Baton Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='Ty$ka']Dobra, dobra... Ty się nie pogrążaj - ja wiem, co miałaś na myśli :evil_lol: Hihi... :P I teraz spamujemy Joyową galerię. ;][/QUOTE] No wiesz... Galerię Lejdi spamujemy rozmową o butach...:evil_lol: Quote
Ty$ka Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='maryg22']No wiesz... Galerię Lejdi spamujemy rozmową o butach...:evil_lol:[/QUOTE] A morusowa już dawno zaspamowana na śmierć :D I znowu będzie wpis Ptysiakowej: "Boszz... ile Wy piszecie" 8) Quote
Baton Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='Ty$ka']A morusowa już dawno zaspamowana na śmierć :D I znowu będzie wpis Ptysiakowej: "Boszz... ile Wy piszecie" 8)[/QUOTE] No dokładnie :) Od kilku dni ten sam schemat...piszemy ile wlezie, ktoś zwraca nam uwagę że tyle piszemy, udajemy, że to nie my i piszemy dalej :lol: Quote
Ty$ka Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='maryg22']No dokładnie :) Od kilku dni ten sam schemat...piszemy ile wlezie, ktoś zwraca nam uwagę że tyle piszemy, udajemy, że to nie my i piszemy dalej :lol:[/QUOTE] Szlachta nie pisze ile wlezie, szlachta przeprowadza konwersację :lol: Mówiłam Ci, że dogo świruje to nie chciałaś słuchać :P Quote
Baton Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='Ty$ka']Szlachta nie pisze ile wlezie, szlachta przeprowadza konwersację :lol: Mówiłam Ci, że dogo świruje to nie chciałaś słuchać :P[/QUOTE] No, ależ oczywiście...szlachto :) Ja nie chciałam słuchać:-o Coś Ci się chyba pomyliło... przecież ja nawet tak usprawiedliwiałam nasze gadulstwo :) Quote
Ty$ka Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='maryg22']Ja nie chciałam słuchać:-o Coś Ci się chyba pomyliło... przecież ja nawet tak usprawiedliwiałam nasze gadulstwo :)[/QUOTE] Ok, niech Ci będzie - może i mi się pomyliło. :P Ale podobno tak nasz rocznik ma :lol: Quote
Baton Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='Ty$ka']Ok, niech Ci będzie - może i mi się pomyliło. :P Ale podobno tak nasz rocznik ma :lol:[/QUOTE] Widzę że pojęłaś moją logikę...BRAWO:klacz::klacz::klacz: Ale czy tym razem to Ty czegoś nie sugerujesz? ;) Już wiem! To on tyle za nas pisze : :user: :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 WOW :lol: Teraz to się czuje stara:eviltong: Jakie tu mamy młodziutkie towarzystwo:cool3: Quote
Baton Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']WOW :lol: Teraz to się czuje stara:eviltong: Jakie tu mamy młodziutkie towarzystwo:cool3:[/QUOTE] Oj... bez przesady;) Quote
Dzikie nieporadne Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 A ja jestem pomiędzy bo mam 17 lat ;) Quote
Dzikie nieporadne Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 chyba zapomniałaś dodać...;) [video=youtube;b7FAlH_Twx8]http://www.youtube.com/watch?v=b7FAlH_Twx8&feature=relmfu[/video] Quote
Ty$ka Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Mada95']A ja jestem pomiędzy bo mam 17 lat ;)[/QUOTE] To tak jak mój brat i moi przyjaciele :P Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Mam rozumieć, że ze mną jeszcze nie jest tak źle?;) Jak byłam w Waszym wieku to było pięknie...;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 :multi: to dobrze, to będę dalej przychodzić :diabloti: Quote
Baton Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']:multi: to dobrze, to będę dalej przychodzić :diabloti:[/QUOTE] A rozważałaś odejście od nas?!:mad: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 :niewiem: a w ogóle to chciałam powiedzieć, że brzydką mamy dziś pogodę :grins: (:evil_lol:) Quote
Baton Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']:niewiem: a w ogóle to chciałam powiedzieć, że brzydką mamy dziś pogodę :grins: (:evil_lol:)[/QUOTE] Bardzo na temat :lol: Ale faktycznie piękna to ona nie jest...dzisiaj ze spaceru uciekałam:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Hahah ;) My dziś nie byliśmy na spacerze tylko u Mami mojej na szaleństwie 5-cio chiłkowym:D Quote
Baton Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 WOW! Da się jakoś opanować 5 chi na raz...czy to one rządzą? :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Da się nawet dość prosto:cool3: Jedną kiełbaską:roflt: Ale z 5 w domu to bym chyba oszalała :evil_lol: Quote
Baton Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Da się nawet dość prosto:cool3: Jedną kiełbaską:roflt: Ale z 5 w domu to bym chyba oszalała :evil_lol:[/QUOTE] A tak bez jedzenia? :razz: Quote
Recommended Posts