Sonka95 Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Trójca pod drzewem wymiata :) Ja u Mani też musze zamówić banerek ,bo poprzedni coś mi zniknął :o Quote
Buńka Posted July 18, 2013 Author Posted July 18, 2013 (edited) Marysiu baner BOSKI!!! Aż ja sobię zmienię na tamten co miałam chyba:evil_lol: Sonka a ty korzystasz i Image shacka? Bo tam coś ostatnio wszystko szwankuje, znikają zdjęcia itd...:roll::mad: Edited July 18, 2013 by (:Buńka:) Quote
Leokadia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Mi też z imageshacka znikają i to od kilku dni raz się baner pojawia raz go nie ma. Quote
zahirka11 Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 super zdjęcia:loveu: cofnęłam się pare stron i widze fotki z nad wody. ;) Kurcze muszę się zmotywować i w końcu jechać kiedyś z rana nad zalew, bo jak ostatnio byłam po południu to nawet nie było miejsca gdzie stanąć :mad: i to w miejscu nie uczęszczanym przez ludzi:shake: Quote
Buńka Posted July 18, 2013 Author Posted July 18, 2013 [quote name='leónowa']Mi też z imageshacka znikają i to od kilku dni raz się baner pojawia raz go nie ma.[/QUOTE] Wiele osób się ostatnio skarży i chyba czas się przerzucić na jakąś inną stronkę . . . [quote name='zahirka11']super zdjęcia:loveu: cofnęłam się pare stron i widze fotki z nad wody. ;) Kurcze muszę się zmotywować i w końcu jechać kiedyś z rana nad zalew, bo jak ostatnio byłam po południu to nawet nie było miejsca gdzie stanąć :mad: i to w miejscu nie uczęszczanym przez ludzi:shake:[/QUOTE] Dzięki:loveu: Oj sama bym się nad jakiś zalew wybrała, bez psów:diabloti: Poopalać się, walnąć dupsko w piach a potem na bombę do wody:evil_lol: Ale daleko mam nad zalew bo całe 20 min rowerem od domu...:evil_lol: jeszcze bym się przemęczyła:p Quote
natija Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 witanko:) widze,ze jest juz wewiorka i spolka:loveu:Marycha tak trzymac:cool3: Quote
Buńka Posted July 18, 2013 Author Posted July 18, 2013 [CENTER]Rocky wysyła "uśmiech" do wszystkich dogo ciotek;) [IMG]http://imageshack.us/a/img20/4052/60df.jpg[/IMG] A tu z ulubioną piłką którą męczył już za czasów EURO w Polsce:evil_lol: [IMG]http://imageshack.us/a/img827/4325/h5lv.jpg[/IMG] Pańcia kupiła już dawno nową bo na widok tej załącza się odruch wymiotny ale pieseczek nową olał... ta jest najlepsiejsza:diabloti: I biedny ukryty pod trampoliną przed Karinką:diabloti: Sama miałam ochotę się tam schować:evil_lol: "Tu jej łapki mnie nie dosięgną :multi:" [IMG]http://imageshack.us/a/img545/7113/c221.jpg[/IMG] "O nie! Chyba nadchodzi :nerwy:" [IMG]http://imageshack.us/a/img835/3632/tzox.jpg[/IMG] "Przed nią nie ma ucieczki :roll::shake:" [IMG]http://imageshack.us/a/img843/6589/okhq.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
Buńka Posted July 18, 2013 Author Posted July 18, 2013 [quote name='natija']witanko:) widze,ze jest juz wewiorka i spolka:loveu:Marycha tak trzymac:cool3:[/QUOTE] Witaneczko:multi: No i to jest przykład dobrego spółkowicza:loveu: To samo Kasiunia:loveu: Brawo dziewczęta, jesteście naszą dumą:evil_lol::loveu: Quote
Baton Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='natija']witanko:) widze,ze jest juz wewiorka i spolka:loveu:Marycha tak trzymac:cool3:[/QUOTE] A bo widzisz, ja słowa dotrzymuję...czasami :diabloti: [quote name='(:Buńka:)']Witaneczko:multi: No i to jest przykład dobrego spółkowicza:loveu: To samo Kasiunia:loveu: Brawo dziewczęta, jesteście naszą dumą:evil_lol::loveu:[/QUOTE] Nagrodę powinnyśmy jakąś dostać :evil_lol: Quote
natija Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [IMG]http://imageshack.us/a/img843/6589/okhq.jpg[/IMG] super morda:loveu: nagroda jest to,ze moglyscie wejsc do spolki:diabloti: a Kasiunia gdzie sie podziewa:mad: Quote
Sonka95 Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 No dokładnie właśnie z tego programu ... zdjęć ostatnio coś tam nie wczytywało :/ Jaki uśmiech Rockiego :) Quote
Buńka Posted July 18, 2013 Author Posted July 18, 2013 [quote name='natija'] super morda:loveu: nagroda jest to,ze moglyscie wejsc do spolki:diabloti: a Kasiunia gdzie sie podziewa:mad:[/QUOTE] Pewnie się łazi po innych watkach:mad: [quote name='maryg22']A bo widzisz, ja słowa dotrzymuję...czasami :diabloti: Nagrodę powinnyśmy jakąś dostać :evil_lol:[/QUOTE] To tak jak ja:diabloti: A w nagrodę fotki:eviltong: [quote name='Sonka95']No dokładnie właśnie z tego programu ... zdjęć ostatnio coś tam nie wczytywało :/ Jaki uśmiech Rockiego :)[/QUOTE] Trolek Zębolek :evil_lol: Quote
Baton Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='(:Buńka:)'] A w nagrodę fotki:eviltong: [/QUOTE] Rozumiem, że Leośki? :evil_lol: Quote
Majkowska Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Witamy się. Byliśmy, widzieliśmy fotki, bardzo piękne. Leośka wymiata! Ni to pies ni to wydra :) Quote
Baton Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='natija']Marycha i rymowac umiesz:crazyeye::multi:[/QUOTE] Bo ja człowiek wielu talentów jestem :diabloti: Quote
natija Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 no to poprosimy wierszyk dla naszej spolki:cool3::diabloti:;):eviltong: Quote
Baton Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 A to sie wkopałam :wallbash: To tak przez przypadek ten rym wyszedł :siara: Quote
natija Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 a wiedzialam:diabloti: a tam damy Ci tydzien cos wymyslisz:diabloti:;) Quote
Buńka Posted July 18, 2013 Author Posted July 18, 2013 [quote name='maryg22']Rozumiem, że Leośki? :evil_lol:[/QUOTE]Żywej czy martwej?:diabloti: [quote name='Majkowska']Witamy się.Byliśmy, widzieliśmy fotki, bardzo piękne. Leośka wymiata! Ni to pies ni to wydra :)[/QUOTE] Witaj Majkunia :loveu: Dziękujemy bardzo za pochwałę foteczek:multi: [quote name='maryg22']A to sie wkopałam :wallbash:To tak przez przypadek ten rym wyszedł :siara:[/QUOTE] Ha ha na jutro ma być wierszyk!:diabloti: Quote
Baton Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='(:Buńka:)']Żywej czy martwej?:diabloti: Ha ha na jutro ma być wierszyk!:diabloti:[/QUOTE] A jak sądzisz? :evil_lol: Ej, miał być tydzień :mad: [quote name='Sonka95']No to teraz dużo wierszyków będzie :D[/QUOTE] No i jeszcze ta przeciwko mnie :mad: Quote
Recommended Posts