Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ty$ka']Dobra, dobra... Ty się nie pogrążaj - ja wiem, co miałaś na myśli :evil_lol:
Hihi... :P I teraz spamujemy Joyową galerię. ;][/QUOTE]
No wiesz... Galerię Lejdi spamujemy rozmową o butach...:evil_lol:

Posted

[quote name='maryg22']No wiesz... Galerię Lejdi spamujemy rozmową o butach...:evil_lol:[/QUOTE]
A morusowa już dawno zaspamowana na śmierć :D I znowu będzie wpis Ptysiakowej: "Boszz... ile Wy piszecie" 8)

Posted

[quote name='Ty$ka']A morusowa już dawno zaspamowana na śmierć :D I znowu będzie wpis Ptysiakowej: "Boszz... ile Wy piszecie" 8)[/QUOTE]
No dokładnie :) Od kilku dni ten sam schemat...piszemy ile wlezie, ktoś zwraca nam uwagę że tyle piszemy, udajemy, że to nie my i piszemy dalej :lol:

Posted

[quote name='maryg22']No dokładnie :) Od kilku dni ten sam schemat...piszemy ile wlezie, ktoś zwraca nam uwagę że tyle piszemy, udajemy, że to nie my i piszemy dalej :lol:[/QUOTE]
Szlachta nie pisze ile wlezie, szlachta przeprowadza konwersację :lol:

Mówiłam Ci, że dogo świruje to nie chciałaś słuchać :P

Posted

[quote name='Ty$ka']Szlachta nie pisze ile wlezie, szlachta przeprowadza konwersację :lol:

Mówiłam Ci, że dogo świruje to nie chciałaś słuchać :P[/QUOTE]
No, ależ oczywiście...szlachto :)
Ja nie chciałam słuchać:-o Coś Ci się chyba pomyliło... przecież ja nawet tak usprawiedliwiałam nasze gadulstwo :)

Posted

[quote name='maryg22']Ja nie chciałam słuchać:-o Coś Ci się chyba pomyliło... przecież ja nawet tak usprawiedliwiałam nasze gadulstwo :)[/QUOTE]
Ok, niech Ci będzie - może i mi się pomyliło. :P Ale podobno tak nasz rocznik ma :lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']Ok, niech Ci będzie - może i mi się pomyliło. :P Ale podobno tak nasz rocznik ma :lol:[/QUOTE]
Widzę że pojęłaś moją logikę...BRAWO:klacz::klacz::klacz:
Ale czy tym razem to Ty czegoś nie sugerujesz? ;)
Już wiem! To on tyle za nas pisze : :user: :)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']WOW :lol:

Teraz to się czuje stara:eviltong: Jakie tu mamy młodziutkie towarzystwo:cool3:[/QUOTE]
Oj... bez przesady;)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']:niewiem: a w ogóle to chciałam powiedzieć, że brzydką mamy dziś pogodę :grins: (:evil_lol:)[/QUOTE]
Bardzo na temat :lol:
Ale faktycznie piękna to ona nie jest...dzisiaj ze spaceru uciekałam:evil_lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Da się nawet dość prosto:cool3:
Jedną kiełbaską:roflt:

Ale z 5 w domu to bym chyba oszalała :evil_lol:[/QUOTE]
A tak bez jedzenia? :razz: