało :) No i spotkaliśmy grupkę znajomych dzieci, głaskały malucha i dały mu smaczki :) młody trochę się bał ale grzecznie znosił mizianki i brał smaczki :) I rozwaliła mnie dziewczynka której jak powiedziałam że to pudel to ona ,,a to one nie są białe?". Jak widać, pudle zazwyczaj z białymi się kojarzą :) Ciekawe co będzie jak zaczniemy wychodzić na miasto :P Quote
faith35 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 No wiesz, mimo wszystko, najczęstszym spotykanym kolorem u pudli - i pseudopudli - jest biały ;) Morelowy to rzadkość, więc nie zdziwię się, jeśli ludzie będą zatrzymywać się na mieście i pewnie jeszcze pytać: "Jaka to rasa?" a na odpowiedź: "pudel" zrobią wielkie oczy :p Quote
Aleksandrossa Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 Taa, ostatnio u nas na wsi od młodych ,,znaffcuf" psów usłyszałam za plecami: ,,a to pewnie jakaś mieszanka jest" i ,,ale zaj******e by się na nim spało!" :cool3: Właśnie, zapraszamy na nowego bloga (poprzedniego nam usunęli :angryy:) http://chico-and-me.blogspot.com/ Piękny nagłówek zrobiony przez Justynę :* Quote
faith35 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 piękny nagłówek i piękny blog :loveu::loveu::loveu: Quote
Cockermaniaczka Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 nu nu,czapeczka pudlowa na glowie jest zaj....ta :loveu: Nie tykac mi jej :evil_lol: Caly urok pudla w glowie i wygolonym pysiu :loveu: Ja kocham pudle,duze,male bez znaczenia-pudle sa zarabiste i juz :loveu: Moja babcia miala nawet pseudopudla,znajda ale byl tak kochany ze nadal mi sie za nim teskni...cudowny pies z ktorym dzieci mogly zrobic wszystko... Ja caly czas mysle nad pudlem,albo spaniel albo pudel :loveu: Rodzice Chika byli badani na PRA?Na stronie nie ma info ;) Quote
Pestka Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Fajnie nakręcony ten Twój szczeniak, on tak caly czas? :cool3: Quote
Aleksandrossa Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 [quote name='Pestka']Fajnie nakręcony ten Twój szczeniak, on tak caly czas? :cool3:[/QUOTE] Taa, cały czas :P Jedynie gdy śpi to jest spokój :evil_lol: [quote name='Cockermaniaczka']nu nu,czapeczka pudlowa na glowie jest zaj....ta :loveu: Nie tykac mi jej :evil_lol: Caly urok pudla w glowie i wygolonym pysiu :loveu: Ja kocham pudle,duze,male bez znaczenia-pudle sa zarabiste i juz :loveu: Moja babcia miala nawet pseudopudla,znajda ale byl tak kochany ze nadal mi sie za nim teskni...cudowny pies z ktorym dzieci mogly zrobic wszystko... Ja caly czas mysle nad pudlem,albo spaniel albo pudel :loveu: Rodzice Chika byli badani na PRA?Na stronie nie ma info ;)[/QUOTE] Pewnie będziemy eksperymentować z fryzurą także zobaczycie go w różnych wydaniach :D W sobotę szykuje nam się super spacerek w super gronie :) Niezły socjal dla malucha będzie :) Quote
Aleksandrossa Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 Konto zablokowali bo ,,użytkownik nie spełnia wymagań konta google i ma poniżej 13 lat. Jeśli chcesz odblokować konto udowodnij że wprowadzona data urodzin jest fikcyjna" czy coś w ten deseń. A żeby odblokować są 3 sposoby: obciążenie konta, wysłanie ksero dowodu lub wysłanie faxu z ksero o.O. Datę wstawiłam byle jaką ale sory, nie będę im żadnego ksero wysyłała... wolałam sobie juz założyć konto połączone z kanałem YT... Quote
Korenia Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Hahahaha :D Dobre :D Jednym usuwają od tak, inni się nie mogą doprosić, żeby usunęli ;) Amber ma problem, bo jakaś dziewczynka przyjęła jej tożsamość i kopiuje jej wpisy na dogo, i jej zdjęcia (jej osoby, jej TZ (o którym pisze, że to jej ojciec :D) i wszystkich psów). Każą jej przysyłać wszystkie oryginały zdjęć i mimo wysłania blog dalej wisi ;/... Quote
Pestka Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='Aleksandrossa']Taa, cały czas :P Jedynie gdy śpi to jest spokój :evil_lol:[/QUOTE] W takim razie wolę mojego stonowanego szczeniora :evil_lol: Quote
Aleksandrossa Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 [quote name='Aleksandra95']bierzesz aparat w sobote rozumiem ? :)[/QUOTE] Wezmę, wezmę :) Może coś się uda pstryknąć :) Quote
Aleksa. Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='Aleksandrossa']Wezmę, wezmę :) Może coś się uda pstryknąć :)[/QUOTE] super.:) . Quote
faith35 Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 A co tutaj takie potajemne układy? :evil_lol: Mówić mi tu o co chodzi :mad: Quote
Aleksandrossa Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 [quote name='faith35']A co tutaj takie potajemne układy? :evil_lol: Mówić mi tu o co chodzi :mad:[/QUOTE] E tam żadne układy :cool3: Po prostu w sobotę robimy sobie ,,mały" spacerek w składzie: Ja+ Chico, Victoria (Kasia)+ Nana, Justyna+ Doti, Ola+ Dora, Paula+ Scooby i jeśli się uda to Natalia+ Tosia i Ginny :loveu: Mamy problem... Dziś po raz pierwszy kąpałam malucha i dostrzegłam...przepuklinę :shake: Jutro zadzwonię do weta, czytałam o tym i już sama nie wiem czy potrzebna będzie operacja usunięcia tego czy też nie... Wolałabym jednak żeby wet go obejrzał... Quote
Korenia Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Jak malutka to nie ma co ruszać ;) ale jak dużo to pewnie trzeba będzie. Quote
Recommended Posts