Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do góry Przystojniaku :) !!! Szukaj domku !!

tu nowa aukcja Allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=209594225

Rybka...:shake: nie wiem nic nie dostałam na gg... coś mi chyba szwankowało :cool1:
zaraz prześlę Ci plakat na maila.
Co do spacerów to wiek tu nie ma znaczenia...w schronisku po prostu nie ma takiej możliwości żeby osoba "z tzw. ulicy" ni z tego ni z owego wzięła psa na spacer..a co jeśli z nim nie wróci ? przepisy na to nie pozwalają.
Ja i mój Piotr można powiedzieć wyrobiliśmy sobie zaufanie w schronisku jako "wolontariusze" i tylko nam wolno wyprowadzać na spacery. Wezmę go przy najbliższej bytności.
On tak jak pisałam lubi bieganie , jest radosny a do psów w miarę spokojny..a przynajmniej się nie rzuca :p Co do kotów brak danych.. jak się uda to przejdę z nim obok kociarni i zaobserwuję reakcje :)

Widzę że zapotrzebowanie na nowe fotki wielkie :evil_lol: zrobię mu nowe jak tylko będę w schronisku !!

• Replies 933
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rybka_39 napisał(a):
To pisz mi na gg:
10190387

ok skontaktuję się z tobą...

mój nr tel 508730210 tak na wszelki wypadek...

możesz mi podac swój nr bo teraz nie korzystam ze swojego komputera do końca tyg. bede miec naprawiony internet dlatego jakbys mogła to podaj mi swój nr tel. oki. :razz:

pozdrawiam...