Sonka95 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Uwielbia piłki tak samo jak moja :loveu:[url]http://imageshack.us/a/img62/1913/7odd.jpg[/url] Quote
Buńka Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 [quote name='Sonka95']Uwielbia piłki tak samo jak moja :loveu:[URL]http://imageshack.us/a/img62/1913/7odd.jpg[/URL][/QUOTE] Piłeczki są najlepsiejsze i nasze psinki o tym doskonale wiedzą:loveu: Quote
Leokadia Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Mój nie wie, jak to szlachta gardzi takimi przedmiotami:evil_lol: Quote
Buńka Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 [quote name='natija']moja Balla tez olewa,woli papier:evil_lol:[/QUOTE] [quote name='leónowa']Mój nie wie, jak to szlachta gardzi takimi przedmiotami:evil_lol:[/QUOTE] No proszę jakie to się szlachcianki znalazły:mad::evil_lol: Quote
Ana :) Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Otto lubi piłki do tego stopnia, że nigdy nie chce ich oddać :diabloti: Quote
Franca81 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 (edited) same pieknosci na fotkach :loveu: a dokladniej jedna miss z pileczka Edited July 1, 2013 by Franca81 Quote
Majkowska Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Jakie swietne foty! Ujęcia skoków boskie. No i brama otwarta, jaki grzeczny piesek nie ucieknie panci ;) Quote
Buńka Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 [quote name='Ana :)']Otto lubi piłki do tego stopnia, że nigdy nie chce ich oddać :diabloti:[/QUOTE] A po co ma oddawać:D Jak pańcia chce piłkę to sobie pójdzie i kupi:evil_lol: [quote name='Franca81']same pieknosci na fotkach :loveu: a dokladniej jedna miss z pileczka[/QUOTE] Ooo jak słodzimy sobie ostatnio:loveu: Dziękuję Ci bardzo:) I muszę się pożalić mamusiu że leónowa mi ostatnio dokuca:diabloti: Quote
Buńka Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 [quote name='Majkowska']Jakie swietne foty! Ujęcia skoków boskie. No i brama otwarta, jaki grzeczny piesek nie ucieknie panci ;)[/QUOTE] O i tobie również dziękuję bardzo:loveu: Ależ mnie wszyscy dzisiaj chwalą... chyba nie zasnę:evil_lol: A z uciekaniem nie ma problemów na szczęście, no bo i gdzie mają iść jak do okoła tylko pola i lasy...:roll: Quote
Leokadia Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Ja ci dokuczam? Nic z tych rzeczy siostro:diabloti: Gdzie? Kiedy? Quote
natija Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 spac napewno nie bedziesz,wszystkie bedziemy siedziec w Twojej glowie:diabloti::eviltong: Quote
Buńka Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 [quote name='leónowa']Ja ci dokuczam? Nic z tych rzeczy siostro:diabloti: Gdzie? Kiedy?[/QUOTE] :evil_lol:Śmiejesz się że łowienie rypkóff bez sensu, chomcie fe, mysie fe, ślimusie fe, anglisie fe, w każdej galerii cuś fe:D:diabloti: To musiałam się mamusi pożalić:eviltong: Dobrze że mnie natija dowartościofuje chociasz:diabloti: Quote
Franca81 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Jeszcze raz dokuczy ktos Buni a bedzie szlaban na dogo!!! :diabloti: albo odstawie taniec deszczu i cale wakacje bedzie lalo.... Quote
natija Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 no ba Bunka na mnie zawsze mozesz liczyc:eviltong: Quote
Leokadia Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Oj sory, wiem powinnam zmienić światpogląd, żeby hrabiance podpasować:lol: O ja głupia, poprawie się:diabloti: Quote
Buńka Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 [quote name='natija']spac napewno nie bedziesz,wszystkie bedziemy siedziec w Twojej glowie:diabloti::eviltong:[/QUOTE] Niewątpię ale lepiej w głowie niż w galerii jak już zniknę lulkać:diabloti::evil_lol: \Bo znowu się zacznie gadanie o nieobecnych . . .:mad::evil_lol: Quote
Buńka Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 [quote name='Franca81']Jeszcze raz dokuczy ktos Buni a bedzie szlaban na dogo!!! :diabloti: albo odstawie taniec deszczu i cale wakacje bedzie lalo....[/QUOTE] Uważajcie!!! Ona nie żartuje:diabloti: [quote name='natija']no ba Bunka na mnie zawsze mozesz liczyc:eviltong:[/QUOTE] :evil_lol: [quote name='leónowa']Oj sory, wiem powinnam zmienić światpogląd, żeby hrabiance podpasować:lol: O ja głupia, poprawie się:diabloti:[/QUOTE] W ramach poprawy musisz komciać foteczki jak najpozytywniej, chwalić, tjutjać i ogólnie pełen zachwyt:eviltong::evil_lol: Czyli jednym słowem bierz przykład ze mnie:diabloti: Quote
Buńka Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 No czegoż się nie robi dla koleżanek fotoblożanek dogomaniaczek najwspanialszych:evil_lol: Quote
Majkowska Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Ooo widzę że kolejna koleżanka ma "spółkę" w bannerku. Teraz to się czuję faktycznie mało oryginalna. Quote
Buńka Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 Ha, moja droga to było wszystko zaplanowane:D Jeszcze teraz Paula sobie zrobi baner "Leon i spółka: i będziem w niebie:diabloti: Quote
Majkowska Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 To ja sobie stworzę inny. Chcę być wyjątkowa. Jutro zasiadam i pracuję ciężko, akurat u rodziców będę to się dobiorę do komputera. Quote
Leokadia Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Tylko problem w tym, że brak mi tej spółki, bo Leon to jedynak u nas w domu:p Poza tym mam już słitaśny banerek:loveu: Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 jak nie ma spolki jak jest,Ty ,Leosia i my:eviltong:i juz masz spolke;) Quote
Recommended Posts