Jump to content
Dogomania

Mika[*] i Inez, staruszki jamniczki... INEZ zbiera $$$ na badania i PDT

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdola']U nas Ubranko sie nie sprawdziło, bo była za duża rana po przepuklinie pachwinowej, ale jakby co to służę kolnierzem ;)[/QUOTE]
no właśnie ja mam awers do kołnierza, bo przy małej suczy dużo kłopotów przez to mieliśmy :(

Posted

[quote name='katlis']no właśnie ja mam awers do kołnierza, bo przy małej suczy dużo kłopotów przez to mieliśmy :([/QUOTE]
No co Ty mówisz???? Ja tam jestem zadowolona od dwóch dni.... A mamy dwa wielkie szwy, z czego jeden na zgieciu pachwiny i odpada Ubranko :( poza tym zaraz wlos by sie pocil i lipa by była, a Ubranko pogryzione hihi

Posted

[quote name='katlis']no właśnie ja mam awers do kołnierza, bo przy małej suczy dużo kłopotów przez to mieliśmy :([/QUOTE]

Ja też mam awers do kolnierza....jak kastrowałam mojego Karmasia to dostał najwiekszy kołnież i nie dość że przez drwi z nim nie mógł wejść bo ciągle gdzieś nim chaczyl to jeszcze mi ściany obdrapał z farby zwłaszcza na rogach...to były najdłuzsze 2 dni..bo tylko tyle wytzymałam z nim w tym kołnieżu :angryy: nieszczęsne ustrojstwo :angryy: suczki po sterylce zawsze w ubranko pakuję tylko że większość je pożera...fFiga 2 pożarła i 3 uszyte przez mnie z koszulek :mad:

Posted

[quote name='Hałabajówka']Ja też mam awers do kolnierza....jak kastrowałam mojego Karmasia to dostał najwiekszy kołnież i nie dość że przez drwi z nim nie mógł wejść bo ciągle gdzieś nim chaczyl to jeszcze mi ściany obdrapał z farby zwłaszcza na rogach...to były najdłuzsze 2 dni..bo tylko tyle wytzymałam z nim w tym kołnieżu :angryy: nieszczęsne ustrojstwo :angryy: suczki po sterylce zawsze w ubranko pakuję tylko że większość je pożera...fFiga 2 pożarła i 3 uszyte przez mnie z koszulek :mad:[/QUOTE]Bo trzeba dobrać kolnierz;) ja tam nie narzekam, ale myśle ze Aira myśli inaczej. U nas to nie tylko przepukliny i musieliśmy uwzględnić mega szwy na pachwinie, więc,....;(

Posted

[quote name='magdola']Otrzymałam 230 PLN z KUNDELKOWEJ SKARBONKI :multi: [B]Halabajowko [/B]czekam na potwierdzenie wpłaty u weta;)[/QUOTE]
Bardzo dziękujemy za wsparcie dla Inez :)

Posted

[quote name='Cudak']Bardzo dziękujemy za wsparcie dla Inez :)[/QUOTE]
Myslalam o jakimś bannerka, zeby wstawić w 1 post, ze sunie skorzystały z pomocy " kundelkowej skarbonki"....

Posted

[B]Dziękujemy KUNDELKOWEJ SKARBONCE za pomoc w opłaceniu faktury za leczenie Inez[/B] :smile:

[SIZE=4][COLOR=#ff0000][URL="http://www.dogomania.pl/threads/147660-Kundelkowa-skarbonka-POMA-A-Chcemy-dalej-pomagac-kundelkom#post13059488"][U][IMG]http://i912.photobucket.com/albums/ac324/Malwi87/dogo/kundelkowaskarbonka3.jpg[/IMG][/U][/URL][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='magdola']Bo trzeba dobrać kolnierz;) ja tam nie narzekam, ale myśle ze Aira myśli inaczej. U nas to nie tylko przepukliny i musieliśmy uwzględnić mega szwy na pachwinie, więc,....;([/QUOTE]

No na mojego fynusia-synusia mniejszy nie wchodził a i tak był za mały ten największy bo sobie gmerał jak się dobrze poskładał ;) dobrze że to już historia ;)

Magdola będę u weta w środę to się dowiem czy wpłata doszła.

