patch75 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 dawno mnie w schronisku nie bylo, ale bede dopiero nie w tym, ale nastepnym tygodniu i zobacze, co u niego, mam nadzieje, ze wszystko ok:-( Quote
DarkAngels Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Lękuś na pierwszą stronę. Szukaj szybciutko domku :mad: :evil_lol: Quote
DarkAngels Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Kto pokocha mojego cudnego i pięknego podopiecznego? On jest taki cudny :loveu: Lękuś na pierwszą stronę :) Quote
DarkAngels Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Lękuś pragnie być kochany. On też pragnie kochać. Szukaj domku śliczny piesiu :loveu: Quote
anula1959 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Lękusiu kochany , jeszcze się po ciebie nikt nie zgłosił? Taka psinka śliczna , dobrze wychowana i nic? Quote
patch75 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ktos dzis wypytwyal o Lekusia, do Przemka zadzwonila jakas Pani w jego sprawie, bedzie sie kontaktowac znowu w kwietniu, po swietach Quote
Ania_i_Kropka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 W takim razie trzymamy kciuki:thumbs: za małego Lękusia vel Celta. Quote
DarkAngels Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Lękuś na pierwszą stronkę :) Czekamy na odzew :) Quote
anula1959 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Przemek , napisz coś więcej! Co to za kontakt , skąd i jak no i wogóle:modla: Quote
DarkAngels Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 A więc tak: W czwartek zadzwoniła do mnie sympatyczna kobieta z Elblągu, że jest zainteresowana Lękusiem. Długo zwlekała z telefonem do mnie, ale wkońcu się zdecydowała. Kobieta mieszka pod Elblągiem. Ma domek z ogródkiem, 6 kotków i 11 letniego pieska - Doga Niemieckiego Arlekina. Kobieta jest też jedną z przetstawicielek Elbląskiego TOZu (Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami). Kobieta a Święta wyjeżdża poza miasto więc nie chciała brać Lękusia teraz do siebie. Kobieta ma się do mnie jeszcze odezwać zaraz po Świętach. Najprawdopodobniej przyjedzie po niego do naszego schroniska :) A tymczasem Lękuś na pierwszą stronkę :) Quote
Jagoda1 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 przemas-ol napisał(a):A więc tak: W czwartek zadzwoniła do mnie sympatyczna kobieta z Elblągu, że jest zainteresowana Lękusiem. Długo zwlekała z telefonem do mnie, ale wkońcu się zdecydowała. Kobieta mieszka pod Elblągiem. Ma domek z ogródkiem, 6 kotków i 11 letniego pieska - Doga Niemieckiego Arlekina. Kobieta jest też jedną z przetstawicielek Elbląskiego TOZu (Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami). Kobieta a Święta wyjeżdża poza miasto więc nie chciała brać Lękusia teraz do siebie. Kobieta ma się do mnie jeszcze odezwać zaraz po Świętach. Najprawdopodobniej przyjedzie po niego do naszego schroniska :) A tymczasem Lękuś na pierwszą stronkę :) To b. dobra wiadomość!!! Quote
anula1959 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 O mamciu! Jaka dobra wiadomość , żeby się wszystko udało -trzymam mocno za to kciuki! Quote
patch75 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 byloby wspaniale gdyby taki pies jak Lekus znalazl dom-ludzie mijaja klatki z lekliwym psem i zazwyczaj wybieraja te, co sa wesole i garna do ludzi, a on schowa sie w srodku i stara nie wychodzic:-( Quote
DarkAngels Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Ja też trzymam cały czas kciuki za Lękusia :thumbs: Już czas żeby szczęście się do niego uśmiechneło :) Quote
Recommended Posts