Livka Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Przylazłam do Rune :) Wpłynęły pieniążki od pani Magdaleny K. - całe 100 zł tytułem Sylwia zdecyduje ;) Pięknie dziękujemy pani Magdalenie :loveu: Quote
sylwija Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 to witam i ja, i Rune :) Magdzie już podziękowałam :) Na Ruine już poszło 235 - wet, 120 karma, no i za hotel zaraz przyjdzie zapłacić.. na szczęście są jakieś zapytania, więć trzeba mocno trzymać kciuki, szczególnie, że Rune to psi ideał, byleby ogrodzenie nie było za niskie ;) Quote
Livka Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 [quote name='Livka']Przylazłam do Rune :) Wpłynęły pieniążki od pani Magdaleny K. - całe 100 zł tytułem Sylwia zdecyduje ;) Pięknie dziękujemy pani Magdalenie :loveu: Poproszę o drugi post do rozliczeń - mamy kolejną wpłatę tym razem od cisowianki - 20 zł - serdecznie dziękuję :loveu: Quote
sylwija Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 i ja dziękuję w imieniu Rune :) jutro go może odwiedzę, więc i zdjęcie zrobię, i dowiem się, jak się sprawuje choć Iwona mówi, że jest super :) Quote
sylwija Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 czekamy, mam dwie ankiety, dwie wizyty planowane.. nic więcej nie mówię, nie chcę zapeszać ;) Quote
Livka Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 :thumbs::thumbs::thumbs: Zapraszam na Ucztę Kinomana ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/228907-Uczta-kinomana-dla-Teodora-i-Rune-Do-07-07-do-godz-22-giej Quote
Livka Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Bardzo dziękuję za drugi post do rozliczeń :):):) Quote
sylwija Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 chłopak haszczak jest trochę malamuci :) Jest zrównoważony, taki spokojniejszy niż typowy haszczak ('nie-nakręcony' ;)) wczoraj go widziałam, Rune przytył, zmężniał - prezentuje się jeszcze lepiej :) ale nie zrobiłam zdjęć, zapomniałam.. wczoraj Rune miał jeszcze jedne odwiedziny.. Quote
Ty$ka Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Zapisuję sobie wątek... Sylwia, gdzie Ty te wszystkie bidoki znajdujesz? :( Quote
cisowianka Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='sylwija']chłopak haszczak jest trochę malamuci :) [/QUOTE] Sorki :oops: ale nie rozkminiłam północniaków, nie rozpoznaje cech typowych dla tych ras. Moja sunia jest takim zlepkiem i to w miniaturze ;) (jedno oczko niebieskie, sierść kol. białego z beżem. ogonek zakręcony, trochę wyższa od spaniela a z mordki wykapany szpic ;)) Quote
sylwija Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 ale Rune jest chyba husky, tylko właśnie mix z malamutem ale ja też nie do końca się wyznaję wszystko jedno, bo.. Rune pojechał do domku w środę, zamieszkał niedaleko, bo w Piasecznie :) nie ma innych zwierzaków, tzn. jest kot dochodzący - Państwo mają uważać na ich kontakty Rodzinka jest liczna, Pani mówi, ze jakby każdy z członków rodziny wyszedł z nim na spacer na 20 minut, to Rune cały dzień byłby na spacerach ; Quote
Livka Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Sylwia, ale świetne wiadomości :):):) Taki zastój był, a teraz proszę Asik, Rune, Sara już na walizkach :multi: Quote
Livka Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Rune ma na swoim koncie 120 zł - czy nasz szczęściarz ma jakieś długi, które musimy uregulować ? Quote
sylwija Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 oj, ma długi, ale o finansach jutro pomyślę i napiszę.. trochę kiepsko się czuję, a chcę powysyłać zaproszenia na nasz bazarek, który też trochę długi Rune pomoże zmniejszyć - zapraszam serdecznie http://www.dogomania.pl/forum/threads/228907-Uczta-kinomana-dla-Teodora-i-Rune-Do-07-07-do-godz-22-giej zresztą jeszcze za hotel nie zapłaciłam ;) Quote
Livka Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='sylwija'] zresztą jeszcze za hotel nie zapłaciłam ;)[/QUOTE] Sylwio zapłaciłaś już za hotel Rune ? Nie wiemy na czym stoimy ... Wiem, że Ci ciężko, ale w międzyczasie jak nie śpisz może mogłabyś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong: Quote
Ty$ka Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Ale Runowi dobrze - ma własnych ludzi do smyrania :D Ile na dzień dzisiejszy wynoszą długi? Quote
sylwija Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 Ty$ka napisał(a):Ale Runowi dobrze - ma własnych ludzi do smyrania :D Ile na dzień dzisiejszy wynoszą długi? i to dużo tych ludzi i rąk, Mateusz go uczy komend - nawet Rune pojętny podobno ;) Kasia z nim biega :) ktoś inny jeszcze czesze :) Rune jest taki psem rodzinnym, dobrze się czuje :) Rune w domku, a dług został: 235 - wet, 120 karma 180 - hotel Quote
Livka Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 sylwija napisał(a):i to dużo tych ludzi i rąk, Mateusz go uczy komend - nawet Rune pojętny podobno ;) Kasia z nim biega :) ktoś inny jeszcze czesze :) Rune jest taki psem rodzinnym, dobrze się czuje :) Rune w domku, a dług został: 235 - wet, 120 karma 180 - hotel Niestety tyle nie mamy :shake: trzeba będzie jeszcze jakiś bazarek wystawić na spłatę długu. Wg rozliczenia z postu nr 2 mamy tylko 120 zł, będzie jeszcze coś z bazarku około 181 zł czyli na okrągło brakuje 236 zł. Sporo :( Musimy coś wykombinować ... Quote
sylwija Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 no :( niestety ja mam jeszcze parę rzeczy na bazarek, zostało trochę od Pani Gabora i trochę mam książek, ale nie chcę Ci teraz głowy zawracać, pewnie masz sporo zamieszania z Aronem Quote
Livka Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Właśnie padł bez ducha :eviltong::evil_lol: po całym dniu szaleństw :Cool!:nie tylko on - Livia też jak "przejechana" leży :evil_lol: Nie przejmuj się tylko ślij co masz - musimy wyjść z tych długów ... Quote
Recommended Posts