bumerang Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 plakaty rozwiesiłam - Poznań, allegro było! fotek nie mogę się doprosić! jestem w Poznaniu - szukam domku dla niego - piszę do osoby co założyła watek i zero odzewu! cp mam robić :shake::shake::shake: Quote
drasunia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Czy wiadomo co słychać u psiaka?? ktoś go ostatnio odwiedzał? Quote
Guest aneta_w Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Psiak naprawdę piękny [quote name='bumerang'] piszę do osoby co założyła watek i zero odzewu! :shake::shake::shake: Jak to? Tak poprostu się nie odzywa? :-( hm.. to nie dobrze.. potrzeba więcej fotek. Podnoszę.. Quote
Lucy* Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Dziewczyny to bardzo fajnie z waszej strony że pilnujecie wątku :) Jestem Wam za to bardzo wdzięczna :buzi: ale nie gorączkujcie się tak ! Po pierwsze oprócz niego jest jeszcze 150 psów w schronisku którymi też muszę się zająć i to głównie bezpośrednio w schronisku. Po drugie "na posterunku" zostałam w zasadzie ja jedna bo reszta "wolontariuszek" z różnych przyczyn się wykruszyła. A po trzecie studiuję , pracuję , prowadzę dom i jeszcze robię całą masę rzeczy. Nie daję rady robić wszystkiego w terminie ale się staram. Nie wiem też jaki byłby sens wystawiania lipnego wątku , po co miałabym to robić?? Psiak jest dalej w schronisku. Póki co allegro nie dało żadnego odzewu ale nie zamierzam tego zostawić. Wystawię aukcję późnym wieczorem. Nie widzę sensu robienia nowych fotek, pies się nie zmienił a tymczasem nowe biedaki czekają na swoją szansę. Ale jeśli to jest bardzo potrzebne to zrobię przy najbliższej bytności w schronisku (nie podaję narazie daty bo mam jeszcze na dodatek zepsuty samochód). Plakaty postaram się rozwiesić na nowo bo nie wiem jak u Was ale w Sosnowcu znikają na drugi, trzeci dzień albo są obklejane "pożyczkami chwilówkami". Z maili też nikt się do mnie nie odezwał w sprawie pieska. Dalej czeka na swoją szansę.. Plakaty można na nowo wyklejać, i można przesyłać znajomym jako załącznik w mailach z adnotacją przesłania dalej. Takim sposobem może w końcu trafimy na kogoś kto się zainteresuje :kciuki: Allegro jest, plakaty są, maile też ... odwiedzam go co tydzień ...nie mam więcej pomysłów ?? Dziewczyny jeśli macie jakiś pomysł albo coś Wam jest potrzebne aby mu pomóc z tego miejsca w którym jesteście to napiszcie :razz: pozdrawiam :p Quote
Guest aneta_w Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Lucy, jesteś wspaniała :) Tyle rzeczy na raz, oraz jeszcze psiak do uratowania. Czyli dalej szukamy domu... Quote
Saba Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Lucy Zrób fotki, bo ludzie lubią jak są świeże info i fotki o psie. Rozumiem że on nie wychodzi na spacer? jeżeli tak to opisz jak sie zachowuje, jeżeli nie to jak będziesz miała możliwość to go weź i opisz jak było. Quote
Rybka_39 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Ja dzis chyba pojade..nie obiecuje..przepraszam że nie wchodzilam...ale jakoś brakło mi czasu. Tyle, ze niw wiem czy ze mna benda chcieli wspołpracowac...pisalam do Lucy na gg ale nieodpisala więc nie rozwiesilam plakatow..:-( Hopaj do gory niedlugo odwiedzimy Cię przystojniachu:razz: Quote
Rybka_39 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Przeslijcie mi plakaty na meil [email protected] albo skontaktuj sie ze mna LUCY!!! Quote
Diana S Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Jak on sie zachowuje do innych psiakow, mozna uzyskac takie info, jaki ma stosunek do kotow, moze dziwaczne z mojej str. pytania ale ludzie zazwyczaj chca wiedziec jak pies reaguje na psy, koty, przede wszystkim dzieci, jak sie zna takie inf. pies szybciej moze znalezc domek.... często tak własnie jest że gdy ktoś jest psiakiem zainteresowany czesto pyta o zachowanie psa a jak sie tego nie zna nie wie to zazwyczaj ludzie ucinają rozmowę albo dziekuja.... Quote
Rybka_39 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Byłam w schronie dzisiaj.....ale nie pozwolili mi wziąsć go na spacer...piesek był smutny, jest łagodny do człowieka...tolerowal inne psy, a co do kotow nie mam pojęcia. Był dość brudny:-( Quote
bumerang Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 a jak wyglądałaby sprawa jakby ktoś wziął go na domek tymczasowy??? Quote
Rybka_39 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 No chyba jest taka mozliwość musielibyscie pogadać z schronem, a nie wiem czy nawet schron nie jest objety planem Lira...musicie spytać Lucy Quote
Rybka_39 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Jest sliczny na zywo ma troszke chudszy pyszczek niż na zdjęciach...uzekł mnie także pręgusek...szczeniaczek podobny do pit bulka, był sliczny radosny kleił się do rąk:-(nie mam jego zdjecia, ale był w kojcu dla chorych:-( Quote
bumerang Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 zdjeć też nie możecie zrobić jak nie wolno pieskow nawet zabrać na spacer??? Quote
Rybka_39 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Nie wiem zy mozna brac je na spacer..ale na mnie patrzyli nieufnie dlatego iz mam 16 lat...Lucy chyba brała go i bierze na spacer. Ja zrobilam zdjecie nawet filmik, ale nie tego psa.....temu niezrobiłam, bo akurat jego kojec sprzatali, a nie mialam już czasu i siły:-( Quote
bumerang Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 rozumiem i tak dużo zrobiłaś :loveu: :loveu: taką miał dużą oglądalność na allegro i dziwi mnie zero odzewu :shake: :shake: Quote
Rybka_39 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Wygladał na spokojnego, nie szczekal nie wykazywał zadnej agresji, Lucy mowi ze lubi sie bawic i biegac na spacerach:razz: Quote
bumerang Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 oby ktos pokochał go tak jak my go pokochalismy :loveu: :loveu: Quote
bumerang Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Spokojnej nocy czarnuszku! może jutro przyniesie trochę szczęścia :loveu: Quote
Saba Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 No to dowidzenia mam nadzieję że jak wrócę to już was tu nie znajdę :eviltong: Quote
bumerang Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 szczęścia dla ciebie Saba:loveu: nie zapomnij o naszym czarnuszku :shake: :shake: Quote
Recommended Posts