Chein Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Aleksandrossa napisał(a):No młody już miał jedno psie spotkanie tak typowo ustawione :D Reszta w sumie przypadkowo :) Zdążył już z nami trochę km narobić- samochodem, pociągiem :) Ej, a nie jedziesz może z Paulą na obóz, co :razz:? No i super! Nie, niestety nie :placz: Quote
Aleksandrossa Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Chein napisał(a):No i super! Nie, niestety nie :placz: O a szkoda :( A w ogóle Wawa :D? Co do ząbków- już i tak jest lepiej bo pies próbuje się powstrzymywać z gryzieniem :cool3: Quote
Chein Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Aleksandrossa napisał(a):O a szkoda :( A w ogóle Wawa :D? Co do ząbków- już i tak jest lepiej bo pies próbuje się powstrzymywać z gryzieniem :cool3: W Wawie byłam w pierwszym tygodniu lipca i póki co raczej nie planuję :< A Wy w otchłań Podkarpacia może się nie wybieracie? Na socjalkę :diabloti: O widzisz jakie postępy? I jak szybko łaaapie! :cool3: Quote
Aleksandrossa Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Chein napisał(a):W Wawie byłam w pierwszym tygodniu lipca i póki co raczej nie planuję :< A Wy w otchłań Podkarpacia może się nie wybieracie? Na socjalkę :diabloti: O widzisz jakie postępy? I jak szybko łaaapie! :cool3: No właśnie się chyba nie zapowiada :shake: A wtedy miałam się wybrać na wystawę ale jakoś nie wyszło :cool3: We wrześniu jest jeszcze, wpadajcie :D Albo na DCDC 1-2.09 :cool3: Nadal uczymy sie załatwiać na dworze, idzie coraz lepiej, w domu coraz mniej wpadek ale jeszcze się zdarzają :) Quote
Chein Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Aleksandrossa napisał(a):No właśnie się chyba nie zapowiada :shake: A wtedy miałam się wybrać na wystawę ale jakoś nie wyszło :cool3: We wrześniu jest jeszcze, wpadajcie :D Albo na DCDC 1-2.09 :cool3: Nadal uczymy sie załatwiać na dworze, idzie coraz lepiej, w domu coraz mniej wpadek ale jeszcze się zdarzają :) O DCDC intensywnie myślę, ale wątpię, żeby mnie rodzice puścili tak dzień przed szkołą -.- A nad krajówką we wrześniu szczerze mówiąc myślę intensywnie :D Gorzej będzie z transportem :/ Oj tam, i tak szybko łapie :) A mogę być matką chrzestną?! :loveu: Quote
Aleksandrossa Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 [quote name='Chein']O DCDC intensywnie myślę, ale wątpię, żeby mnie rodzice puścili tak dzień przed szkołą -.- A nad krajówką we wrześniu szczerze mówiąc myślę intensywnie :D Gorzej będzie z transportem :/ Oj tam, i tak szybko łapie :) A mogę być matką chrzestną?! :loveu: To myśl jeszcze intensywniej, wtedy postaramy się wpaść :cool3: Hmm, młody mnie tu podgaduje że taką mamuśkę chrzestną to on może mieć :cool3: Quote
Chein Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Aleksandrossa napisał(a):To myśl jeszcze intensywniej, wtedy postaramy się wpaść :cool3: Hmm, młody mnie tu podgaduje że taką mamuśkę chrzestną to on może mieć :cool3: No to super! :cool3: Powiedz mu, że Ciocia Szejn go uwielbia :loveu: Quote
Aleksandrossa Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Chein napisał(a):No to super! :cool3: Powiedz mu, że Ciocia Szejn go uwielbia :loveu: Ojej to co to będzie jak Ciocia go pozna :evil_lol:? Quote
Chein Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Aleksandrossa napisał(a):Ojej to co to będzie jak Ciocia go pozna :evil_lol:? Zamizia! :diabloti: Quote
Aleksandrossa Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Chein napisał(a):Zamizia! :diabloti: Upps, to pożyczasz mi agilitowego psa :cool3: Quote
Chein Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Aleksandrossa napisał(a):Upps, to pożyczasz mi agilitowego psa :cool3: A którego masz na myśli? :evil_lol: Quote
Aleksandrossa Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Chein napisał(a):A którego masz na myśli? :evil_lol: Ruffiego of course :cool3: Kudłacza kochanego :cool3: Quote
Chein Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Aleksandrossa napisał(a):Ruffiego of course :cool3: Kudłacza kochanego :cool3: Żeby on jeszcze tylko agilitowy był :diabloti: Quote
Aleksandrossa Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Chein napisał(a):Żeby on jeszcze tylko agilitowy był :diabloti: Pies wielofunkcyjny, jeszcze lepiej :evil_lol: Quote
Chein Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Aleksandrossa napisał(a):Pies wielofunkcyjny, jeszcze lepiej :evil_lol: Ahahaha, wszechstronna bestia z niego jest Ci powiem :D Quote
Aleksandrossa Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 [quote name='Chein']Ahahaha, wszechstronna bestia z niego jest Ci powiem :D mmm, me gusta :cool3: Quote
Aleksandrossa Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Chein napisał(a):Co tam młody robi? :D W końcu zasnął :cool3: Przed chwilą jeszcze buta pomemłał ale już śpi :cool3: Quote
Chein Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Aleksandrossa napisał(a):W końcu zasnął :cool3: Przed chwilą jeszcze buta pomemłał ale już śpi :cool3: To postawa! :evil_lol: Quote
Aleksandrossa Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Chein napisał(a):To postawa! :evil_lol: O dziwo śpi na podłodze, na łóżku chyba za gorąco :evil_lol: Quote
Chein Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Aleksandrossa napisał(a):O dziwo śpi na podłodze, na łóżku chyba za gorąco :evil_lol: Hah, możliwe :D Lecę, dobraaanoc :loveu: Quote
Aleksandrossa Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Chein napisał(a):Hah, możliwe :D Lecę, dobraaanoc :loveu: Dobrych, pudliszonowych snów życzymy :loveu: Quote
Chein Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Aleksandrossa napisał(a):Dobrych, pudliszonowych snów życzymy :loveu: Dziękujeeemy i wzajemnie :loveu: Quote
darii_iia Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Rozgadały się na jednym i drugim wątku! :eviltong: Mniej gadania, więcej zdjęć wstawiania. :razz: Quote
Aleksandrossa Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 darii_iia napisał(a):Rozgadały się na jednym i drugim wątku! :eviltong: Mniej gadania, więcej zdjęć wstawiania. :razz: Ciii :cool3: Fotki będą... Postaram się dzisiaj dać bo później aż do 20.08 brak aparatu :shake: Quote
Recommended Posts