Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Calineczka do Warszawy przyjechała we czwartek 22 lutego-z Ligoty-przywiozła ją Dziuba. Calinka jest przemiłym pieskiem o wadze 7 kg-choć zdjęcie ją trochę powiększa.

Przebywa obecnie w Klinice SGGW-prosimy wszystkich o wsparcie :modla: finansowe:modla: przy leczeniu Calineczki-tak jak inne psy z tego koszmarnego miejsca ma problemy skórne-została pobrana zeskrobina oraz założona hodowla celem potwierdzenia czy wykluczenia grzybów lub świerzbu skórnego. Ma łyse uszy, przy nogach chrakterystyczne wyłysienia i przy pachach. Miała już wykonaną morfologię z biochemią.
Jest pani, która chce ją adoptować-z Warszawy-jednak póki co Calinka przebywać musi na diagnozowaniu i leczeniu.
Oto jej zdjęcia:

Wątek o piekle ligockim: - jednocześnie baner do pobrania

Media o miejscu cierpienia, bólu i zagłady zwierząt w Nowej Ligocie:
http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,3898986.html

Wpłaty na AFN:
78213000042001038801430001
VWBank

ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
UL.JAGIEŁŁY 5 M 19
14-100 OSTRÓDA

nr konta dla przelewów z zagranicy
INGBPLPW78213000042001038801430001 opłata za przewalutowanie 40zl :/

z dopiskiem "Calinka z Ligoty"

P.S. zaś w moim banerku z lewej i prawej strony-są 2 pieski:Malinka i Ligol z Ligoty-są w tym samy miejscu.

Posted

Calineczka jest na oddziale niezakaźnym-posród zdrowych psów-od około tygodnia-można ją odwiedzać dowoli:lol:

Jo37 ona ma już panią, która na nią czeka-tak jak na początku wątku napisałam

tutaj merdająca ogonkiem-skacza do każdego radośnie-to dobrze, że ufa jeszcze człowiekowi-jest przyjacielska i całuśna, spragniona zabawy i kontaktu. Siedziała mi na kolankach i lizałkowała gdzie tylko się da:eviltong: .

P.S. wynik odebrałam Calineczki-wynik zeskrobin-jest negatywny-czyli wszystko dobrze