Jump to content
Dogomania

Mika[*] i Inez, staruszki jamniczki... INEZ zbiera $$$ na badania i PDT

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='Hałabajówka']Ale numer a skąd wiesz że to Ini jest mamą ?[/QUOTE]

Miałam wątpliwą przyjemność poznać Pana właściciela już dawno temu - był leśniczym i załatwiało się u niego asygnaty na drzewo i właśnie, jak byliśmy kupić asygnatę, to Inez miała maleńkie szczeniaki (jeszcze ślepe), a Mika miała już ogromny brzuch. Podpytałam o psiaki... i jednego "jamnika" zamówiłam. W wyznaczonym terminie stawiłam się i kupiłam pierwszą kluchę, która do mnie podeszła w tej zasranej, cuchnącej piwnicy.

"Hodowane" tam byly też pseudoowczarki, także na giełdzie sprzedawane.
Psów, drobiu, gołębi i kotów było tam całe mnóstwo, potem pan leśniczy został zdegradowany ze swojego stanowiska i musiał opuścić leśniczówkę, przeprowadził się na osiedle, a zwierzaki częściowo posprzedawał, porozdawał, koty podobno zostały na terenie leśniczówki, a reszta trafiła na działkę.

Tak więc Inez na 100% jest matką mojego psiaka, a Mika babcią :) dlatego też bardzo mi leży na serduchu ich los i cieszę się, że wreszcie żyją w dobrych warunkach.

Edited by Cudak
Posted

[quote name='__Lara']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale numer![/QUOTE]

no bo one są takie śmieszne...zakopują się w kołdrę i w koce i tylko im nosy wystają to się na fotelu zakopią i będą prawie jak w domu miały ;)

Posted

No to luksusy będą miały :)
Jak będziesz miała chwilę, to przydałyby się nowe zdjęcia do ogłoszeń, takie, żeby młodo wyglądały na nich :D

Posted

[B]Yoshi22[/B], nawet nie wiesz jak mały ;) wszystkie kundle w okolicy to jedna wielka rodzina...
Nie wiem, czy pamiętacie małą Psotkę, która też na dogo ma wątek? Ona to z kolei wnuczka Inez i prawnuczka Miki (po sąsiedzku mieszka siostra Leszka, z innego miotu, młodsza...już wysterylizowana, ale miała raz szczeniaki).

Posted

Przepraszam za OT, ale zapraszam na mój bazarek: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239250-Dla-ka%C5%BCdego-co%C5%9B-fajnego-%29-TANIE-ciuchy-r%C3%B3%C5%BCne-rozmiary-do-8-02[/url] na potrzeby bezdomnych kotów

Posted

[B]Hałabajówka[/B], czy Ty jesteś na facebooku? Zrobiłabym suniom naszym wydarzenie (z nr konta Twojej Fundacji i prośbą o wsparcie na karmę dla nich), tylko wtedy musiałabyś aktualizować ewentualne wpłaty. Robić?

Posted

[quote name='Cudak'][B]Hałabajówka[/B], czy Ty jesteś na facebooku? Zrobiłabym suniom naszym wydarzenie (z nr konta Twojej Fundacji i prośbą o wsparcie na karmę dla nich), tylko wtedy musiałabyś aktualizować ewentualne wpłaty. Robić?[/QUOTE]

Jestem...ale nic nie zrozumiałam...dopiero raczkuję na fb. Możesz robić nie ma problemu tylko w tytule niech piszą...."darowizna fb jamniki" to wtedy ogarną co je 5 ;)

A to Ini na fotelu z nosem brudnym po kopaniu dziury ;)
[IMG]http://img842.imageshack.us/img842/2685/init.jpg[/IMG]

Posted (edited)

[quote name='Figunia']no to Inez jak krolowa na tronie, caly fotel dla Niej...
Widac, ze pasuje Jej to mieciutkie futerko pod dupcia...:multi:[/QUOTE]

To jest skórka barania ;) w sumie to kawałek skórki...resztę mój ałabaj poszarpał w drobny mak...

Zerknijcie proszę, post 229 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238864-Dziadziuś-Ukki-zbiera-na-zabieg-usunięcia-zębów-pozwólmy-mu-godnie-się-starzeć!/page10[/URL],

Edited by Hałabajówka
Posted

[quote name='Cudak'][URL]https://www.facebook.com/events/473687416028481[/URL] - zapraszam, jak coś zmienić to daj znać [B]Hałabajówka[/B][/QUOTE]

Wszystko zgodnie z prawdą to nie ma co zmieniać :)