Buńka Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 [quote name='Kaaasia']Biedna ty. Dogociotki cię molestują :placz:[/QUOTE] Kasiu dobrze że jesteś! Musisz spuścić Milo z łańcucha żeby mnie bronił:evil_lol: ehh co tu się dzisiaj wyprawia na tym wątku:shake::diabloti: [quote name='natija']ta ,ale do spolki nie ma za darmo pol.:diabloti:[/QUOTE] Niestety:shake::-(:diabloti: Quote
natija Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 ja zmykam,bo zaraz TZ przychodzi i tez bedzie sie domagal spolki:evil_lol: Quote
Baton Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 podpisać to ja bym mogła, ale płacić nie zamierzam :eviltong: A, to się znajomości wykorzystuje... nie ładnie tak :mad: Quote
Buńka Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 [quote name='natija']ja zmykam,bo zaraz TZ przychodzi i tez bedzie sie domagal spolki:evil_lol:[/QUOTE] Pozdrów TZta:diabloti: [quote name='maryg22']podpisać to ja bym mogła, ale płacić nie zamierzam :eviltong: A, to się znajomości wykorzystuje... nie ładnie tak :mad:[/QUOTE] No nie wiem czy się na taką ulgę zgodzimy:evil_lol: Zastanófff się zanim wypowiesz to magiczne słowo SPÓŁKA bo my jesteśmyyy nieobliczalne kobitki z demonicznym, momentami, poczuciem humoru:diabloti: Później już nie będzie odwrotu:evil_lol: Quote
Kaaasia Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='(:Buńka:)']Kasiu dobrze że jesteś! Musisz spuścić Milo z łańcucha żeby mnie bronił:evil_lol: ehh co tu się dzisiaj wyprawia na tym wątku:shake::diabloti: Niestety:shake::-(:diabloti:[/QUOTE] Jeszcze go przegłodzę kilka dni :diabloti: Będzie rzeźnia :evil_lol: Quote
Buńka Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 [quote name='maryg22']SPÓŁKA Patrz - wypowiedziałam! :evil_lol:[/QUOTE] No to jesteś już nasza:diabloti::loveu: Ha ha ha (złowieszczy śmiech):D Witaj w klubie... tfu w spółce kochana:multi: Quote
Buńka Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 [quote name='Kaaasia']Jeszcze go przegłodzę kilka dni :diabloti: Będzie rzeźnia :evil_lol:[/QUOTE] To może dla odmiany daj mu raz jeść co by siłe miał do walki:evil_lol::D Quote
Baton Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Witajcie :loveu: :evil_lol: Czuję się zaszczycona :evil_lol: Quote
Buńka Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 [quote name='maryg22']Witajcie :loveu: :evil_lol: Czuję się zaszczycona :evil_lol:[/QUOTE] Och czeka cię jeszcze poznanie Frani, Pauli i Majeczkowo-Waldusiowej . . . Możesz przeżyć szok:diabloti: A tymczasem idę sobie smacznie lulkać:) Jutro cały dzień pilnuje 3 letniej bratanicy i muszę nabrać sił:shake::diabloti: Quote
Baton Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='(:Buńka:)']Och czeka cię jeszcze poznanie Frani, Pauli i Majeczkowo-Waldusiowej . . . Możesz przeżyć szok:diabloti: A tymczasem idę sobie smacznie lulkać:) Jutro cały dzień pilnuje 3 letniej bratanicy i muszę nabrać sił:shake::diabloti:[/QUOTE] Majeczkowo-Waldusiową to poznałam, reszta - proszę się przedstawić :diabloti: Powodzenia ;) Quote
Kaaasia Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='(:Buńka:)']To może dla odmiany daj mu raz jeść co by siłe miał do walki:evil_lol::D[/QUOTE] No co ty, bez jedzenie będzie agresywniejszy :diabloti: [quote name='(:Buńka:)']Och czeka cię jeszcze poznanie Frani, Pauli i Majeczkowo-Waldusiowej . . . Możesz przeżyć szok:diabloti: [B]A tymczasem idę sobie smacznie lulkać:) Jutro cały dzień pilnuje 3 letniej bratanicy i muszę nabrać sił:shake::diabloti:[/B][/QUOTE] Miłej zabawy :diabloti: Quote
Leokadia Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Witam, Prezes Paula T., do usług. Numer konta wysyłam na PW:loveu: Quote
Franca81 Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='maryg22']Majeczkowo-Waldusiową to poznałam, reszta - proszę się przedstawić :diabloti: Powodzenia ;)[/QUOTE] :diabloti: bry :loveu: Quote
Buńka Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 [quote name='Kaaasia'] Miłej zabawy :diabloti:[/QUOTE] Zabawa była i to cały czas NIESTETY:roll: brrr nie lubię dzieci:placz: Dobrze że moja mateńka wcześniej wróciła i już nie było Bunia, buńka tylko babcia, babcia... Całego dnia bym chyba nie wytrzymała:mad: [quote name='leónowa']Witam, [U][B]Prezes[/B][/U] Paula T., do usług. Numer konta wysyłam na PW:loveu:[/QUOTE] Przepraszam bardzo a kto panią mianował PREZESEM?:diabloti: Szanowna pani nawet spółki nie ma w banerku a tu prezes od razu:evil_lol::mad: [SIZE=1]Kasę dzielimy pół na pół[/SIZE]:diabloti: [quote name='maryg22']Majeczkowo-Waldusiową to poznałam, reszta - proszę się przedstawić :diabloti: Powodzenia ;)[/QUOTE] No tak Waldusiową znają już wszystkie znaczące osoby na dogo:grins: Taką mamy sławną koleżankę:sweetCyb: [quote name='Franca81']:diabloti: bry :loveu:[/QUOTE] Nasza Frania jest bardzo małomówna:diabloti: Ale tylko czasami . . .:evil_lol: PS: No to znasz już chyba wszystkich;) Teraz twoja kolej żeby się nam pięknie przedstawić i albo zostaniemy przy imieniu albo walniemy ci jakąś ksywkę tak jak w przypadku Franiusi:loveu::evil_lol: PS2: Wybaczcie kochane że nowy rekrut został przyjęty bez waszej obecności ale mi i Natiji bardzo się nudziło i czułyśmy się przez was zaniedbane:diabloti::eviltong: Trzeba było spółkę podbudować nowym osobnikiem:cool3: PS3: Rokulec miał dziś sesje robioną ale taką trochę byle jaką bo mi się nie chciało zbytnio wysilać i miałam Karine na głowie:roll: Ale fociszki pręguska som:eviltong: Jak mi się zachce to wstawię:p Quote
Leokadia Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Prezesem musiał zostać ktoś porządny coby dobrze kasą rządził:cool3: Za dobrze was znam, wszystko byście na prochy i obróżki wydały:mad: Quote
Kaaasia Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='leónowa']Prezesem musiał zostać ktoś porządny coby dobrze kasą rządził:cool3: Za dobrze was znam, [B]wszystko byście na prochy i obróżki wydały[/B]:mad:[/QUOTE] Na jakie obroże :eviltong: Quote
Buńka Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 [quote name='leónowa']Prezesem musiał zostać ktoś porządny coby dobrze kasą rządził:cool3: Za dobrze was znam,[B] wszystko byście na prochy i obróżki wydały[/B]:mad:[/QUOTE] Głodnemu chleb na myśli:diabloti: [quote name='Kaaasia']Na jakie obroże :eviltong:[/QUOTE] No ja nie wiem o czym ona gada:evil_lol: Wóda i zagrycha na oblanie nowej osobniczki w naszej spółce:evil_lol: a nie jakieś tam obroże . . .:diabloti:! Quote
Kaaasia Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Ja tam nie lubię alkoholu ale moje psy piją za mnie :cool3: Quote
natija Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 moze byc na picie i na kolce:diabloti: w banerku musi byc napis [B]spolka[/B],bo naczej sie nie da juz:diabloti: Quote
Buńka Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 [quote name='Kaaasia']Ja tam nie lubię alkoholu ale moje psy piją za mnie :cool3:[/QUOTE]eee tam dobre % nie są złe:D[quote name='natija']moze byc na picie i na kolce:diabloti:w banerku musi byc napis [B]spolka[/B],bo naczej sie nie da juz:diabloti:[/QUOTE] Kolce już mam:-(:diabloti: Ale mogą być te prochy co Paula proponuje:diabloti::evil_lol: zawsze to cuś nowego:cool3: No oczywista oczywistość że [B]spółka[/B] gdzieś w banerku musi być:evil_lol: Bez tego ani rusz! Proszę nie brać przykładu z niektórych zdrajców którzy tegoż napisiku nie mają:mad::diabloti: Kasi jeszcze wybaczam bo nowy baner dopiero szykuje:razz: Quote
Leokadia Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Licz się ze słowami, do PREZESA mówisz:mad: Prezes nie zdrajca, po prostu własne zasady ustala:p Quote
natija Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 nie no nowi musza miec [B]spolke[/B] w banerku inaczej do spolki nie wejda:diabloti: musimy zrobic regulamin:cool3::evil_lol: Quote
Buńka Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 [quote name='leónowa']Licz się ze słowami, do PREZESA mówisz:mad: Prezes nie zdrajca, po prostu własne zasady ustala:p[/QUOTE] Nie unoś się tak siostruniu.. tfu... znaczy prezesie:evil_lol: Nowi muszą przestrzegać zasad! Dopiero później zyskają jakieś ulgi:diabloti::cool3: [SIZE=1](o ile w ogóle kiedykolwiek cokolwiek zyskają)[/SIZE]:evilbat::siara: [quote name='natija']nie no nowi musza miec [B]spolke[/B] w banerku inaczej do spolki nie wejda:diabloti: musimy zrobic regulamin:cool3::evil_lol:[/QUOTE] Punkt 1) Wstępując do spółki należy zmienić banerek i zamieścić w nim słowo SPÓŁKA! Ewentualnie osoby które nie chcą zmieniać oprawy graficznej banerka mogą zamieścić słowo SPÓŁKA w którymś z dolnych bądź górnych rogów tegoż banerku:diabloti:. Pierwszy punkcior jest:multi: Co prawda masło maślane ale jak ktos będzie bardzo chciał to zrozumie:evil_lol: Quote
Recommended Posts