Baton Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Mam nadzieję że mój post został ominięty przez przypadek? :mad: Quote
Buńka Posted March 10, 2014 Author Posted March 10, 2014 [quote name='leónowa']Ale fimik z Leośką, nie? Ja kocham patrzeć jak ten diabeł lata za piłką:loveu:[/QUOTE] Filmik z Leokadią i.... frisbee :D Co prawda jeszcze nieudolnie to wszystko bo Lea nie umie lądować ale juz coraz lepiej ;) No i muszę scenek więcej nakręcić bo dzisiaj już słonce zachodziło i takie nie bardzo to wyszło... w dodatku przeszkadzała mi bratanica bo dzisiaj się nią opiekowałam...:roll: Quote
Buńka Posted March 10, 2014 Author Posted March 10, 2014 [quote name='maryg22']Mam nadzieję że mój post został ominięty przez przypadek? :mad:[/QUOTE] Jaki post ? :p Quote
Baton Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 O ty jędzo :-o :mad: Bo zaraz znowu tu przyjdę ze swoją armią, która tym razem nie będzie strzelać sama do siebie :evil_lol: Quote
Leokadia Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Filmik z Leokadią i.... frisbee :D Co prawda jeszcze nieudolnie to wszystko bo Lea nie umie lądować ale juz coraz lepiej ;) No i muszę scenek więcej nakręcić bo dzisiaj już słonce zachodziło i takie nie bardzo to wyszło... w dodatku przeszkadzała mi bratanica bo dzisiaj się nią opiekowałam...:roll:[/QUOTE] haha, ale i tak masz większe pole do popisu, bo ja mogę nagrywać tylko kopanie nor:lol: Quote
Buńka Posted March 10, 2014 Author Posted March 10, 2014 [quote name='maryg22']O ty jędzo :-o :mad: Bo zaraz znowu tu przyjdę ze swoją armią, która tym razem nie będzie strzelać sama do siebie :evil_lol:[/QUOTE] :diabloti: Nie strasz mnie bo się będę moczyć w nocy :-(:evil_lol: [quote name='leónowa']haha, ale i tak masz większe pole do popisu, bo ja mogę nagrywać tylko kopanie nor:lol:[/QUOTE] U mnie teraz Balboszek tylko czyha na spacerze aż powiem "kop,kop" a po tym to jest szał ciał :D Albo raczej łap bo biegnie do najbliższego kretowiska albo jakiejś norki i się bawi w kreta :D Quote
Buńka Posted March 10, 2014 Author Posted March 10, 2014 Wagary dobrze na mnie działają :D Łapcie filmik ;) [video=youtube;dvPjSWNPNxs]http://www.youtube.com/watch?v=dvPjSWNPNxs[/video] Miałam dokręcić scenek itd, itd ale zawsze można nakręcić scenki i zrobić kolejny filmik ;) A tymczasem oglądajcie to co jest :P Szału nie ma ... :diabloti: Troszkę chaotyczny ale najważniejsze jest pokazane ;) A mianowicie komenda "siad", "daj głos" i jeszcze nie do końca opanowane "połóż się". Prosze nie paczać na mnie bo wyglądam jak strach na wróble ale nie chciało mi sie specjalnie do tej sesji przebierać itd :evil_lol: W razie czego ostrzegałam :D Nie wystraszcie się :P Quote
Leokadia Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Zdolne z was bestie, serio jestem pod wrażeniem, mój nawet w połowie nie robi niczego z takim zapałem jak Leośka, a tak na nią narzekałaś, świetne pracuje:eviltong: No i te frisbee, jeszcze troche i zawody:loveu: No i piękny avatarek:razz: Quote
Buńka Posted March 10, 2014 Author Posted March 10, 2014 [quote name='leónowa']Zdolne z was bestie, serio jestem pod wrażeniem, mój nawet w połowie nie robi niczego z takim zapałem jak Leośka, a tak na nią narzekałaś, świetne pracuje:eviltong: No i te frisbee, jeszcze troche i zawody:loveu: No i piękny avatarek:razz:[/QUOTE] Jeśli chodzi o siadanie to nie jest najgorzej ale komenda połóż się to utrapienie bo jak się nie schylę czy coś to Lea nie ogarnia o co mi chodzi albo po prostu jest tak uparta i nie chce się położyć na złość pańci. Dochodzi też nakręcenie na zabawkę... bo bez zabawki komenda leżeć nie istnieje i daj głos tez nie bardzo:roll: Frisbee nie mam jak porządnie nagrać nooo:shake: brak mi operatora "kamery" :roll: Ogólnie to jest coraz lepiej bo Leokadia coraz bardziej skupia się na tym co do niej mówię... ale to i tak jeszcze nie jest w pełni to co od niej wymagam :evil_lol: Ahhh chore ambicje pańci...:diabloti: Najpierw siad było sukcesem a teraz już się nie liczy i pies ma znać kolejne kilka komend :D Avek :loveu: Quote
