Jump to content
Dogomania

Mika[*] i Inez, staruszki jamniczki... INEZ zbiera $$$ na badania i PDT

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cudak']I mnie dobija...[/QUOTE]

Pocieszyłam się właśnie, bo pies przebywający w hotelu, od września 2012, ogłaszany non stop, pojechał wczoraj do domu.
Czyli trzeba cierpliwie czekać :)

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Pocieszyłam się właśnie, bo pies przebywający w hotelu, od września 2012, ogłaszany non stop, pojechał wczoraj do domu.
Czyli trzeba cierpliwie czekać :)[/QUOTE]

Inez czeka od czerwca 2012 r, tyle że najpierw szukała domu wspólnego z Miką...

Posted

[quote name='keakea']Dzień dobry, obiecałam wpłacać od czerwca 10 zł miesięcznie na Inez, poproszę namiary na pw, do kogo przelewać deklarację.[/QUOTE]
Dziękuję :)
Nr konta podany w pierwszym poście, bo konto fundacyjne:

[SIZE=4][B][COLOR=#4b0082]Konto do wpłat:
[/COLOR][/B]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]Fundacja dla zwierząt Hałabajówka [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]78-200 Białogard [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]03 1020 2791 0000 7902 0200 4703[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]w tytule koniecznie - [/FONT][/COLOR][/SIZE][B][SIZE=4]darowizna dla I[SIZE=4]NEZ[/SIZE] i nick z dogo[/SIZE][/B]

Posted

[quote name='keakea']Wpłaciłam 10 zł na czerwiec - to ten sam bank co mój, więc są już u Hałabajówki.[/QUOTE]

Dziękuję - dopisałam do rozliczenia, czyli na ta chwilę mamy już tylko [SIZE=2]96,75 zł na minusie [/SIZE](z majem). Dług coraz mniejszy :)

Posted

[B]magdola[/B], mogłabyś edytować [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/228678-Mika-*-i-Inez-staruszki-jamniczki-INEZ-zbiera-na-badania-i-PDT?p=20842907#post20842907"]post #3[/URL] ? Usunąć to rozliczenie, żeby nikomu się nie pomieszało.

Posted

[quote name='Cudak']Dziękuję - dopisałam do rozliczenia, czyli na ta chwilę mamy już tylko [SIZE=2]96,75 zł na minusie [/SIZE](z majem). Dług coraz mniejszy :)[/QUOTE]

czyli pomalutku, powolutku :)

może by Inez na inne województwa poogłaszać również?

Posted

wykupiłam Inez promocję regionaolną na lento.
Zobaczymy, może to coś da?
Jak się zwiększy liczba wyświetleń, to wezmę na całą Polskę.

[URL]http://szczecin.lento.pl/zwierzeta/psy.html[/URL]

Posted

Dziękuję [B]obiezyswiat75[/B] :) Jak na razie cisza, zobaczymy, może jeszcze tamta Pani zainteresowana się odezwie pod koniec czerwca...

Posted

A wszystko naskrobałam na wątku zbiorczym...
przeklejam - [COLOR=#000000]Wyniki Inki wyszły bardzo dobre...wszystko w normie trochę enzymy wątrobowe w podwyższone ale jak na ten wiek to są super. Malutka czuje się świetnie, więc chyba nie mamy się o co martwić przez kilka miesięcy, jednakże wet mi powiedział że w tym wieku to zmiany mogą nastąpić bardzo szybko ale póki co jest wszystko ok. Za morfologię, Usg, biochemię w tym enzymy wątrobowe, trzustkowe, mocznik, kreatynina i tabletki na robaki wyszło parę groszy więcej niż to co dostaliśmy z kundelkowej skarbonki ale to biorę na siebie. [/COLOR]
[COLOR=#000000]Mam zbiorcza fakturę za wyniki Ini i Daysona bo on z kolei choruje na trzustkę i stale mu się pogarszają wyniki jakiś czas temu miał lipazy 16 teraz ma 3 a norma to powyżej 350 ;( cały czas jedziemy na neopankratynie ale rezultaty są średnie. Faktura jest na 240zł czy potrzebna jest oddzielna za badania Ini bo zupełnie zapomniałam o tym i wzięłam zbiorczą z marszu jeżeli tak to mi wet wymieni na dwie oddzielne. Bardzo proszę o decyzję. [/COLOR]

Posted

Super, jak wyniki dobre są :)
Faktura chyba może być zbiorcza, tylko napisz ile za Inez, a ile za drugiego psiaka wyszło, żeby wstawić na wątek Kundelkowej Skarbonki i pokazać, że pieniążki zostały wykorzystane na cel taki, jaki miały być.

Posted

[B]obiezyswiat75[/B] paczki doszły :) bardzo dziękuję, rzeczy piękne, w tym tygodniu niestety się nie wyrobię, żeby obfotografować i wystawić, ale w następnym już mam nadzieję, że się uda :)