Baton Posted October 26, 2014 Author Posted October 26, 2014 Jeeej, nasz zlotowy stolik ♡ Najlepszy <3 Mnie to się baaardzo podobają te fotki :loveu: Muszę dotrzeć w końcu z psami nad morze i fotki na molo porobić :D http://i1076.photobucket.com/albums/w449/Marika_Joy/IMG_7693_zpsc6759a98.jpg taaaki duży psiur :loveu: Zapraszam, zapraszam :P Zwłaszcza do Trójmiasta :evil_lol: Ogromny! :P Quote
Guest TyŚka Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Suuuper jesienne fotki :) i gratki dla Joy-geniusza. Tylko jedyne co mnie śmieszy, że właśnie filmik oglądam z Michaliną Marysią i hehehe, czaiła mi się na Joy :p Quote
rashelek Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Mam rodzinę w Gdańsku, więc jeżeli w końcu uda mi się dotrzeć nad morze to właśnie do Trójmiasta :grins: Quote
BlackDream Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Kurczę a ja nie mam najmniejszego pomysłu jak się zabrać za naukę zamykania się w klatce (tzn. pies ma się zamykać, nie ja :eviltong: ) Quote
Baton Posted November 8, 2014 Author Posted November 8, 2014 Suuuper jesienne fotki i gratki dla Joy-geniusza. Tylko jedyne co mnie śmieszy, że właśnie filmik oglądam z Michaliną Marysią i hehehe, czaiła mi się na Joy Hahah, do geniusza to jej daleko :evil_lol: Mam rodzinę w Gdańsku, więc jeżeli w końcu uda mi się dotrzeć nad morze to właśnie do Trójmiasta No to extra :D o i nawet fotki leśne No, od czasu do czasu jakieś się zdarzą... :P mini miss :loveu: Kurczę a ja nie mam najmniejszego pomysłu jak się zabrać za naukę zamykania się w klatce (tzn. pies ma się zamykać, nie ja ) A ja bym chciała zobaczyć ja Ty się zamykasz w niej :megagrin: U nas pomysł nie był nawet potrzebny, wskazałam Joy klatke, ona ogranęła że ma wejść, bo nie raz jej wskazanie to oznaczało, a otwierała sobie już wcześniej :P Zamknięcie problemem również nie było, słowo 'weź' o dziwo załatwiło sprawę :P Lenia tak jakoś mam :diabloti: Co chyba zresztą nawet widać xD Z Joywoą ostatnio nawet sporo frizbujemy, nieźle się młoda na frisbee nakręciła, olać to że smaki do nagradzania są niezbędne :evil_lol: Widać że ją to rajcuje, zaczynam się zastanawiać czy jest szansa by łapała również jakieś dalsze rzuty... ale najpierw muszę się nauczyć rzucać, a to już pewien problem :siara: Quote
angineuuka Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Joywoą ostatnio nawet sporo frizbujemy wyjdż Quote
Baton Posted November 8, 2014 Author Posted November 8, 2014 wyjdż nie mam zamiaru - zimno na dworze. Quote
Baton Posted November 8, 2014 Author Posted November 8, 2014 możesz wyjść do piwnicy . Tam też zimno. I ciemno. I strasznie. Quote
angineuuka Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 straszne to było nasze łóżko na wakacjach Quote
Baton Posted November 8, 2014 Author Posted November 8, 2014 straszne to było nasze łóżko na wakacjach Nie jestem pewna co przez to rozumiesz... Łóżko na górze czy może podłogę koło klatki Nany? :diabloti: Quote
angineuuka Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 to pływające. :diabloti: spanie na ziemi było wygodniejsze niz spanie na łóżku. Bo spałnie na łóżku jest dla plebsów :diabloti: Quote
Baton Posted November 8, 2014 Author Posted November 8, 2014 to pływające. :diabloti: spanie na ziemi było wygodniejsze niz spanie na łóżku. Bo spałnie na łóżku jest dla plebsów :diabloti: Szkoda że łóżka wodnego tam nie mieli :P Spanie na rzekomo dwuosobowym łóżku wielkości mojego jednoosobowego w dwie osoby też jest spoko xD Quote
angineuuka Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 trzaba było sobie spać na tym czymś u góry :diabloti: ale obrazek był zajebisty :diabloti: Quote
Buńka Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Tylko na moment mnie brakło... ehhh Mów co zrobiłaś z prawdziwą JOY !!!! :smhair2: Quote
Baton Posted November 8, 2014 Author Posted November 8, 2014 trzaba było sobie spać na tym czymś u góry :diabloti: ale obrazek był zajebisty :diabloti: Nie miałam takiego zamiaru :P Na dole lepiej, chyba ze naleci tam na noc kilkadziesiąt much :siara: W każdym razie rezerwuje sobie to samo miejsce na za rok :P Oj, tak - obrazek :loveu: Ostatnie chwile życia Św. Mikołaja :-( (nie żebym kradła twoje zdjęcia) Tylko na moment mnie brakło... ehhh Mów co zrobiłaś z prawdziwą JOY !!!! :smhair2: Obcięłam jej język. bunia nie umi kopiooować widze xD Quote
Baton Posted November 8, 2014 Author Posted November 8, 2014 Ja wgl nie wiele umiem xD :laugh2_2: Bunia, jednak jest coś w stylu 30 sekund... "Odpowiedź nie została dodana, ponieważ została napisana zbyt szybko" Quote
angineuuka Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Też rezerwuję to samo miejsce za rok :peace: Quote
Baton Posted November 8, 2014 Author Posted November 8, 2014 Też rezerwuję to samo miejsce za rok :peace: spoko xD O podłogę raczej nikt bić się nie będzie :P Quote
angineuuka Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 będę spać po prysznicem, jak wtedy gdy Jessica miała przyjechać xD przysypiałam na stojąco :siara: :siara: Quote
Buńka Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 ahahahh zawsze musi być jakiś haczyk :D A ja rezerwuje miejsce anginy xD Tzn łóżko na którym spała pierwszego dnia :D Quote
Recommended Posts