Sonka95 Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 U nas jakoś leci ;) szkoła teraz zajmuje większość czasu wolałam praktyki , bo wtedy szybciej mijał czas i nie było sprawdzianów i prac domowych :D Teraz byle do maja i będzie 2 tygodniowa przerwa od szkoły :loveu: :cool3: Fajny filmik :cool3: Lea jak super aportuje frisbee :loveu: a sztuczki ładnie jej wychodzą nawet przed położeniem się ukłon zrobiła :) Quote
Buńka Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 [quote name='Sonka95']U nas jakoś leci ;) szkoła teraz zajmuje większość czasu wolałam praktyki , bo wtedy szybciej mijał czas i nie było sprawdzianów i prac domowych :D Teraz byle do maja i będzie 2 tygodniowa przerwa od szkoły :loveu: :cool3: Fajny filmik :cool3: Lea jak super aportuje frisbee :loveu: a sztuczki ładnie jej wychodzą nawet przed położeniem się ukłon zrobiła :)[/QUOTE] Ja mam to szczęście, że praktyki dopiero przedemną :) Pierwsze praktyki w kraju i troszkę się boję :D Ale jakoś się da radę... Dzisiaj dotarło do mnie jak mało czasu zostało do końca roku szkolnego... W sobotę 15 i juz połowa marca za nami a dopiero co były ferie... potem kwiecień i można powiedzieć koniec edukacji :) Maj- praktyki a czerwiec to wiadomo ;) a potem już odliczanie dni do zlotu <3 Gdybym była w liceum to ten rok byłby moim ostatnim :-o Aż ciarki przechodzą... :D Ten ukłon wyhaczyłam dopiero jak w domu sb obejrzałam to co nagrałam :D Dzisiaj chciałam z nią poćwiczyć kilka komend ale najpierw na spacerze przy rzucaniu frisbee coś mi się stało w rękę a potem familia mnie dodatkowo zdenerwowała i jestem dzisiaj jak tykająca bomba...:roll: I znając już swój charakterek to pewnie wyżyła bym się na psie :diabloti: Quote
Baton Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Hej :D Ja to wogóle mam wrażenia jakby zaraz miały wakacje być xD Quote
Buńka Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 [quote name='Izabela124.']Super filmik :)[/QUOTE] Dzięki Izuś :loveu: [quote name='maryg22']Hej :D Ja to wogóle mam wrażenia jakby zaraz miały wakacje być xD[/QUOTE] Ja pragnę tych wakacji jak jeszcze nigdy wcześniej żadnych innych nie pragnęłam ! Już wiem, że to będą jedne z najbardziej udanych:multi: Po pierwsze zlot!!! To chyba najważniejsze:loveu: Nie zdziwcie się jak na powitanie zawisnę na waszych szyjach z radości :evil_lol::diabloti: Psa już zaczynam "kompletować", szkolenie idzie pełną parą jeszcze tylko dokupić kilka istotnych rzeczy (klatka :diabloti:) i jestem gotowa do wyjazdu :D Po drugie chyba urządzę sobie wyjazd do mojej ukochanej Szczawnicy na weekend :multi: Muszę zagadać z bratem ;) Po trzecie w tym roku sezon wędkarski mam zamiar wykorzystać w 100 % i już niebawem zgadam się z kolegą wujka i tak jak dwa lata temu zorganizujemy sb przejście wzdłuż rzeki w poszukiwaniu raków :multi: Po czwarte w końcu remont pokoju i tym razem wszystko będzie tak jak ja chcę :diabloti: Na 100% fototapeta mostu Brooklińskiego z Manhattanem w tle :loveu: Do tej pory wszyscy byli na nie, no bo jak to w pokoju "czarna tapeta":roll: Teraz już nie będzie gadania za uszami :D Jeszcze się tylko zastanawiam czy na czarno biało czy w kolorze bo podoba mi się i tak i tak <3 No i chyba w wakacje będę śmigać już autkiem bo zapisuje się na prawko ;) Dzisiaj byłam się dowiedzieć co i jak a w przyszłym tyg idę na badania... :) Także zapowiada się baaaaardzo ciekawy czas :multi::loveu: Quote
