Buńka Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 [quote name='leónowa']Nosz nareszcie:mad:[/QUOTE] Ej no przepraszam, w niemcowni jestem to mogłam nie widzieć :evil_lol: (ej, wrazie czego - przyjdziesz na mój pogrzeb?:lol:) Quote
Buńka Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 [quote name='Angi']uszanowanko! :D mamy dwa dni na spam xD też chcesz mi posty nabić? :diabloti:[/QUOTE] uszanowanko koleżanko! :diabloti: Nie xD Quote
Leokadia Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Ej no przepraszam, w niemcowni jestem to mogłam nie widzieć :evil_lol: (ej, wrazie czego - przyjdziesz na mój pogrzeb?:lol:)[/QUOTE] A coś ci grozi? Siostra ze swoim gangiem załatwi sprawę:evil_lol: Quote
Buńka Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 [quote name='leónowa']A coś ci grozi? Siostra ze swoim gangiem załatwi sprawę:evil_lol:[/QUOTE] ahahahah, no nie wiem :lol: Na zlocie ochronę będę chyba potrzebowała xD edit: tzn nie ja a baton xD czyli w sumie ja :evil_lol: Quote
Leokadia Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Cóż, na zlot się nie wybieram, więc będziesz zdana na Leośkę :evil_lol: Quote
Buńka Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 [quote name='leónowa']Cóż, na zlot się nie wybieram, więc będziesz zdana na Leośkę :evil_lol:[/QUOTE] Leośka moja ukochana :loveu: Na pewno mnie obroni xD Quote
angineuuka Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='leónowa']Cóż, na zlot się nie wybieram, więc będziesz zdana na Leośkę :evil_lol:[/QUOTE] bo jesteś gupia pipa. Quote
Leokadia Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='Angi']bo jesteś gupia pipa.[/QUOTE] Dzięki:grins: Quote
Buńka Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 [quote name='Angi']bo jesteś gupia pipa.[/QUOTE] W końcu ktoś mądry :diabloti: Paula, ale serio - jakbyś mogła jednak jechać to dawaj znać bo miejsce dla Ciebie znajdzie się na 100% zawsze, nawet jak powiesz dzień przed zlotem :loveu: (ale może jednak lepiej mów szybciej w razie czego :evil_lol:) Quote
Buńka Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 [quote name='leónowa']Zobaczę, co da się zrobić:p[/QUOTE] zobacz, zobacz, my poczekamy :D (może :p) Quote
Baton Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Jakie tu rozmowy się beze mnie toczą :crazyeye: Normalnie, tyle nadrabiania :evil_lol: Quote
Leokadia Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Cza było siedzieć na dogo i nie narzekać (jak tam 'chasło' ?ahahahah:diabloti:) Quote
Baton Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='leónowa']Cza było siedzieć na dogo i nie narzekać (jak tam 'chasło' ?ahahahah:diabloti:)[/QUOTE] no... tak jakoś akurat siedziałam na fejsie, co by ktoś znowu nie narzekał, że mnie nie ma :diabloti: chasło...hmmm, żałuję że nie znam chasła Buńki bo bym mały spamik zrobiła :lol: Quote
Leokadia Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Masz siedzieć tu i tu na raz:cool3: Zgaduj, może trafisz:evil_lol: Quote
angineuuka Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 nie ma takiego samego jak na dogo? :diabloti: Quote
Leokadia Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Wszyscy znają wszystkich hasła, tylko ja jakaś zacofana hahaha:evil_lol: Quote
Baton Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='leónowa']Masz siedzieć tu i tu na raz:cool3: Zgaduj, może trafisz:evil_lol:[/QUOTE] ahahahaha, może, może xD [quote name='Angi']nie ma takiego samego jak na dogo? :diabloti:[/QUOTE] A wiesz, że nie wiem... mówiła że ma inne ale może kłamała :diabloti: Quote
angineuuka Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='leónowa']Wszyscy znają wszystkich hasła, tylko ja jakaś zacofana hahaha:evil_lol:[/QUOTE] Podać ci moje? nie będziesz jedyna hahahahahahahah Quote
Baton Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='leónowa']Wszyscy znają wszystkich hasła, tylko ja jakaś zacofana hahaha:evil_lol:[/QUOTE] No, strasznie zacofana jesteś :P Quote
Buńka Posted March 10, 2014 Author Posted March 10, 2014 Braknie człowieka kilka dni i takie rzeczy :mad: Teraz JA pochwalę moją siostrunie :loveu: Wreszcie porządny banerek :razz::multi: Z batonem nie gadam :eviltong: Najpierw filmik teraz pogaduchy chyba zmienię CHASŁO xD ahahha xD Miały być foty ale za kare nie dam :diabloti: Poczekajcie sobie... :eviltong: A i filmik się tworzy... :cool3: Może w bliżej nieokreślonym czasie wstawie... MOŻE :evil_lol: Quote
Baton Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Braknie człowieka kilka dni i takie rzeczy :mad: Teraz JA pochwalę moją siostrunie :loveu: Wreszcie porządny banerek :razz::multi: Z batonem nie gadam :eviltong: Najpierw filmik teraz pogaduchy chyba zmienię CHASŁO xD ahahha xD Miały być foty ale za kare nie dam :diabloti: Poczekajcie sobie... :eviltong: A i filmik się tworzy... :cool3: Może w bliżej nieokreślonym czasie wstawie... MOŻE :evil_lol:[/QUOTE] Już pisałam u siebie, ale sie powtórzę - ja tylko dbałam o to, by nikt nie zapomniał o tej galerii - dlatego [B]w nagrodę[/B] powinnam dostać foteczki i to jeszcze [B]z dedykacją dla mnie...[/B] I pamiętaj, że jak ty zmienisz [B]chasło[/B], to ja też xD Quote
Buńka Posted March 10, 2014 Author Posted March 10, 2014 [quote name='Sonka95']Siemanko :)[/QUOTE] Cześć Soniusie co tam u was ? :) U nas pogoda dzisiaj rewelacja a jako, że wykończona po podróży byłam strasznie to zrobiłam sobie legalne wagary i zostałam w domu :) Psy cały dzień gdzieś ze mną spacerowały, mam troszku fotek i nakręciłam parę scenek.. może złożę to w kupę i zrobię filmik ;) Quote
Leokadia Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Ale fimik z Leośką, nie? Ja kocham patrzeć jak ten diabeł lata za piłką:loveu: Quote
Recommended Posts