patch75 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Lekus biedaku-szukaj kogos kto pokaze Ci ze swiata nei tzreba sie bac:-( Quote
lupe Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 jak znajdzie tymczas, albo go przeniosa zrobimy weselsze....jesli sie boi trzeba go wyciagnac zeby nie skonczyl jak malutki Sam :-( Quote
patch75 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 lupe-dziekujemy!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: a teraz,jak siego przenosi na swoj podpis?? jak ktorys zbanerkow moge sobie skopiowac do podpisu?? prosze, daj instrukcje-przydadza sie na przyszlosc,no i na teraz Quote
lupe Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 identycznie jak kazdy inny baner, tylko w miejsce adresu obrazka wpisujemy adres z wlasciwosci obrazka, ale ok :eviltong: 1. edytujemy podpis 2. kilkamy na ikonke z gorkami 3. w okienko wklajmy adres obrazka pobrany z wlasciwosci 4. ok 5. podswietlamy obrazek i klikamy na ikonke linku - ziemia z lancuszkiem 6. w okiejko wpisujemy adres watku 7. ok 8.zatwierdzamy podpis i to pownno byc tyle dobrym sposobem jest wejscie w moj post z banerkami, wybranie jednego od http do jpg, z pominieciem quote i skopiowanie :lol: Quote
lupe Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Lękus w gore!! banerki do pobrania strona wstecz czyli 3 Quote
DarkAngels Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Lupe dziękuję Ci za Banerki :) Lękuś na pierwszą stronę :) Kiedy znajdziesz swój ukochany domek? :shake: Kto go pokocha??? Quote
mulinka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 piękny pies tęskni za człowiekiem - daj mu dom Quote
mulinka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 pilnie potrzebny dom tymczasowy dla biednego Lękusia !!! Quote
Ania_i_Kropka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Przeglądałam zdjęcia psiaków ze schroniska i znalazłam zdjęcie Lękusia vel Celta zrobione ok. rok temu Quote
patch75 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 dzieki:loveu: a ile on w ogole ma lat? moze ktos na Allegro wstawi?:razz: Quote
Lorien:) Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Dzisiaj wieczorem wstawię Lękusia na allegro tylko muszę wiedzieć jaki wpisać kontakt do kogo(najlepiej ades e-mail nr tel i gg) Quote
DarkAngels Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Hej. Sorki, że nie zagladam tutaj. :) Ale jestem tymczasowo w szpitalu :( Jestem po operacji. Nie było mnie tu kilka dni , a tyle postów przybyło. Lękuś musi znaleźdź domek (chociaż tymczas ). Mój numer tel to: 513 079 775 Mój numer gg to: 778 15 84 Mój meil to: [email protected] Mam nadzieję, żę Lękuś znajdzie swój jedyny domek :) Postaram się tu zaglądać częściej, ale nic nie obiecuje :) Quote
lupe Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 hopaj nam piesku !! Przemas-ol, życzę szybkiego powrotu do zdrowia. I na dogo :razz: :lol: Quote
DarkAngels Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Właśnie wróciłem do domku ze szpitala i podbijam wątki :) Lękuś na pierwszą stronę :) Quote
Recommended Posts