Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przylazłam do Rune :)

Wpłynęły pieniążki od pani Magdaleny K. - całe 100 zł tytułem Sylwia zdecyduje ;)

Pięknie dziękujemy pani Magdalenie :loveu:

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to witam i ja, i Rune :)

Magdzie już podziękowałam :)

Na Ruine już poszło 235 - wet, 120 karma,
no i za hotel zaraz przyjdzie zapłacić..

na szczęście są jakieś zapytania, więć trzeba mocno trzymać kciuki, szczególnie, że Rune to psi ideał, byleby ogrodzenie nie było za niskie ;)

Posted

[quote name='Livka']Przylazłam do Rune :)

Wpłynęły pieniążki od pani Magdaleny K. - całe 100 zł tytułem Sylwia zdecyduje ;)

Pięknie dziękujemy pani Magdalenie :loveu:

Poproszę o drugi post do rozliczeń - mamy kolejną wpłatę tym razem od cisowianki - 20 zł - serdecznie dziękuję :loveu:

Posted

chłopak haszczak jest trochę malamuci :)
Jest zrównoważony, taki spokojniejszy niż typowy haszczak ('nie-nakręcony' ;))
wczoraj go widziałam, Rune przytył, zmężniał - prezentuje się jeszcze lepiej :) ale nie zrobiłam zdjęć, zapomniałam..
wczoraj Rune miał jeszcze jedne odwiedziny..

Posted

[quote name='sylwija']chłopak haszczak jest trochę malamuci :)
[/QUOTE]

Sorki :oops: ale nie rozkminiłam północniaków, nie rozpoznaje cech typowych dla tych ras. Moja sunia jest takim zlepkiem i to w miniaturze ;) (jedno oczko niebieskie, sierść kol. białego z beżem. ogonek zakręcony, trochę wyższa od spaniela a z mordki wykapany szpic ;))

Posted

ale Rune jest chyba husky, tylko właśnie mix z malamutem
ale ja też nie do końca się wyznaję

wszystko jedno, bo..

Rune pojechał do domku w środę, zamieszkał niedaleko, bo w Piasecznie :)
nie ma innych zwierzaków, tzn. jest kot dochodzący - Państwo mają uważać na ich kontakty
Rodzinka jest liczna, Pani mówi, ze jakby każdy z członków rodziny wyszedł z nim na spacer na 20 minut, to Rune cały dzień byłby na spacerach ;

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='sylwija']

zresztą jeszcze za hotel nie zapłaciłam ;)[/QUOTE]

Sylwio zapłaciłaś już za hotel Rune ?
Nie wiemy na czym stoimy ...
Wiem, że Ci ciężko, ale w międzyczasie jak nie śpisz może mogłabyś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong:

Posted

Ty$ka napisał(a):
Ale Runowi dobrze - ma własnych ludzi do smyrania :D

Ile na dzień dzisiejszy wynoszą długi?

i to dużo tych ludzi i rąk, Mateusz go uczy komend - nawet Rune pojętny podobno ;) Kasia z nim biega :) ktoś inny jeszcze czesze :)
Rune jest taki psem rodzinnym, dobrze się czuje :)

Rune w domku, a dług został:
235 - wet, 120 karma
180 - hotel

Posted

sylwija napisał(a):
i to dużo tych ludzi i rąk, Mateusz go uczy komend - nawet Rune pojętny podobno ;) Kasia z nim biega :) ktoś inny jeszcze czesze :)
Rune jest taki psem rodzinnym, dobrze się czuje :)

Rune w domku, a dług został:
235 - wet, 120 karma
180 - hotel

Niestety tyle nie mamy :shake: trzeba będzie jeszcze jakiś bazarek wystawić na spłatę długu.
Wg rozliczenia z postu nr 2 mamy tylko 120 zł, będzie jeszcze coś z bazarku około 181 zł czyli na okrągło brakuje 236 zł.
Sporo :(
Musimy coś wykombinować ...

Posted

no :( niestety

ja mam jeszcze parę rzeczy na bazarek, zostało trochę od Pani Gabora i trochę mam książek, ale nie chcę Ci teraz głowy zawracać, pewnie masz sporo zamieszania z Aronem

Posted

Właśnie padł bez ducha :eviltong::evil_lol: po całym dniu szaleństw :Cool!:nie tylko on - Livia też jak "przejechana" leży :evil_lol:
Nie przejmuj się tylko ślij co masz - musimy wyjść z tych długów ...