Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Molowe']buu :< to komórką chociaż zróbcie :P[/QUOTE]
Jak będzie Natalia od Ginny to zdjecia murowane :cool3:

Mamy ponad tydzień na naukę zostawania by ładnie na fotkach wychodził :evil_lol:

Posted

[quote name='Aleksandrossa']To chooodź!
Będziesz Estowej bagaże nosiła :evil_lol:[/QUOTE]

Ooo tak, mudżyn zawsze poczebny!

[quote name='Aleksandrossa']Jak będzie Natalia od Ginny to zdjecia murowane :cool3:

Mamy ponad tydzień na naukę zostawania by ładnie na fotkach wychodził :evil_lol:[/QUOTE]

oby była, jak pisałam w jej galerii to mówiła, że chyba będzie. :cool3:

Posted

[quote name='Estowa']Ooo tak, mudżyn zawsze poczebny!

oby była, jak pisałam w jej galerii to mówiła, że chyba będzie. :cool3:[/QUOTE]

Ej bambusa da się załatwić :cool3:

A Natalia mam nadzieję ze wpadnie :D

Posted

Właśnie miałam Ci mówić, żebyś go zaczęła uczyć zostawania na miejscu :lol:. Ale i tak fajnie sobie ostatnio radził, jako model, Gina mniej, więcej z tego okresu czasu ma same nieostre zdjęcia :lol:.

Posted

[quote name='Illusion']Właśnie miałam Ci mówić, żebyś go zaczęła uczyć zostawania na miejscu :lol:. Ale i tak fajnie sobie ostatnio radził, jako model, Gina mniej, więcej z tego okresu czasu ma same nieostre zdjęcia :lol:.[/QUOTE]
To od dziś zaczynamy naukę :D
Może uda nam się to jakoś ogarnąć :cool3:
Wszak młody to pojętna bestia więc powinno się udać :cool3:
No ostatnio byłam z niego bardzo dumna że w ogóle na smaki chciał usiąść w obcym miejscu :cool3:

Posted

Phi, zostawanie, co to dla młodego :cool3:
Kilka minut ćwiczeń i w domu zostaje już na jakieś 5m co i tak jest sukcesem :cool3:
Ponadto zrobi nawet komendę leżeć jak stoję te 5m od niego i mu powiem :evil_lol:
Zadziwia mnie ten pies :evil_lol:
Wszak to pudel :diabloti:
Pisałam już że młody nauczył się (prawie) już obrotu :cool3:?

Posted

Kolejny ppp :cool3:
Nowy ,,imidż" młodego :cool3:
Sorki za jakość, robione beznadziejną cyfrówką :shake:

[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg651/scaled.php?server=651&filename=img0017iv.jpg&res=landing[/IMG]

[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg163/scaled.php?server=163&filename=img0010bg.jpg&res=landing[/IMG]

Już mu tak grzywka zarasta że trzeba sobie jakoś z nią radzić :cool3:

Posted

Też mamy taką śliczną kokardeczkę, tylko nigdy nie było do czego jej przypinać :placz:.
Skup się, żeby zostawał na tyle długo, żeby dało się przykucnąć, ustawić ostrość i przycisnąć przycisk :lol:.

Posted

[quote name='Illusion']Też mamy taką śliczną kokardeczkę, tylko nigdy nie było do czego jej przypinać :placz:.
Skup się, żeby zostawał na tyle długo, żeby dało się przykucnąć, ustawić ostrość i przycisnąć przycisk :lol:.[/QUOTE]

ej, Etna niby umie zostawać, ale jak się wyjmuje aparat, to rezygnuje :evil_lol:

Posted

[quote name='Illusion']Też mamy taką śliczną kokardeczkę, tylko nigdy nie było do czego jej przypinać :placz:.
Skup się, żeby zostawał na tyle długo, żeby dało się przykucnąć, ustawić ostrość i przycisnąć przycisk :lol:.[/QUOTE]
Nono, trzeba będzie poćwiczyć :D
Jak na pierwszy raz i tak jestem zadowolona :cool3:

[quote name='motyleqq']ej, Etna niby umie zostawać, ale jak się wyjmuje aparat, to rezygnuje :evil_lol:[/QUOTE]
Top Model z niej :cool3:?

Posted

[quote name='Molowe']z psa pedałka robisz :P[/QUOTE]

Haha mój tata tak samo gada :cool3:
Oj tam, nie mam innej małej spinki a już mu grzywka prawie oczy zasłania, sama nie chce jej ruszać, w przyszłym tyg fryzjer...

Posted

[quote name='Illusion']

hahahaha, lubię to! :D

Posted

[quote name='Molowe']z psa pedałka robisz :P[/QUOTE]

Dobrze gada! Mój ma jakoś 6 kokardek do włosów i na codzień nosi kiteczki...a ja się dziwię, że on woli chłopców. :evil_lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']ale śliczna fryzuuzurka :) z kokardeczka troche jak panieneczka :evil_lol: ale ślicznie :loveu:[/QUOTE]

[quote name='darii_iia']Dobrze gada! Mój ma jakoś 6 kokardek do włosów i na codzień nosi kiteczki...a ja się dziwię, że on woli chłopców. :evil_lol:[/QUOTE]

Oj tam, grunt że różowa nie jest :evil_lol:
Musimy chyba kupić jakieś typowo męskie spinki :cool3:
Mamy jeszcze czaaarne kokardki :diabloti:

Posted

[quote name='Aleksandrossa']Oj tam, grunt że różowa nie jest :evil_lol:
Musimy chyba kupić jakieś typowo męskie spinki :cool3:
Mamy jeszcze czaaarne kokardki :diabloti:[/QUOTE]

Kokardka, to kokardka! Mój nosi wszystkie kolory. :lol: