Jump to content
Dogomania

Mr. Rocky & Mrs. Leokadia oraz czarna bestyjka i reszta stada xD

Recommended Posts

Posted

Paula się do nas nie przyznaje poprostu i dlatego tak się broni przed tą spółką:shake::diabloti:
Ups zapomniałam miałam być dzisiaj grzeczna:cool3: Grzeczna jak aniołek:angel:
Takie mam postanowienie na dziś:evilbat:

Posted

prosze
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/233157-Darmowa-grafika-na-zam%C3%B3wienie-od-Mani2000"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233157-Darmowa-grafika-na-zam%C3%B3wienie-od-Mani2000[/URL]
i czekamy na banerka:):cool3:

Posted

[quote name='leónowa']Ale ja chciałam, żeby mi banerek zrobiły koleżanki z naszego zacnego grona:diabloti:[/QUOTE]

Ej zgapiasz! To ja się miałam wybić i zrobić sobie nowy bannerek żeby być najoryginalniejsza.

Jak będę miała czasu za dużo to się mogę i dla ciebie pobawić, ale nie obiecuję.
Tylko focisze jakieś by się przydały...

Posted

I ma być to magiczne słowo "spółka"? yes?
Tylko ja nie mam programu co by literki jakieś bajeranckie robił.. Ale pomyślimy.

A właściwie... jaką wy macie tą spółkę?

Posted

Eee tam popularność fajniejsza niż orginalność:evil_lol:
A ja kochane zaczynam nowy kultulalny temat:D i zapytam was jaki film ostatnio oglądałyście?
Bo mi się kończą pomysły jaki tutaj sobie filmik oglądnąć wieczorkiem i może wy cuś podpowiecie:grins:

Posted

Więc tak, dość dawno temu oglądałam 'Annę Kareninę', mega film, kocham oglądać filmy opowiadające o czasach epoki romantyzmu/pozytywizmu, do tego kostiumy, mmm:loveu: Oglądałam jeszcze 'Gambit, czyli jak ograć króla' może niezbyt ambitne, mi sie tam podobało i były nawet śmieszne momenty, więc polecam. Jak sobie przypomnę, to dopiszę;)

Posted

apropos horrorów - oglądałyście może Sierociniec?
Dla mnie magiczny i piękny film.
Choć leciał ostatnio w tv po raz drugi i jakieś inne, gorsze wrażenie na mnie wywarł.

ps - u nas dodałam dużo foteczek...tak jak obiecałam.

Posted

Oglądałam 'Sierociniec', ale niespecjalnie mi sie podobał, chociaż to było kilka lat wstecz, musiałabym sobie oglądnąć jeszcze raz, może za młoda byłam, żeby coś dostrzec.

Posted

Kurdę zaczęłam temat i polazłam do waszych galerii sama nie wiem po co?:diabloti:
Sierocińca nie ogladałam ale ogladałam Sierotę:razz: Podobał mi się:)
Co do filmów to tylko w horrorach umiem się określić reszta to różnie mi leży. Jak ktoś poleci cuś fajnego to oglądam. Z tych nowszych to podobał mi się Jestem bogiem, IR3 (no to oczywiste bo jestem fanką:loveu:) hmm co ja tam jeszcze ostatnio oglądałam wyspa tajemnic też dobry wdg mnie... i wogóle jak bym tak poszperała to mnóstwo mam filmów które w jakiś sposób zapisały się w mojej pamięci:)
O "Red" mi się jeszcze przypomniał:D