danka1234 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='magdola']Zrobiłam dziewczynom pseudo bazarek, ale odradzam tam wchodzić;) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/236230-NIE-WCHODZ-!-Robiąc-to-mamy-nadzieje-ze-jesteś-uczciwy-Do-01-12-12r"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236230-NIE-WCHODZ-!-Robiąc-to-mamy-nadzieje-ze-jesteś-uczciwy- Do-01-12-12r[/URL][/QUOTE] Moja ciekawość też zwyciężyła,dziekuję za konto,wpłata -5zł już poszła. Ja swój bazarek zaczełam sklecać ale z powodu wyjazdu raczej uruchomię go jutro póżną nocą lub w niedziele. Quote
Gosiapk Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='magdola']Zrobiłam dziewczynom pseudo bazarek, ale odradzam tam wchodzić;) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236230-NIE-WCHODZ-!-Robiąc-to-mamy-nadzieje-ze-jesteś-uczciwy-Do-01-12-12r[/URL][/QUOTE] Podejmę to ryzyko ;) Quote
magdola Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='Gosiapk']Podejmę to ryzyko ;)[/QUOTE] Ciesze sie :) razem z sunkami ;) Quote
zerojeden Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Magdola przelew przyleciał tylko....jak na jedzonko to trochę za dużo...no i nie odjęłaś sobie za obróżki z bazarku. Quote
siekowa Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Finansowo niestety nie mam jak pomóc, ale proszę o opis do ogłoszeń i aktualne zdjęcie na którym są obie sunie. Quote
magdola Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Spoko:) Następnym razem. Tobie się nie przelewa, więc będziesz miała dla innych tymczasów;) w końcu miało być co łaska;):razz: Quote
Cudak Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Sunie są w PDT od końca czerwca, jeśli dobrze pamiętam...a zapłacone jest tylko za 2 miesiące :( [B]Lupi [/B]pisała mi kilka dni temu, że odezwie się/zadzwoni do [B]Hałabajówki[/B] w weekend (na jej koncie jest uzbierane na kolejne 2 mies) i poda termin, kiedy będzie mogła oddać pieniążki. To i tak miesiąc w plecy będą sunie :( a na miesiąc z wyżywieniem trzeba dla nich uzbierać ok 400 zł (250 zł na PDT + ok 150 zł na gotowane jedzonko). Opłaty za PDT suniek [B]Hałabajówka[/B] chciała przeznaczać na utrzymanie i leczenie stadka swoich pozostałych ("bezpłatnych") tymczasów, dlatego te 250 zł, to wydaje mi się, że minimum na PDT wypada uzbierać, a nawet tyle się nie udaje :( Ludzie są często negatywnie nastawieni do hotelików/PDT, ale w tym przypadku nikt na nieszczęściu suniek nie chce zarobić, tylko w ten sposób pomóc i innym psom...dlatego ogromnie prosimy o wsparcie. Quote
magdola Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='Cudak']Sunie są w PDT od końca czerwca, jeśli dobrze pamiętam...a zapłacone jest tylko za 2 miesiące :( [B]Lupi [/B]pisała mi kilka dni temu, że odezwie się/zadzwoni do [B]Hałabajówki[/B] w weekend (na jej koncie jest uzbierane na kolejne 2 mies) i poda termin, kiedy będzie mogła oddać pieniążki. To i tak miesiąc w plecy będą sunie :( a na miesiąc z wyżywieniem trzeba dla nich uzbierać ok 400 zł (250 zł na PDT + ok 150 zł na gotowane jedzonko). Opłaty za PDT suniek [B]Hałabajówka[/B] chciała przeznaczać na utrzymanie i leczenie stadka swoich pozostałych ("bezpłatnych") tymczasów, dlatego te 250 zł, to wydaje mi się, że minimum na PDT wypada uzbierać, a nawet tyle się nie udaje :( Ludzie są często negatywnie nastawieni do hotelików/PDT, ale w tym przypadku nikt na nieszczęściu suniek nie chce zarobić, tylko w ten sposób pomóc i innym psom...dlatego ogromnie prosimy o wsparcie.[/QUOTE] Pięknie to ujelas...... To ja wpisze, ze koszt wyżywienia wynosi 150 zł, i razem za utrzymanie suniek wynosi 400 zł (200 na jedna), dla jasności? Czekam na zgodę cioteczek, głownie Halabajowki ;) Cioteczka, nie dość ze utrzymuje to jeszcze wystawiła bazarek ze swoimi pięknymi własnoręcznie wykonanymi cudenkami..... Piją niestety moge pomoc tylko bazarkami i fantami, które juz przeznaczylam..... Quote
