Dzikie nieporadne Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='maryg22']Możliwe, że były...ale nie wiem :shake: Ja wpadłam tylko na chwilę się pożegnać :bye: Właśnie się pakujemy i jutro wyjeżdżamy...Wracamy za 2,5 tygodnia ;) Zapewne wraz z nowymi fotkami :D[/QUOTE] Będziemy tensknić:-( Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='maryg22']Tak. Wisz gimp był tylko używany do rozmazania granic pomiędzy zdjęciami ;) Jak chesz mogę Ci taki zrobić, ale to raczej już po naszym powrocie, czyli dopiero we wrześniu ;) Oj tak, dzisiaj troszkę chłodniej, ale nmi to nie przeszkadza :) Pozdrawiamy ;) Wróciłyśmy z wystawy. Kupiłam jej szeleczki... napis chciałam inny, ale to były jedyne szelki w tym rozmiarze :roll: A, że stwierdziłam, że nie mamy pasującej smyczy to musiałm jej ją dokupić... Jako, że były rabaty to komplet z obrożą był tylko o jakieś 5 złotych droższy od normalnej ceny smyczy to wróciłam do domu również z obrożą :evil_lol: Postanowiłam również spróbować trochę z fresbee więc zaopatrzyłyśmy się w naprawdę mały dysk :lol: Joy w szelkach: [IMG]http://img600.imageshack.us/img600/3734/fotka128.jpg[/IMG] [IMG]http://img853.imageshack.us/img853/3430/fotka129.jpg[/IMG] I z dyskiem dla porównania [IMG]http://img196.imageshack.us/img196/6494/fotka130f.jpg[/IMG][/QUOTE] Super szelki!!:) Miłego wyjazdu :loveu: [quote name='Ewanka']Zdjęcia rewelacyjne :loveu: a te oczy .... boskie :loveu: ... chyba już nie będę spiskować, tylko podkradnę wiewiórkę :diabloti:[/QUOTE] Super plan!:klacz: Quote
Baton Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 Wpadłam na chwilkę (do kafejki intertowej) i muszę Wam powiezieć, że jestem załamana :shake: We wtorek po zaledwie 15-20 minutach spaceru Joy przestała chcieć chodzić,zatrzymywała się, siadała... Gdy udało mi się ją zachęcić do wstania,to miała lewą tylną łapę w górze (tą nieoperowaną...)To samo działo się w środę i czwartek :-(Wczoraj był spokój, ale i ta się martwię... jestem pewna że to rzepka:-( Ja na razie ograniczam jej ruch i mam nadzieję, że obędzie się bez operacji... Do weta pójdziemy zaraz po powrocie... Quote
Ewanka Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Joy, kruszynko, bardzo ci współczuję :glaszcze: ... skoro nie chcez biegać to znaczy, że nóżka bardzo boli :( Quote
Baton Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 [quote name='Ewanka']Joy, kruszynko, bardzo ci współczuję :glaszcze: ... skoro nie chcez biegać to znaczy, że nóżka bardzo boli :([/QUOTE] Czasami ma odpały i biega jak by jej nic nie było,a czasami nawet wstać nie chce:shake: Dziękujemy za miłe słowa;) Quote
Ewanka Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='maryg22']Czasami ma odpały i biega jak by jej nic nie było,a czasami nawet wstać nie chce:shake: Dziękujemy za miłe słowa;)[/QUOTE] To może to jednak nie nóżka, skoro czasem biega ... może miała jakąś kolkę, albo po prostu źle się czuła i chciała wracać już z wakacji do swojego domku? Quote
Baton Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 [quote name='Ewanka']To może to jednak nie nóżka, skoro czasem biega ... może miała jakąś kolkę, albo po prostu źle się czuła i chciała wracać już z wakacji do swojego domku?[/QUOTE] Z rzepkami tak to już jest...pies kuleje tylko przez chwilę, pare minut, a potem jest dobrze... i znowu zaczyna kuleć... z resztą wet nam mówił, że ta łapa też nie jest w dobrym stanie i kiedyś pewnie to wystąpi... Quote
Ewanka Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 (edited) [quote name='maryg22']Z rzepkami tak to już jest...pies kuleje tylko przez chwilę, pare minut, a potem jest dobrze... i znowu zaczyna kuleć... z resztą wet nam mówił, że ta łapa też nie jest w dobrym stanie i kiedyś pewnie to wystąpi...[/QUOTE] Bardzo współczuję kruszynce, a ja już myślałam że ona jednak chce być porwana i dlatego ma trochę focha, że nic z tego nie wyszło, bo zabrałaś ją bez uprzedzenia na wakacje :diabloti: Edited August 20, 2012 by Ewanka literówka :( Quote
Laylachihuahua Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Życzę zdrówka dla Joy, zasmuciła mnie ta wiadomość :( Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Oj nieładnie, a powiedz mi dajesz jej coś na te rzepki? U nas po preparacie 'Arthroflex' na stawy i rzepki super, zatrzymały się problemy i psiaki chodzą normalnie. Nie jest tani, ale naprawdę super działa! Poza tym kurze łapki, ugotowane i zgniecione oraz galaretka z nóżek świńskich dobrze wpływa! Zdrówka dal małej kochanej Joy!!:calus: Daj znać jak tam? Quote
Baton Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 Dziękuje Wam. Jak na razie Joy ma się trochę lepiej jednak ciągle chodzi na sztywnej łapie. Obecnie nie dostaje żadnych tabletek ale na pewno zaczniemy jej go dawać. Quote
Ty$ka Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 A nie masz w Zakopcu jakiegoś weta, by się do niego przejść? Quote
Ewanka Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Joy, jak zdrówko, jak łapeczka, mam nadzieję, że troszkę lepiej :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Ja akurat mam lekarstwo w płynie, warto spróbować, bo to może oddalić wizję operacji. Tulimy Joykę :) Quote
zozolina Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Witamy sie,a kto nam tutaj choruje?Joy nie wygłupiaj sie:mad: Pozdrawimy i sciskamy !!!! Quote
Baton Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 Do weterynarza stwierdziłam że pójdziemy tutaj jeśli jej się pogorszy. Bo jak słyszę co miejscowy wet polecił państwu u których mieszkamy to raczej mnie to zniechęca (później o tym powiem o teraz korzystam z telefonu.) wczoraj znowu kulała... Quote
Ewanka Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Bidulka malutka, chyba po powrocie, bez wsparcia dobrego veta się nie obejdzie. Przytulki i głaski dla malutkiej Joy :) Quote
Natalia&Lola Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Hej wiewióreczki! :) Czekamy na nowe zdjęcia:) Quote
Baton Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 Do naszego weta pójdziemy zaraz po powrocie. Mamy już do niego zaufanie, ostatnio to on ją operował. Zdjęcia również będą po powrocie. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 To wyściska Joykę od trojaczków :) Quote
zozolina Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 I od Colusi tez...[URL=http://smayliki.ru/smilie-917728743.html][IMG]http://s16.rimg.info/a04fe1049e4a44e5157c18629c83ce91.gif[/IMG][/URL] Quote
Dzikie nieporadne Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Będzie dobrze , Joy wszystko przeżyje ;) Quote
Recommended Posts