Buńka Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Paula się do nas nie przyznaje poprostu i dlatego tak się broni przed tą spółką:shake::diabloti: Ups zapomniałam miałam być dzisiaj grzeczna:cool3: Grzeczna jak aniołek:angel: Takie mam postanowienie na dziś:evilbat: Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 a tam w koncu sie podda,nas jest wiecej:cool3::eviltong: Quote
Leokadia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 To która taka mądra i mi spółkowy banerek zrobi?:cool3: Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 prosze [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/233157-Darmowa-grafika-na-zam%C3%B3wienie-od-Mani2000"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233157-Darmowa-grafika-na-zam%C3%B3wienie-od-Mani2000[/URL] i czekamy na banerka:):cool3: Quote
Leokadia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Ale ja chciałam, żeby mi banerek zrobiły koleżanki z naszego zacnego grona:diabloti: Quote
Majkowska Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='leónowa']Ale ja chciałam, żeby mi banerek zrobiły koleżanki z naszego zacnego grona:diabloti:[/QUOTE] Ej zgapiasz! To ja się miałam wybić i zrobić sobie nowy bannerek żeby być najoryginalniejsza. Jak będę miała czasu za dużo to się mogę i dla ciebie pobawić, ale nie obiecuję. Tylko focisze jakieś by się przydały... Quote
Leokadia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Oj z fotkami to mam problem, bo fajnie uchwycić psa jest mi strasznie trudno, ale postaram się;) Quote
Majkowska Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 I ma być to magiczne słowo "spółka"? yes? Tylko ja nie mam programu co by literki jakieś bajeranckie robił.. Ale pomyślimy. A właściwie... jaką wy macie tą spółkę? Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='leónowa']Jak to jaką spółka zoo:lol:[/QUOTE] :evil_lol:haha dokladnie nie odpowiadamy za nasze czyny i slowa:evil_lol: Quote
Sonka95 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Teraz to spółka stała się strasznie popularna :cool3: Quote
Buńka Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Eee tam popularność fajniejsza niż orginalność:evil_lol: A ja kochane zaczynam nowy kultulalny temat:D i zapytam was jaki film ostatnio oglądałyście? Bo mi się kończą pomysły jaki tutaj sobie filmik oglądnąć wieczorkiem i może wy cuś podpowiecie:grins: Quote
Leokadia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Ale moga być nie tylko horrory? Ja jestem osobiście zakochana w brytyjskim kinie, więc cosik moge podrzucić;) Quote
Leokadia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Więc tak, dość dawno temu oglądałam 'Annę Kareninę', mega film, kocham oglądać filmy opowiadające o czasach epoki romantyzmu/pozytywizmu, do tego kostiumy, mmm:loveu: Oglądałam jeszcze 'Gambit, czyli jak ograć króla' może niezbyt ambitne, mi sie tam podobało i były nawet śmieszne momenty, więc polecam. Jak sobie przypomnę, to dopiszę;) Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 no takie filmy to ja tak raz do roku moze dwa patrze,musze miec odpowiedni nastroj;) Quote
Majkowska Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 apropos horrorów - oglądałyście może Sierociniec? Dla mnie magiczny i piękny film. Choć leciał ostatnio w tv po raz drugi i jakieś inne, gorsze wrażenie na mnie wywarł. ps - u nas dodałam dużo foteczek...tak jak obiecałam. Quote
Leokadia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Oglądałam 'Sierociniec', ale niespecjalnie mi sie podobał, chociaż to było kilka lat wstecz, musiałabym sobie oglądnąć jeszcze raz, może za młoda byłam, żeby coś dostrzec. Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 chyba ogladalam sierociniec,nie bylo na koncu o tej pywnicy i piecu? Quote
Leokadia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Nie pamiętam, miałam wtedy ze 14 lat, jak to oglądałam? Quote
Leokadia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 A swoją drogą, oglądał ktoś 'Rec'? Nie wiem czy to ze mną jest coś nie tak, ale miałam solidny polew z tego 'horrorku':evil_lol: Quote
Buńka Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Kurdę zaczęłam temat i polazłam do waszych galerii sama nie wiem po co?:diabloti: Sierocińca nie ogladałam ale ogladałam Sierotę:razz: Podobał mi się:) Co do filmów to tylko w horrorach umiem się określić reszta to różnie mi leży. Jak ktoś poleci cuś fajnego to oglądam. Z tych nowszych to podobał mi się Jestem bogiem, IR3 (no to oczywiste bo jestem fanką:loveu:) hmm co ja tam jeszcze ostatnio oglądałam wyspa tajemnic też dobry wdg mnie... i wogóle jak bym tak poszperała to mnóstwo mam filmów które w jakiś sposób zapisały się w mojej pamięci:) O "Red" mi się jeszcze przypomniał:D Quote
Recommended Posts