Cudak Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 No tak myślę, że zamiast rozdrabniać to ich utrzymanie osobno na opłatę na DT i osobno na jedzonko, lepiej to łącznie ując jako "400 zł z wyżywieniem"? Quote
magdola Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 To super! [SIZE=5][COLOR=#ff0000]Szukam kogoś, kto mógłby poprowadzić bazarek na dziewczyny i Urgo. W połowie jest juz opisany, (większość opisów z netu).... Książkowy, nie są to moze najnowsze wydania [/COLOR]:diabloti: [COLOR=#ff0000]Ale moze coś sie sprzeda... Ja moge wysyłać.[/COLOR][/SIZE] Quote
danka1234 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 (edited) Ja niestety z braku czasu nie dam rady pomóc z bazarkiem,ledwie udało mi sie wystawic swój i mam nadzieje ze ktos od czasu do czasu zajrzy tam by go podnieść. [B] Bazarek na wsparcie suniecze[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/236232-Samochodziki-dla-małych-i-dużych-chłopców-na-potrzebujace-jamniki-KUP-TERAZ-Do-1-12"]Małe samochodziki-dla-małych-i-dużych-chłopców-na-potrzebujace-jamniki-KUP-TERAZ-Do-1-12 [/URL] Edited November 24, 2012 by danka1234 http://www.dogomania.pl/forum/editpost.php?p=20025702&do=editpost Quote
zerojeden Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Poszłam dzisiaj późnym wieczorem do suniek bo co im pościelę to one robią straszny kipisz... pomyślałam sobie że je wezmę z zaskoczenia i się udało ;) Sunie na zimę jak wiecie przeniosłam do budynku gospodarczego zawsze to cieplej zimą bo jest ogrzewany na ok 12 stopni a one sobie obmyśliły taki plan że ściągają kocyki z kołdry którą im dałam żeby miały miękko i się zakopują w takiej uwitej norce...takie mądralińskie są że hej ;) i tylko im noski wystają ;) A na dwór jak idą to biegną w jedno miejsce i kopią dziury zwłaszcza nez jest zawsze do połowy brudna ;) Nie wiem czy już pisałam przelew doszedł, dzięki wielkie :) Quote
danka1234 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Mądre sunieczki, przepraszam ze nie mam czasu przeczytac całego watku (moze kiedyś)a mam pytanie jak one stają z ogloszeniami bo nie znalazłam na 1 stronie wzmianki na ten temat. mają ogloszenia?jesli tak to gdzie?jelsi nie maja bądż wygasły moge im zrobić nowe. Quote
tobciu Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='danka1234']Mądre sunieczki, przepraszam ze nie mam czasu przeczytac całego watku (moze kiedyś)a mam pytanie jak one stają z ogloszeniami bo nie znalazłam na 1 stronie wzmianki na ten temat. mają ogloszenia?jesli tak to gdzie?jelsi nie maja bądż wygasły moge im zrobić nowe.[/QUOTE] Ogłoszenia miały. Posty są gdzieś w środku wątku, wstawiane wtedy gdy miały robione. Podsumowanie mogę wstawić, bo ja ogłoszenia ode mnie sobie zapisuję, by się połapać, komu, kiedy i gdzie robiłam : [B][U]OGŁOSZENIA SUNIEK :[/U][/B] [COLOR=#0000ff][B]Zachodniopomorskie : 10/07/12 (30 ogloszeń, robiła tatankas) to chyba było od cudak Zachodniopomorskie : 14/08/12 (50 ogłoszeń, robiła AgnieszkaO, ode mnie) Pomorskie : 14/08/12 (50 ogłoszeń, robiła AgnieszkaO, ode mnie) Wielkopolskie : Poznań, Kalisz, Piła, Gniezno, Leszno : 09/09/12 (30 ogłoszeń, robiła Emiś, ode mnie) kujawsko-pomorskie : Bydgoszcz, Toruń, Włocławek : 27/09/12 (30 ogłoszeń, robiła Anja2201, ode mnie) dolnośląskie : Wrocław, Jelenia Góra, Legnica : 27/09/12 (30 ogłoszeń, robiła Anja2201, ode mnie)[/B][/COLOR] [B]Także ostatnio miały pod koniec września - warto ogłosić je ponownie.[/B] Quote
