*Magda* Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 [quote name='Aleksandrossa']Nie ma kiedy im cyknąć :diabloti: Może w weekend cosik się uda zrobić ;)[/QUOTE] Jak dla mnie to już jest weekend :p Więc poproszę zdjęcia onków :mad: Quote
Aleksandrossa Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 [quote name='magdabroy']Jak dla mnie to już jest weekend :p Więc poproszę zdjęcia onków :mad:[/QUOTE] A weź idź, poszłam na 8 do szkoły i przed 20 do domu wróciłam :shake: Quote
Bolsbokser Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Fotka jest genialna [url]http://imageshack.us/a/img28/4756/i57y.jpg[/url] Quote
Aleksandrossa Posted October 21, 2013 Author Posted October 21, 2013 Eh coś mi Chico choruje :shake: Od rana wymiotuje. Na porannym spacerze się najadł trawy więc się nie zdziwiłam, że po powrocie do domu zwymiotował jakąś żółć z trawą. Po powrocie ze szkoły miałam pół dywanu obrzyganego... Miejscami sama żółć, żółć jakby z krwią (jakieś czerwone kropeczki były) i całe brązowe coś. W domu nic dziś nie jadł. Niby jak się go zawoła, coś do niego powie to zachowuje się normalnie. Poza tym mam wrażenie, że więcej śpi. Mama zarządziła, że dziś obserwujemy, może wczoraj coś zjadł. Jak nie przejdzie to jutro do weta trzeba będzie się wybrać. Quote
Sonka95 Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Moja często jak się czegoś naje to właśnie wymiotuję taką żółcią , ale to zawsze przechodzi po jednym dniu ;) Dzisiaj pewnie nic nie zje , bo zalega jemu coś w żołądku , ale obserwujcie go jakby co to trzeba iść do weta ... mam nadzieje , że i u was już jutro będzie dobrze ;) Quote
*Magda* Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 A masz w domu siemię lniane? Glut z siemienia działa dobrze na żołądek ;) Weekend minął, a onkowych fot się nie doczekałam :( Quote
Aleksandrossa Posted October 21, 2013 Author Posted October 21, 2013 Na 22 jedziemy do weta :shake: Właśnie wróciłam ze spaceru, Chic ma całą dupkę we krwi... Nie ma co czekać do jutra... Quote
Aleksandrossa Posted October 21, 2013 Author Posted October 21, 2013 Jesteśmy po wizycie. Krew biegunkowa, bez temperatury. Raczej nie jest to cialo obce bo Chi nie ma objawów bólowych. Podejrzenie silnego wirusa o ostrym przebiegu. Dostał 2 zastrzyki+ witamine K. Mamy obserwować i jutro kolejna wizyta... Quote
Karoola Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Dużo zdrowia dla Chi ;) Coś październik nie jest łaskawy dla psiarzy :shake: Quote
betty_labrador Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 O kurcze to Ci sie piesek pochorował biedny :( dobrze ze juz na leczeniu. Mocno kciuki trzymamy! Quote
Illusion Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Niech Chico wraca szybko do zdrowia! Ale choróbska go w tym roku męczą :shake:. Quote
Aleksandrossa Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 Właśnie wróciłam ze szkoły i...jest nieporównywalnie lepiej :D Znów nieopisana radosc u Chi że wrocilam ;) Rano kupka normalna, bez śladów krwi. Nie widac też żeby wymiotowal. Jednym slowem- jest lepiej ;) Quote
Luzia Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Chi młody to i organizm silny :) Oby jak najszybciej wrócił do 100% formy Quote
betty_labrador Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 To świetna wiadomość ze pieszo lepiej się czuje :) :multi: Quote
Aleksandrossa Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 Melduję, że z Chicem już wszystko w porządku ;) Wczoraj dostał kolejne zastrzyki, krwi już w kupce nie ma, wymioty także ustały. Mój dzielny chłopczyk :loveu: Quote
Aleksandrossa Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 Miałam zamiar jutro wpaść z onkowymi fotami ale po co... I tak nas nikt nie odwiedza :p Quote
*Magda* Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 [quote name='Aleksandrossa']Miałam zamiar jutro wpaść z onkowymi fotami ale po co... I tak nas nikt nie odwiedza :p[/QUOTE] Czekam już ponad tydzień na onkowe foty :mad: Nie upominałam się tylko dlatego, że Chi był chory :eviltong: Quote
Aleksandrossa Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 Dobra więc dziś postaram się coś cyknąć :cool3: Quote
Recommended Posts