jostel5 Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 Bejotka napisał(a):Zatem niech Dziewczynka wierci dziury w brzuchach rodzicom! :) Stracimy w ten sposób świetny dt....:) O ile by wywierciła (dziewczynka)...Tę dziurę,oczywiście!:) Frotka znajdzie ds,a na jej miejsce pojedzie inny psiuk....! Quote
Bejotka Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 jostel5 napisał(a):Stracimy w ten sposób świetny dt....:) Wiesz Jola - miłość nie wybiera... :-D Quote
haniabor Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 jostel5 napisał(a): Za to dziewczynka ze zdjęcia jest we Frotce zakochana po uszy!:) Według niej "to najpiękniejszy pies"!:) Potwierdzam, że najpiękniejszy:p. Nie dziwię się, że zakochana:p. Ale niech Froterka znajdzie szybko cudny DS, bo rzeczywiście szkoda "zapsić" taki wspaniały DT;) Quote
jostel5 Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 Aha,zapomniałam...:oops: Frota dostała od Haniabor kolejne 40 zł w prezencie.... Przeleję razem z Fifkowymi...:) Quote
wiosenka Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Podniosę sunie. Jakoś tego nie zauważyłam czy ona lubi koty/inne zwierzęta? Quote
haniabor Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Frota jako ideał i pies najpiękniejszy na świecie (prawie) na pewno lubi i koty, i resztę świata:lol: Quote
haniabor Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Cichutko tu.... . Czy tylko ja się zachwycam urodą łaciatego mopa?:roll: Quote
rudynpm Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nie, nie tylko Ty się hahiubor:) zachwycasz. Frotka jest cudnym mopem. Ale nie ma urwanej głowy, łapy...etc. Jeszcze bezpieczna w BDT. Luzik i cisza. Quote
jostel5 Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Ładuj się,Krówko Frotko,na wyższe piętro!;) Quote
jostel5 Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 Hoooopaj!:) Kiedy się już wreszcie przeprowadzę (a widać początek końca....) obiecuję bardziej zaangażować się w pieskowe (w tym-Milkowe ) sprawy... Na razie mam jeszcze SAJGON na każdym froncie!!! Quote
Bejotka Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Dziś dostałam maila z ogłoszenia w sprawie Milki od bardzo zainteresowanej sunią rodzinki (woj. łódzkie). Myślę, że Pani z pewnością będzie dzwoniła :) Quote
jostel5 Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 Ale się cieszę!!!:) Czekam na telefon! Ja albo Monika!:) Quote
Bejotka Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 No, ja też trzymam, cała drżąc, czy to aby nie słomiany zapał... Quote
Bejotka Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 :( :( :( Nie pierwszy raz ludzie piszą, że ten pies, albo żaden i że kochają go od pierwszego wejrzenia.... a potem cisza... :( Quote
jostel5 Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 Frota w najbliższą sobotę jedzie z Moniką i Matyldą do Warszawy....:) Ma poznać swój ewentualny domek "na zawsze"!:) Kciuki są niezbędne! Quote
Recommended Posts