Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki może ktoś wie czy sunie były odrobaczone? Jutro mamy je szczepić... Nie mam wieści od Klaudii ale już nie mam sumienia Jej dręczyć smsami i telefonami. Ta Dziewczyna i tak nie ma życia....:(

Posted

[quote name='ewu']Ciotki może ktoś wie czy sunie były odrobaczone? Jutro mamy je szczepić... Nie mam wieści od Klaudii ale już nie mam sumienia Jej dręczyć smsami i telefonami. Ta Dziewczyna i tak nie ma życia....:([/QUOTE]

Nic na ten temat nie słyszałam - wydaje mi się, że nie były....

Posted (edited)

[quote name='ewu']Dzwoniłam, były odrobalone:)[/QUOTE]

To fajnie, nie byłam w takim razie w temacie:oops:.

A może uda się dzisiaj podczas spaceru do weta zrobić dziewczynom jakieś zdjęcia w plenerze :)
Chętnie zamieszczę je na wątku :)

Edited by AtaO
Posted

[quote name='AtaO']To fajnie, nie byłam w takim razie temacie:oops:.

A może uda się dzisiaj podczas spaceru do weta zrobić dziewczynom jakieś zdjęcia w plenerze :)
Chętnie zamieszczę je na wątku :)[/QUOTE]
Dziewczynki zaszczepione. Ja zafudowałam szczepienie Frani , kupiłam też dziewczykom witaminy na dwa miesiące. Teraz rosną i bardzo tego potrzebują. Pani zakupiła tabletki na kolejne odrobaczenie i specjalistczny szampon. Za miesiąc musimy powtórzyć szczepienie. Niestety Marcelce- Bucky pojawiła się na szyjce łysa plamka, która ją swędzi:( Pani doktor zbadała zeskrobinki ale na szczęście nie ma żadnego paskudztwa. Niunia dostała Triderm do smarowania.
Fotek dzisiaj raczej nie zrobimy na dworze bo leje i jest ciemno. Umówię się na sesję na trawce:)Dzisiaj jeszcze pojadę podać maść bo myslałam,że mam taką w domu. Niestety nie mam więc gnam do apteki żeby zrelizować receptę. Frania waży 5 kg Marcelka 3,9kg:)

Posted

[quote name='ewu']Marcelka od początku była w ds, Frania jest w ramach dt.[/QUOTE]

Czyli decyzja przez Państwa już podjęta - Frania tylko DT?

Posted

[quote name='AtaO']Czyli decyzja przez Państwa już podjęta - Frania tylko DT?[/QUOTE]
Wichry namiętności...Ale ja zrobię fotki i tekst do ogłoszeń. Czasem taki "kop"... jest potrzebny...
Jak będą chętni, to dobrze.. najwyżej wtedy zobaczą , czy umieją się rozstać.Teraz siedzą w zawieszeniu - żal oddać i trudno zatrzymać....
Sunia jest w domu i o to mi chodziło... Bez presji zaczniemy szukać ds.

Posted

[quote name='ewu']Wichry namiętności...Ale ja zrobię fotki i tekst do ogłoszeń. Czasem taki "kop"... jest potrzebny...
Jak będą chętni, to dobrze.. najwyżej wtedy zobaczą , czy umieją się rozstać.Teraz siedzą w zawieszeniu - żal oddać i trudno zatrzymać....
Sunia jest w domu i o to mi chodziło... Bez presji zaczniemy szukać ds.[/QUOTE]

Najważniejsze, że sunie są już bezpieczne no i zdrowe - żadne choróbsko ich nie dopadło.

Teraz bardzo trudna i odpowiedzialna decyzja przed Państwem.....nie da się ukryć....

Posted

[quote name='ewu']Marcelka od początku była w ds, Frania jest w ramach dt.[/QUOTE]

Pytam się cioteczko, bo nie wiem czemu Ty realizujesz recepty na Marcelkę jak już jest Państwa? czy coś źle zrozumiałam? :hmmmm:

Posted

[quote name='__Lara']Pytam się cioteczko, bo nie wiem czemu Ty realizujesz recepty na Marcelkę jak już jest Państwa? czy coś źle zrozumiałam? :hmmmm:[/QUOTE]
Dobrze zrozumiałaś:) Ja tylko wykupiłam ale kasę mi oddali:) Myślałam,że mam w domu , okazało się,że nie:) Jutro się umówię na fotki panienki Frani:)

Posted

[quote name='ewu']Dobrze zrozumiałaś:) Ja tylko wykupiłam ale kasę mi oddali:) Myślałam,że mam w domu , okazało się,że nie:) Jutro się umówię na fotki panienki Frani:)[/QUOTE]

No to dobrze :)

Posted

[quote name='ewu']Dobrze zrozumiałaś:) Ja tylko wykupiłam ale kasę mi oddali:) Myślałam,że mam w domu , okazało się,że nie:) Jutro się umówię na fotki panienki Frani:)[/QUOTE]

To jak już będą fotki, to poproszę przesłać na mojego maila jakby był jakiś problem z zamieszczeniem :)
[email][email protected][/email]

Posted

[quote name='Klaudus__'][I]Fajnie jakby mogły obie razem zostać...
Ale jak faktycznie Państwo się zastanawiają to trzeba Frani robić ogłoszonka.[/I][/QUOTE]
ja już kilka razy Franię reklamowałam jak przychodziły zapytania (oczywiście jak już domek był) o Marcelinkę, ale na razie ciiiiiiiszaaaaa:(

Posted

Pamiętajmy o Czekoladce... Ona nadal w punkcie. Czy dacie radę zrobiić jej ogloszenia???

[IMG]http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/534791_322625061159337_1681549490_n.jpg[/IMG]

[IMG]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/553154_322629261158917_1448861253_n.jpg[/IMG]

Posted

Lobaria pamiętamy, właśnie dostałam zapytanie o czekoladkę jakiej wielkości będzie, więc napisałam, że mama nie jest zbyt wielka, ojciec nie znany, myślę, że nie większa niż pod kolano, zobaczymy czy Pani się jeszcze odezwie?

Posted

[quote name='asiuniab']Lobaria pamiętamy, właśnie dostałam zapytanie o czekoladkę jakiej wielkości będzie, więc napisałam, że mama nie jest zbyt wielka, ojciec nie znany, myślę, że nie większa niż pod kolano, zobaczymy czy Pani się jeszcze odezwie?[/QUOTE]

To trzymamy kciuki... jaka ona śliczna, a jakie słodkie ma nózie z białymi pazurkami... Jak mój Blunio :)

Posted

[quote name='asiuniab']Lobaria pamiętamy, właśnie dostałam zapytanie o czekoladkę jakiej wielkości będzie, więc napisałam, że mama nie jest zbyt wielka, ojciec nie znany, myślę, że nie większa niż pod kolano, zobaczymy czy Pani się jeszcze odezwie?[/QUOTE]
Ojciec znany, uciekł....Jamnikowaty, nieduży...Czekoladka nie będzie duża..Chyba ,że to nie był ojciec, tylko konkubent matki...;)
Ale byli długo parą...

Posted

[quote name='Lobaria']To trzymamy kciuki... jaka ona śliczna, a jakie słodkie ma nózie z białymi pazurkami... Jak mój Blunio :)[/QUOTE]
Matko , żebym mogła mieć więcej piesków...To już bym miała..... ojojoj:)
Nie wolno ulegać brakowi rozsądku , to się potem nazywa zbieractwo...potworne dla ludzi i zwierzaków:(