bumerang Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 czy naprawdę nikt nie pyta z allegro o niego?? Quote
Bożka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 :shake:Napiszę dzisiaj do Lucy, czy jest jakieś zainteresowanie naszym pupilem:shake: Quote
Bożka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 :shake:Nie mam jeszcze odpowiedzi, ale podnoszę pupila.:shake::shake: Quote
bumerang Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 a czy nikt inny nie może się czegoś dowiedzieć:shake::shake::shake: Quote
Bożka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Telefon kontaktowy w ogłoszeniach jest do Lucy. Musimy uzbroić się w cierpliwość. Quote
Bożka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Dostałam odpowiedź od Lucy. Całkowity brak zainteresowania pieskiem. Nie wiem co z nim nie tak. Ale nie możemy się poddawać. Na początek proponuję nadać mu imię i nim się posługiwać ( wiem, że były kiedyś jakieś propozycje ale ostatecznie nadal nie ma imienia ). Moja propozycja to: DINO. Proszę o propozycje. Następnie trzeba zrobić nowe foto. Szkoda,że nikt go nie może wziąć na tymczas. Takie pieski szybciej znajdują domki.:shake::shake: Quote
bumerang Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 szkoda ale nawet tymczasy sie nim nie zainteresowały, chyba cos robimy nie tak! Quote
Panca Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 faktycznie nowe zdjecia by sie przydaly rowniez zgadzam sie ze tymczas czyni cuda Quote
Bożka Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Na początek nadajmy mu imię, czy możemy go nazywać DINO, czy może są inne propozycje ? Quote
Saba Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Bożka napisał(a):Na początek nadajmy mu imię, czy możemy go nazywać DINO, czy może są inne propozycje ? On już ma imie - Antoś :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=47602&page=67 Quote
bumerang Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Czy Antoś następne święta spędzi w schronie??:shake: Quote
Lucy* Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Nie spędzi !!! :eviltong: MA DOM !!!! DWA CZY TRZY DNI TEMU ZNALAZŁ DOM WZIĘŁA GO PANI Z OKOLIC ZAWIERCIA widać któreś z ogłoszeń przyniosło skutek !!! dzięki Wam serdeczne za wszystko !!! :laola: :laola: Quote
Recommended Posts