Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Suuuper jesienne fotki :)

i gratki dla Joy-geniusza. Tylko jedyne co mnie śmieszy, że właśnie filmik oglądam z Michaliną Marysią i hehehe, czaiła mi się na Joy :p

Posted

Suuuper jesienne fotki

i gratki dla Joy-geniusza. Tylko jedyne co mnie śmieszy, że właśnie filmik oglądam z Michaliną Marysią i hehehe, czaiła mi się na Joy 

Hahah, do geniusza to jej daleko :evil_lol:

Mam rodzinę w Gdańsku, więc jeżeli w końcu uda mi się dotrzeć nad morze to właśnie do Trójmiasta 

No to extra :D

o i nawet fotki leśne 

No, od czasu do czasu jakieś się zdarzą... :P

mini miss 

:loveu:

Kurczę a ja nie mam najmniejszego pomysłu jak się zabrać za naukę zamykania się w klatce (tzn. pies ma się zamykać, nie ja  )

A ja bym chciała zobaczyć ja Ty się zamykasz w niej  :megagrin:  U nas pomysł nie był nawet potrzebny, wskazałam Joy klatke, ona ogranęła że ma wejść, bo nie raz jej wskazanie to oznaczało, a otwierała sobie już wcześniej :P Zamknięcie problemem również nie było, słowo 'weź' o dziwo załatwiło sprawę :P

Lenia tak jakoś mam :diabloti: Co chyba zresztą nawet widać xD Z Joywoą ostatnio nawet sporo frizbujemy, nieźle się młoda na frisbee nakręciła, olać to że smaki do nagradzania są niezbędne :evil_lol: Widać że ją to rajcuje, zaczynam się zastanawiać czy jest szansa by łapała również jakieś dalsze rzuty... ale najpierw muszę się nauczyć rzucać, a to już pewien problem  :siara:

Posted

straszne to było nasze łóżko na wakacjach

Nie jestem pewna co przez to rozumiesz... Łóżko na górze czy może podłogę koło klatki Nany? :diabloti:

Posted

to pływające.  :diabloti:

spanie na ziemi było wygodniejsze niz spanie na łóżku. Bo spałnie na łóżku jest dla plebsów  :diabloti:

Szkoda że łóżka wodnego tam nie mieli :P

Spanie na rzekomo dwuosobowym łóżku wielkości mojego jednoosobowego w dwie osoby też jest spoko xD

Posted

trzaba było sobie spać na tym czymś u góry  :diabloti:

ale obrazek był zajebisty  :diabloti:

Nie miałam takiego zamiaru  :P Na dole lepiej, chyba ze naleci tam na noc kilkadziesiąt much  :siara:  W każdym razie rezerwuje sobie to samo miejsce na za rok  :P

Oj, tak - obrazek  :loveu:

Ostatnie chwile życia Św. Mikołaja  :-(

IMG_6790_zps354fe38b.jpg

(nie żebym kradła twoje zdjęcia)

Obcięłam jej język.

bunia nie umi kopiooować 

widze xD

Posted

Ja wgl nie wiele umiem xD  :laugh2_2:

Bunia, jednak jest coś w stylu 30 sekund... "Odpowiedź nie została dodana, ponieważ została napisana zbyt szybko"