Dziewczyny a na jakiej zasadzie działa kundelkowa skarbonka? Może by chciała pomóc szczeniaczkom-parwiaczkom ? Wiem że bezczelnie się trochę wszędzie wtryniam ale jestem pod ścianą i nie mam już żadnego pomysłu na tą kasę ;( Napisałam do kilku fundacji ale jak do tej pory wszystkie odp były na nie bo sami mają długi.

Posted

[quote name='magdola']Jesli nie jesteś deklarowiczem to jakoś zwrot musi być w przeciągu 6 tyg.? Ale tylko jakiś procent.... Możesz sie zgłosić .....[/QUOTE]

A jak ich znaleźć ? :cool3:

Posted

[quote name='Hałabajówka']A jak ich znaleźć ? :cool3:[/QUOTE]

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/147660-Kundelkowa-skarbonka-POMA-A-Chcemy-dalej-pomagac-kundelkom#post13059488[/url]

Posted

Nie chcę Was martwić kasa na cycki z kurczaka dla tej flądry się kończy :(co za wstrętny miesiąc oprócz dwóch jak do tej pory udanych adopcji wszystko się psuje...nawet nie wspomnę że 2 razy juz w tym miesiącu złapałam gumę w moim turbo samochodzie :(

Posted

[quote name='Hałabajówka']Nie chcę Was martwić kasa na cycki z kurczaka dla tej flądry się kończy :(co za wstrętny miesiąc oprócz dwóch jak do tej pory udanych adopcji wszystko się psuje...nawet nie wspomnę że 2 razy juz w tym miesiącu złapałam gumę w moim turbo samochodzie :([/QUOTE]

:( może jakiś bazarek podratowałby sytuację?

Posted

[B]magdola[/B] prosze o potwierdzenie, jak pieniazki dojda (przelalam 121 zl = 70,90 zl bylo z bazarku bransoletkowego i 50 zl deklaracji z miau za grudzien)

Posted

[quote name='Hałabajówka']Nie chcę Was martwić kasa na cycki z kurczaka dla tej flądry się kończy :(co za wstrętny miesiąc oprócz dwóch jak do tej pory udanych adopcji wszystko się psuje...nawet nie wspomnę że 2 razy juz w tym miesiącu złapałam gumę w moim turbo samochodzie :([/QUOTE]

U [B]magdoli[/B] na koncie jest ponad 430 zl + to co przelałam z bazarku i miau = 550 zl, wiec z a grudzień za DT i na jedzonko spokojnie można przelewać :) [B]Lupi[/B] za ok 2 tygodnie tez powinna oddać pieniądze uzbierane na jej konto.
Tak wiec dług będzie splacony, ale nadal potrzebne wplaty i deklaracje, bo mamy stałych deklaracji za malo by sunie utrzymac :(

Posted

Magdola czy zamiast mi możesz wpłacić na to samo konto co za leczenie Inez...muszę trochę założyć ze swoich na spłatę długu parwo szczeniaków bo Borówe cały czas leczę na krechę :( Nie będzie mnie korcić żeby wydać na co innego.

Posted

[quote name='Cudak']:) [B]Lupi[/B] za ok 2 tygodnie tez powinna oddać pieniądze uzbierane na jej konto.
:([/QUOTE]
Masz jakieś info?????
[quote name='Hałabajówka']Magdola czy zamiast mi możesz wpłacić na to samo konto co za leczenie Inez...muszę trochę założyć ze swoich na spłatę długu parwo szczeniaków bo Borówe cały czas leczę na krechę :( Nie będzie mnie korcić żeby wydać na co innego.[/QUOTE]
Ile wpłacić? 400? Jutro postaram sie rozliczyć bazarek uczciwości.... A co wpisać w tytule?