Baton Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 To widzę, że planów masz wiele :D Ja mam podobnie - jeszcze nigdy tak bardzo nie mogłam sie doczekać wakacji :D Quote
Buńka Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 [quote name='maryg22']To widzę, że planów masz wiele :D Ja mam podobnie - jeszcze nigdy tak bardzo nie mogłam sie doczekać wakacji :D[/QUOTE] Pewnie niektóre z nich nie wypalą ale co tam pojarać się można :D No ale zlot jest na głównym podium :multi: Quote
Leokadia Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Też mi się marzy fototapeta, ale nie krajobraz hehe, a coś takiego [url]http://horrorsandscaryshits.blox.pl/resource/american_psycho_28258.jpg[/url] #loveu Podejrzewam, że rodzinka rzadko będzie u mnie bywać#diablotin Quote
Baton Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Jaram się zlotem jak 5-latek na prochach :evil_lol: Paula - jakoś się im nie dziwię, że by nie przychodzili :diabloti: Quote
Leokadia Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Cóż ja poradzę, że kręcą mnie psychopaci? hahaha Quote
Buńka Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 [quote name='leónowa']Też mi się marzy fototapeta, ale nie krajobraz hehe, a coś takiego [URL]http://horrorsandscaryshits.blox.pl/resource/american_psycho_28258.jpg[/URL] #loveu Podejrzewam, że rodzinka rzadko będzie u mnie bywać#diablotin[/QUOTE] Mi tylko i wyłącznie Most Brookliński :loveu: Oczywiście nocą :loveu: Akurat mam jedną jedyną ścianę w pokoju gdzie będzie mi to super pasowało :D I ta fototapeta będzie! Musi bo inaczej to się pochlastam :diabloti: Już podczas ostatniego malowania miałam chętkę na taki krajobrazik ale za późno na to wpadłam :D Teraz koniecznie! Tylko mama się sprzeciwia jeszcze troszkę że taka "czarna" tapeta to nie bardzo :roll: Ale w końcu to mój pokój jest... a ona przychodzi do niego jedynie jak przynosi mi uprane rzeczy i jak do myszek chce zajrzeć :) [quote name='maryg22']Jaram się zlotem jak 5-latek na prochach :evil_lol: Paula - jakoś się im nie dziwię, że by nie przychodzili :diabloti:[/QUOTE] No wiedziałam że coś bierzesz ahahahha xD No na taką tapetkę siostruś to bym sie nie zdecydowała :evil_lol: [quote name='leónowa']Cóż ja poradzę, że kręcą mnie psychopaci? hahaha[/QUOTE] Mnie też, mnie też ale za psychopatę na tapecie podziękuję :D A teraz coś w temacie wakacji :multi: [IMG]http://img.besty.pl/images/320/89/3208966.jpg[/IMG] Quote
Baton Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Ja coś biorę? xD Właśnie na bestach też przed chwilą widziałam i też mi się skojarzyło :P Quote
Buńka Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 [quote name='maryg22']Ja coś biorę? xD Właśnie na bestach też przed chwilą widziałam i też mi się skojarzyło :P[/QUOTE] Dogomania, fb i besty :cool3: Podejrzewałam to od dawna... uzależniłaś się od mojego soczku :P Quote
Baton Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 A fakt, soczek jest uzależniający, ale nie wiedziałam że działa jak prochy :diabloti: Quote
Buńka Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 [quote name='maryg22']A fakt, soczek jest uzależniający, ale nie wiedziałam że działa jak prochy :diabloti:[/QUOTE] Ups... wydałam sama siebie xD :diabloti: Quote
Buńka Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 Besty mnie dzisiaj zadziwiają :D [IMG]http://img.besty.pl/images/320/83/3208371.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts