sta95chu95 Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']Przejdź do 1 postu i wejdź w "edytuj post", a następnie w opcje zaawansowane... wtedy możesz zmienić tytuł... Strasznie mi przykro:-(:-(:-( ...[/QUOTE] Dziekuje ci bardzo za pomoc, nam też jest strasznie ciężko... uspaliśmy go z ogromnym żalem na sercu, ale to był dla niego jedyny ratunek, teraz się nie męczy Dikuś, kochamyy cię ! ;( (*) Quote
Sarunia-Niunia Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='sta95chu95']... uspaliśmy go z ogromnym żalem na sercu, ale to był dla niego jedyny ratunek, teraz się nie męczy Dikuś, kochamyy cię ! ;( (*) Przeniosłam Dikunia na stronie Nadziei Dobermana do działu "Za Tęczowym Mostem(*)" :-(:-(:-(... http://nadzieja-dobermana.pl/psiak/669 W zakładce "Inne" podarowałam Mu od nas na ostatnią drogę wiersz... [TABLE] [TR] [TD="colspan: 2"]Dikuniu(*), to od nas dla Ciebie: Czy dotarłeś bezpiecznie, Kochany, po drabinie z bielutkich obłoków do tęczowej, świetlistej bramy? ...Uchylona, choć nie słychać Twych kroków. Wsuń łapeczkę w szparę - w tę niebieską, teraz główkę; widzisz most? – piękny pewnie! Nie bój się, podążaj jak ścieżką, drugi brzeg to Twój dom, choć beze nas... No a my, chociaż serce nam pęka, myślimy tutaj o Tobie z uśmiechem, przecież wiemy, kto na Ciebie tam czeka. Znamy ich, wiedzą że idziesz. Już lepiej? Bądź szczęśliwy w tęczowej krainie, my swą miłość Ci czasem poślemy, - zbieraj ją, gdy do Ciebie dopłynie, ale czasem odwiedź, choć we śnie. Zagościłeś w naszych sercach i pamięci na zawsze!!! [/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
sta95chu95 Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 piękny wiersz... myślicie, że tam już mu jest dobrze i nie cierpi ? ;(( (*) Quote
phase Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 O matko.............. Nie wiem co napisać. :(:(:(:( Quote
Sarunia-Niunia Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='sta95chu95']piękny wiersz... myślicie, że tam już mu jest dobrze i nie cierpi ? ;(( (*) Ja mam taką nadzieję, że Diki i wszyscy nasi Przyjaciele, którzy odeszli są tam wolni i szczęśliwi... nie cierpią i czekają TAM na nas, i kiedyś... Zawsze pocieszam się tym, przeczytaj, zobacz... Quote
sta95chu95 Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']Ja mam taką nadzieję, że Diki i wszyscy nasi Przyjaciele, którzy odeszli są tam wolni i szczęśliwi... nie cierpią i czekają TAM na nas, i kiedyś... Zawsze pocieszam się tym, przeczytaj, zobacz... Mam nadzieję, że faktycznie tak jest... No ale cóż, tak widocznie musiało być, tam teraz jest mu na pewno lepiej ! Quote
Sarunia-Niunia Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 sta95chu95 napisał(a):Mam nadzieję, że faktycznie tak jest... No ale cóż, tak widocznie musiało być, tam teraz jest mu na pewno lepiej ! Chyba każdy z nas chce wierzyć w to, że nasi PRZYJACIELE czekają TAM na nas i nas TAM powitają............. Quote
Sarunia-Niunia Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 [FONT=book antiqua]Dikuniu (*) - pamiętamy świątecznie...[/FONT] Quote
sta95chu95 Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):[FONT=book antiqua]Dikuniu (*) - pamiętamy świątecznie...[/FONT] Jak to miło się czyta, że ktoś się udziela, mimo iż Dikulca już nie ma z nami. Quote
Sarunia-Niunia Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [FONT=comic sans ms][SIZE=6] Kochani Przyjaciele - pamięć o Was pozostała w nas na zawsze!!! Dikuniu [SIZE=4]biegaj szczęśliwy za Tęczowym Mostem... czekaj TAM na nas... do zobaczenia Kochany!!![/FONT] Quote
Sarunia-Niunia Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 [FONT=century gothic] Świątecznie i z pamięcią dla Ciebie Dikuniu ...[/FONT] Quote
Sarunia-Niunia Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Dikuniu[*], pamiętam Kochany... Quote
Sarunia-Niunia Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Dikuniu(*) z zapewnieniem o pamięci... Quote
Recommended Posts