Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='panienkabubu']Zaraz zerknę na konto i na cennik i może się skuszę :cool3: a co tam :cool3:
Pomysł to ja mam! Na ciasto! Może murzynka przywiozę? Co wy na to? :cool3:[/quote]

Ja jestem za :multi:
też sie wprosze, a co :lol:

Posted

[quote name='aleb']Czyżby jakiś zlot dogomaniaków przy ringu basków się szykował? :razz: :evil_lol:[/quote]

No, z obstawą bernardynomaniaków :evil_lol:

Posted

[quote name='panienkabubu']Zaraz zerknę na konto i na cennik i może się skuszę :cool3: a co tam :cool3:
Pomysł to ja mam! Na ciasto! Może murzynka przywiozę? Co wy na to? :cool3:[/quote]
OK. To przywieź ciemne ciasto, a ja upiekę jakieś jasne. Będzie nam się dobrze komponowało...:evil_lol:

[quote name='aleb']Czyżby jakiś zlot dogomaniaków przy ringu basków się szykował? :razz: :evil_lol:[/quote]
Aleb, Marymek - ot, takie spotkanko dogomaniackie... Ale jakie przyjemne!:lol:
Pzdr.

Posted

Asia, ale ja mówię poważnie, przywiozę murzynka! :)

Marymek, zgłaszaj swojego wielkoluda, ja zgłosze moją i będziemy rządzić przy Baskach :evil_lol:
Szkoda, że Halszka do tego czasu się nie wykuruje po ciąży :(
Ale za to korci mnie na Zabrze, ale to i tak chyba za wcześnie.... Nie wiem :(

Posted

Ja też piszę poważnie: Ty upieczesz murzynka, a ja jakieś jasne ciasto, OK/ Umowa stoi?

Ale będzie sensacja: baski otoczone bernardynami...Już myślami robię fotkę takiej super grupce!:loveu:
pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja też piszę poważnie: Ty upieczesz murzynka, a ja jakieś jasne ciasto, OK/ Umowa stoi?

Ale będzie sensacja: baski otoczone bernardynami...Już myślami robię fotkę takiej super grupce!:loveu:
pzdr.[/quote]

Załatw sobie porządny aparat, bo mój naprawde czasem się nie mieści w obiektywie :evil_lol:

Narobiłyście mi smaka na te ciasta i co?
Pylam zaraz do sklepu żeby sobie kupić bo piec nie umiem :lol:

Posted

Hihihi, Marymek - mój obiektyw Twojego Olbrzyma obejmie, spox!:lol:

Aha, i dzisiaj dokumenty poszły. A opłatę zrobię dopiero w sierpniu, albo - jeżeli będą jakieś dodatkowe wpływy - to może jeszcze w lipcu...
Pzdr.

Posted

No to musimy jechać jeszcze grek to nas nie sędziował:-) no i spotkanko a ja może będę mieć niespodziankę dla piesów;-)
No i chętnie sie "po latach " z Joasią zobaczę , ostatnio chyba podwójna cacib-ówka w Budapeszcie w 2004? jakoś tak

a miałby ktoś miejsce w autku na sobotę i niedzielę 1 osoba i 2 nieduże psiaki ?????????????????

Posted

Hmm jka nie da rady to chociaż na krajówkę bym się wybrała, da radę się zabrać z Wami ?? tylko ja z dwoma mudikami, małego nie wystawiam ale nie mam jak zostawić w domu samego więc jedzie towarzysko:-)

Posted

[quote name='Mudik']Hmm jka nie da rady to chociaż na krajówkę bym się wybrała, da radę się zabrać z Wami ?? tylko ja z dwoma mudikami, małego nie wystawiam ale nie mam jak zostawić w domu samego więc jedzie towarzysko:-)[/quote]
Tylko jeszcze napisz, gdzie mieszkasz; miasto (bo w profilu nie widzę) i na PW - adres zamieszkania.

[quote name='Agasia']Asiaczku a uwzglednilas mnie w autku/busie?[/quote]
No pewnie!
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja jestem chyba od 4 lat i wystawa w Chorzowie jest już na stałe wpisana w mój kalendarz...:lol:
Pzdr.[/quote]
Wlasnie sobie policzylam - i to tak samo jak ja ;) I chyba my sie poznalysmy w Chorzowie co..? :cool1:

Posted

[B]Agasia[/B] - mnie się wydaje, że Cię znam "od zawsze"...:lol:

Nie pamiętam, jak się poznałyśmy, ale to chyba rzeczywiście było w Chorzowie. Była z Tobą jeszcze inna koleżanka -handlerka z gończym polskim..
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek'][B]Agasia[/B] - mnie się wydaje, że Cię znam "od zawsze"...:lol:
[/quote]
I mnie ;)

Ale faktycznie, wtedy zalapalam sie do autka z Zosią od GP :)