Cudak Posted May 19, 2013 Author Posted May 19, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Ewentualnie przejdziemy do planu B i wyadoptujemy ją Hałabajówce :diabloti:[/QUOTE] Napisała, że ją kocha, więc szanse duże są :) Quote
Cudak Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 No prawie ;) ale nawet jak się zdecyduje, to jeszcze dług nam został do spłacenia... Quote
Cudak Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 [B]Zapraszam na bazarek dla Inez i Perły: [/B][url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243535-Firmowe-ciuchy-torebki-buty-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-Per%C5%82%C4%99-i-Inez-do-1-06[/url] Quote
Cudak Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 Poprosiłam [B]Kundelkową Skarbonkę[/B] o pomoc na badania dla Inez, bo sami chyba nigdy nie uzbieramy (najpierw dług trzeba spłacić, a jak będziemy zbierać na badania, to znów długi za PDT się zrobią i takie błędne koło...). Napisałam: "Czy mogłabym prosić o wsparcie na badania dla Inez: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/228678-Mika-*-i-Inez-staruszki-jamniczki-INEZ-zbiera-na-badania-i-PDT"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...-badania-i-PDT[/URL] ? Jej matka - Mika, rok starsza, odeszła niedawno z powodu nowotworu, wykryty za późno i nie było szans na leczenie, dlatego chcemy zrobić Inez profilaktyczne badania - USG, morfologia i biochemia. Koszt ok 150 zł i o taką pomoc proszę, faktura będzie i jeśli wyszłoby mniej za badania, to różnicę zwrócilibyśmy do Skarbonki." Jeśli dostaniemy zgodę, to chyba lepiej na prywatne konto, [B]Hałabajówka[/B]? Bo jak pójdzie na Fundacyjne, to ewentualnego zwrotu różnicy w kosztach raczej zrobić nie będzie można, a ze Skarbonki pieniążki muszą iść na określony cel. Quote
zerojeden Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 No nie chwile człowieka nie ma a tu już sppiskują no... oj nieładnie nieładnie ;) Ja już mam za dużo swoich pywartnych psiaków ;( Może iść na fundacyjne najwyżej zwrot zrobimy z bazarku albo z prywatnego zrobię, bo nie mogę zbierać na prywatne konto. Quote
Cudak Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 [quote name='Hałabajówka']Może iść na fundacyjne najwyżej zwrot zrobimy z bazarku albo z prywatnego zrobię, bo nie mogę zbierać na prywatne konto.[/QUOTE] OK - to najpierw poczekamy, czy w ogóle pomoc zostanie przyznana i będziemy się martwic wtedy ;) Quote
Cudak Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 [quote name='Hałabajówka']No nie chwile człowieka nie ma a tu już sppiskują no... oj nieładnie nieładnie ;) Ja już mam za dużo swoich pywartnych psiaków ;( [/QUOTE] Ja tam bym wolała, żebyś Perłę adoptowała, bo ma o wiele mniej deklaracji niż Inez :( Quote
Olena84 Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 [quote name='Cudak']Ja tam bym wolała, żebyś Perłę adoptowała, bo ma o wiele mniej deklaracji niż Inez :([/QUOTE] Najlepiej obie;) Quote
magdola Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 [quote name='Cudak']Poprosiłam [B]Kundelkową Skarbonkę[/B] o pomoc na badania dla Inez, bo sami chyba nigdy nie uzbieramy (najpierw dług trzeba spłacić, a jak będziemy zbierać na badania, to znów długi za PDT się zrobią i takie błędne koło...). Napisałam: "Czy mogłabym prosić o wsparcie na badania dla Inez: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/228678-Mika-*-i-Inez-staruszki-jamniczki-INEZ-zbiera-na-badania-i-PDT"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...-badania-i-PDT[/URL] ? Jej matka - Mika, rok starsza, odeszła niedawno z powodu nowotworu, wykryty za późno i nie było szans na leczenie, dlatego chcemy zrobić Inez profilaktyczne badania - USG, morfologia i biochemia. Koszt ok 150 zł i o taką pomoc proszę, faktura będzie i jeśli wyszłoby mniej za badania, to różnicę zwrócilibyśmy do Skarbonki." Jeśli dostaniemy zgodę, to chyba lepiej na prywatne konto, [B]Hałabajówka[/B]? Bo jak pójdzie na Fundacyjne, to ewentualnego zwrotu różnicy w kosztach raczej zrobić nie będzie można, a ze Skarbonki pieniążki muszą iść na określony cel.[/QUOTE] Nawet gdyby to moze isc na moje konto a ja potem przeleje gdzie trzeba.... Quote
Kryzia Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Pamiętam o Inez. Teraz pozwoliłam sobie zrobić szybki mini bazarek poza kolejnością (niespodziewana okoliczność :), ale chyba jeszcze w maju zrobię dla jamniczki. Quote
tobciu Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 (edited) [COLOR=#0000ff][B]Bazarek dla URGO i jamniczek. Jakaś część z bazarku będzie na spłatę długi INEZ i MIKI.[/B][/COLOR] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243102-BAZAREK-URGO-INEZ-i-Miki-Zapraszamy-Do-04-06-13-19-godz?p=20816780#post20816780[/URL] Edited June 14, 2013 by tobciu Quote
mdk8 Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 [COLOR=#000000][INDENT]Proszę, obejrzyjcie filmik, przekażcie dalej - pomóżcie psiakom - to nic nie kosztuje :smile:! [URL="http://www.youtube.com/watch?v=YMw8lsfOxzU&feature=youtu.be"]http://www.youtube.com/watch?v=YMw8l...ature=youtu.be[/URL][/INDENT] [/COLOR] [INDENT] [/INDENT] Quote
zerojeden Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Już zaczynam powoli tracić wiarę w ludzi ... historia z dzisiaj byłam w schronie i mamy tam taką starszą sunię bardzo sympatyczna...jak byłam jakiś czas temu to sie nią pewna Pani interesowała....Pani bardzo miła, ciepła itp. po czym się dzisiaj dowiaduję że sunia została przez tą Panią adoptowana i zwrócona bo za dużo sika w domu. Quote
Olena84 Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 [quote name='Hałabajówka']Już zaczynam powoli tracić wiarę w ludzi ... historia z dzisiaj byłam w schronie i mamy tam taką starszą sunię bardzo sympatyczna...jak byłam jakiś czas temu to sie nią pewna Pani interesowała....Pani bardzo miła, ciepła itp. po czym się dzisiaj dowiaduję że sunia została przez tą Panią adoptowana i zwrócona bo za dużo sika w domu.[/QUOTE] No coz... pani sie nie chcialo wychowac... Quote
zerojeden Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Pewnie tak... ale takie sytuacje sprawiają że coraz mniej wiary mam w ludzi i ich intencje. Quote
obiezyswiat75 Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Zrobiłam obiecany przelew na 50 zł dla Inez. Quote
Cudak Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 [quote name='Hałabajówka']Pewnie tak... ale takie sytuacje sprawiają że coraz mniej wiary mam w ludzi i ich intencje.[/QUOTE] Niektórzy co najwyżej pluszaka powinni mieć, a nie żywego psa :angryy: Quote
Cudak Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Zrobiłam obiecany przelew na 50 zł dla Inez.[/QUOTE] Bardzo Ci dziękuję :) Z Kundelkowej Skarbonki jeszcze nie ma odpowiedzi, więc czekamy... Quote
obiezyswiat75 Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Mam trochę fantów na bazarek - gdybyś była zainteresowana, to wyślij mi proszę adres na PW - trochę książek, trochę ciuchów, całkiem nowa torebka - może by się coś sprzedało? Quote
Cudak Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Mam trochę fantów na bazarek - gdybyś była zainteresowana, to wyślij mi proszę adres na PW - trochę książek, trochę ciuchów, całkiem nowa torebka - może by się coś sprzedało?[/QUOTE] Wysłałam adres, z chęcią wystawię, tylko będę potrzebowała pomocy w ustaleniu cen, bo z tym zawsze mam problem, kiedy nie wiem, ile dana rzecz kosztowała, czy jest warta :) Dziękuję za pomoc i daj znać ile za wysyłkę. Quote
obiezyswiat75 Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 [quote name='Cudak']Wysłałam adres, z chęcią wystawię, tylko będę potrzebowała pomocy w ustaleniu cen, bo z tym zawsze mam problem, kiedy nie wiem, ile dana rzecz kosztowała, czy jest warta :) Dziękuję za pomoc i daj znać ile za wysyłkę.[/QUOTE] U mnie w domu to mówią, że coś jest tyle warte ile ktoś chce zapłacić za to :) Nic nie chcę za wysyłkę, to frycowe za lenistwo, bo wolę wysłać niż wystawiać :oops: Ewentualnie za bycie debilkiem, który jeszcze nie opanował multi cytatów, o zakładaniu wątków nie wspomnę. No ale po prawie roku nauczyłam się zdjęcia wstawiać, więc jest nadzieja :cool3: W długi weekend się za to wezmę, bo teraz się nie wyrobię. Quote
Cudak Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 [quote name='obiezyswiat75']U mnie w domu to mówią, że coś jest tyle warte ile ktoś chce zapłacić za to :)[/QUOTE] Nooo, ale jakieś ceny minimalne/wywoławcze muszą być ;) Inez dostała 120 zł od Osoby z miau - doszło na moje konto i przelałam do [B]Hałabajówki[/B]. Mamy też przyznaną pomoc od Kundelkowej Skarbonki, więc Inez wybiera się do lecznicy na badania krwi i usg. Prosimy o kciuki za dobre wyniki. Quote
Recommended Posts