__Lara Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='Hałabajówka']Poszłam dzisiaj późnym wieczorem do suniek bo co im pościelę to one robią straszny kipisz... pomyślałam sobie że je wezmę z zaskoczenia i się udało ;) Sunie na zimę jak wiecie przeniosłam do budynku gospodarczego zawsze to cieplej zimą bo jest ogrzewany na ok 12 stopni a one sobie obmyśliły taki plan że ściągają kocyki z kołdry którą im dałam żeby miały miękko i się zakopują w takiej uwitej norce...takie mądralińskie są że hej ;) i tylko im noski wystają ;) A na dwór jak idą to biegną w jedno miejsce i kopią dziury zwłaszcza nez jest zawsze do połowy brudna ;) Nie wiem czy już pisałam przelew doszedł, dzięki wielkie :)[/QUOTE] Cwaniary z nich :) Quote
Cudak Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 [quote name='danka1234']Mądre sunieczki, przepraszam ze nie mam czasu przeczytac całego watku (moze kiedyś)a mam pytanie jak one stają z ogloszeniami bo nie znalazłam na 1 stronie wzmianki na ten temat. mają ogloszenia?jesli tak to gdzie?jelsi nie maja bądż wygasły moge im zrobić nowe.[/QUOTE] Ogłoszenia bardzo by się przydały nowe :) Lecę teraz do bezdomnych koteczków, jak wrócę to odgrzebię tekst, chyba, że ktoś miałby chwilkę zrobić to wcześniej ;) Quote
magdola Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [IMG]http://www.graphicsgrotto.com/glittergraphics/angels/images/gangels2.gif[/IMG]Niech anioł nad Wami czuwa dziewczynki:) Quote
Cudak Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 [quote name='Cudak']Ogłoszenia bardzo by się przydały nowe :) Lecę teraz do bezdomnych koteczków, jak wrócę to odgrzebię tekst, chyba, że ktoś miałby chwilkę zrobić to wcześniej ;)[/QUOTE] Tutaj jedno ze "starych" ogłoszeń: [url]http://www.doadopcji.pl/ogloszenie/123477/Dwie-jamnikowate-sunie-szukaja-domu/[/url] Quote
Cudak Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 [quote name='Cudak']Tutaj jedno ze "starych" ogłoszeń: [URL]http://www.doadopcji.pl/ogloszenie/123477/Dwie-jamnikowate-sunie-szukaja-domu/[/URL][/QUOTE] Tylko czyj to nr tel??? Ogłoszenia suniek miały być na mnie robione, a w tym ogłoszeniu jakaś Emilia i inny nr.. Może przez to ten brak odzewu z ogłoszeń? Ktoś kto je robił, chyba się pomylił... Do mnie znów dzwoniono o jakieś szczeniaki jamniki do adopcji, jakiś czas temu. Quote
tobciu Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='Cudak']Tylko czyj to nr tel??? Ogłoszenia suniek miały być na mnie robione, a w tym ogłoszeniu jakaś Emilia i inny nr.. Może przez to ten brak odzewu z ogłoszeń? Ktoś kto je robił, chyba się pomylił... Do mnie znów dzwoniono o jakieś szczeniaki jamniki do adopcji, jakiś czas temu.[/QUOTE] Pewnie ta dziewczyna co robiła pakiety - Emiś, się pomyliła.. a ja każdego linka nie sprawdzam. W info które przesyłam do ogłoszeń jest Twój numer i Twój mail stowarzyszeniowy. Ale to był tylko jeden pakiet przez Nią robiony (30 ogłoszeń) i tylko na jedno województwo. Quote
Cudak Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Przy takiej ilości ogłoszeń, robionych pewnie po nocach, nie jest trudno o pomyłkę - przynajmniej na przyszłość będzie wiadomo, że warto sprawdzić, czy dobre dane kontaktowe są wpisane :) Quote
danka1234 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Do nowych ogłoszeń przydało by się wstawić kilka nowych zdjęć jesli jest taka możliwość. A jak z tekstem -zostaje ten sam? Quote
zerojeden Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='danka1234']Do nowych ogłoszeń przydało by się wstawić kilka nowych zdjęć jesli jest taka możliwość. A jak z tekstem -zostaje ten sam?[/QUOTE] Zrobię zdjęcia nowe w przyszłym tygodniu dziewuszkom. Magdola może zrobisz dla nich dokładne rozliczenie żeby każdy wiedział co ia jak, co Ty na to ? Quote
magdola Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Ale jak dokładne? Finanse są aktualne, na razie jeszcze mam nierozliczone Bazarki. Pisz co Ci nie pasuje.... Quote
Recommended Posts