natija Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 nie ona byla tylko na weekendzik,a w Zakopanym miala sie spotkac z Joy ;)tak mi sie wydaje,ze tak to bylo;) Quote
Buńka Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 Dzięki natijka tak właśnie było;) Te wszystkie psiaki wyczaiłam zwiedzając Szczawnicę:D Naprawdę byłam zdziwiona bo większość ludzi była z psami! Quote
Buńka Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 Zapraszam do mojego kochanego Szejkusia który gdyby nie Murzyn byłby teraz z nami zapewne na miejscu Leośki. Wątek prowadzę ja:cool3: Także do dzieła spółkowiczki! jak która nie przyjdzie w odwiedziny to :mad: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246017-Oryginalnej-urody-Szejk-czeka-na-dom%21-Ju%C5%BC-bardzo-d%C5%82ugo%21-Potrzebna-pomoc-w-og%C5%82aszaniu%21?p=21166577#post21166577[/URL] Majunia kochana ty zajrzysz na pewno:loveu: Proszę przynieś szczęście Szejkowi tak jak przyniosłaś Morence! Quote
Majkowska Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='(:Buńka:)'] Majunia kochana ty zajrzysz na pewno:loveu: Proszę przynieś szczęście Szejkowi tak jak przyniosłaś Morence![/QUOTE] Ja chcę wszystkim szczęście poprzynosić! Quote
natija Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 bylam,odwiedzilam,napisalam i podnosci bede:) Quote
Buńka Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 Dzięki dziewczyny:loveu: Jutro postaram się dodać jakieś foteczki bo dzisiaj już sił brak . . . i może by cuś obejrzał? Tylko pojawia się pytanie co? Odwieczny problem . . .:D Quote
Buńka Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246029-Red-Room[/URL] - zapraszam do pokoju gorących tematów:cool3: Quote
Buńka Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 Tamten wątek to coś w sam raz dla spółki:evil_lol: Quote
natija Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 oj tak bedziemy mogly sie wygadac na maksa:evil_lol: Quote
Majkowska Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 to juz wszystkie inne wątki są opuszczone... Zboczeńce...:oops: Quote
natija Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='Majkowska']to juz wszystkie inne wątki są opuszczone... Zboczeńce...:oops:[/QUOTE] i kto to mowi:evil_lol: Quote
Majkowska Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='natija']i kto to mowi:evil_lol:[/QUOTE] ja nie opuszczam przeciez watków...:evil_lol: Quote
natija Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 wiem ,wiesz wszystko co gdzie i jak:);)bo najlepsza jest Majeczka:) Quote
Majkowska Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='natija']wiem ,wiesz wszystko co gdzie i jak:);)bo najlepsza jest Majeczka:)[/QUOTE]:loveu::loveu: Majeczka się chyba żegna. Najwyższa pora się wyspać... Quote
natija Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 ja tez spadam nyny;) Majeczka widze nowy banerek,a spolki dalej w nim nie masz:roll: Quote
Majkowska Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='natija']ja tez spadam nyny;) Majeczka widze nowy banerek,a spolki dalej w nim nie masz:roll:[/QUOTE] Stary i to taki niezbyt udolny. Ale już mnie tamten znudził i chciałam nowy. Jak już mi tata dostarczy nowego kompa to sobie naściągam do woli programów graficznych i wtedy strzelę jakieś cudo. Bo teraz to się absolutnie nie da... Quote
Buńka Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 Majeczka jak ty z banerkami szalejesz:-o A spółki jak nie było tak nie ma:mad: Quote
Majkowska Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Bo mi się nic nie podoba. Co zrobię to stwierdzam że brzydki jednak. A teraz waldkowy ścieśniłąm żeby dodać jakieś bezdomniaki. Jakbyście miały dla mnie jakieś bannerki do zrobienia dla treningu to mogę na szybkośći coś spróbować wymodzić ;) Quote
Buńka Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 Może Szejkiemu spróbuj jeszcze cuś wymyślić jakiś większych rozmiarów?:) Quote
natija Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 dalam banerek ,ale teraz nie wiem czy nie za duzy mam w sum ie:roll: e tam fajnie wyglada Quote
Buńka Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 Ta spółka jest najlepsza:loveu: Tylko pytanie gdzie się wszyscy podziali? Jesteśmy tylko ty ja i Majeczka a resztę gdzieś wcięło:mad: Wiem że dzisiaj miały być fotki ale się już nie wyrobiłam;) Błagam o wybaczenie:evil_lol: Quote
Recommended Posts