Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wejdę i podniosę. Na chwilę obecną tylko tak mogę pomóc. :( Jak u nas sytuacja finansowa się poprawi to postaram się jakąś kwotę przesłać.

Posted

na pewno..
poradziłam, ze można na kark mokry ręcznik dla ochłody, ale się nie poznał, tylko zaczął się bawić tym ręcznikiem :)
odżywa wieczorami i się gania z młodszymi dziećmi :)

Posted

:lol: Wariacik mały.

My też ożywiamy się dopiero wieczorkiem. Ciekawa jestem jak Rune zareaguje na śnieg - pewnie pomyśli, że jest w raju :D

Posted

na razie codziennie jest czesany, co zresztą lubi bardzo :)
codziennie o 5:30 stoi pod drzwiami - czas na spacer ;)
Domaga się miziania, kocha swoją nową rodzinkę, a i sam jest kochany - jest grzeczny, aczkolwiek troszkęrozpieszczany.
Jedzonko - gotowane, bo.. tak wybrał ;)

takie pokrótce dzisiejsze wieści z nowego domku

Posted

Ty$ka napisał(a):
Wieście przecudowne, Rune świetnie trafił. Byelby tylko nie wszedł właścicielom na głowę ;-)

troszkę tak, ale jednocześnie mają na niego swoje sposoby. w ogródki nie wchodzi w rabatki, grządki, bo to od początku miał mówione - nie wolno.
wykopał sobie dół koło ganku - taki, na upały ;) i nikt go nie zasypuje, niech sobie korzysta Rune i Rune nie kopie kolejnych dołków :)

• 2 weeks later...
Posted

a ja wczoraj całkiem przypadkiem spotkałam Rune.
Jedziemy sobie z TZ (wracałam z rehabilitacji i po drodze przez Józefosław) a tu patrzę, że jakiś chłopak na rowerku pomyka i z haszczakiem - najpierw ogon zobaczyłam :)
A to Rune był właśnie, nie mogłam się oprzeć i zatrzymaliśmy się i wymizialiśmy psiaka. Wygląda bardzo ładnie i bardzo jest zadowolony :)

Posted

Rune już rozliczony - bez długów :loveu: post nr 2 do wglądu ;-) czekamy na potwierdzenie wpływu :smile: i zmianę tytułu ;)
Dziękujemy darczyńcom !!! :Rose: