Klaudus__ Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 [quote name='ewu']Ojej , oby dobrze trafił... Powodzenia piękny. Może uda się wywęszyć gdzie jest?Wiem, gdzie jest. Ale mieszka chyba na polu - widziałam Go. Quote
__Lara Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='Klaudus__']Wiem, gdzie jest. Ale mieszka chyba na polu - widziałam Go. Na polu??????????? Jak to???????? Quote
Lobaria Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='Klaudus__']Wiem, gdzie jest. Ale mieszka chyba na polu - widziałam Go. Na polu???????????????????????????????/ Upraw pilnuje, przywiązany do kolka, bez schronienia i wody???????????????????????????? Czy pole to podwórko??? Quote
ewu Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='Lobaria']Na polu???????????????????????????????/ Upraw pilnuje, przywiązany do kolka, bez schronienia i wody???????????????????????????? Czy pole to podwórko???[/QUOTE] Pole to podwórko. Bill mieszka w domu z podwórkiem. Biega za płotem. Wczoraj byłam w punkcie i wypytywałam Klaudię o Billunia. Niestety Klaudia nie zna tych ludzi... Quote
asiuniab Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 (edited) [quote name='ewu']Pole to podwórko. Bill mieszka w domu z podwórkiem. Biega za płotem. Wczoraj byłam w punkcie i wypytywałam Klaudię o Billunia. Niestety Klaudia nie zna tych ludzi...[/QUOTE] Ewu, ale tzn. że nie jest przy budzie tylko czy w domu? Edited July 6, 2012 by asiuniab Quote
ewu Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 (edited) [quote name='asiuniab']Ewu, ale tzn. że nie jest przy budzie tylko w domu?[/QUOTE] Tego nie wiem, wypytywałam wczoraj ale Klaudia była bardzo zdenerwowana bo w punkcie zachorował szczeniaczek:( Poza tym Ona nie widziała zbyt wiele- płot, dom i ganiającego za płotem Billa.... Dzisiaj Ją wypytam i namówię,żeby spróbowała tam podejść i zagadać do ludzi. Szkoda,że mieszkam tak daleko... Pomagałbym w punkcie. Klaudia tyra niemiłosiernie i psychicznie też jest w kiepskiej formie. Ona te psiaki kocha , tuli, całuje...i widzi jaki mają los .... Podziwiam ją z całego serca. Ładna, młoda kobieta zero próżności... Edited July 6, 2012 by ewu Quote
asiuniab Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='ewu'] Szkoda,że mieszkam tak daleko... Pomagałbym w punkcie. Klaudia tyra niemiłosiernie i psychcznie też jest w kiepskiej formie. Ona te psiaki kocha , tuli, całuje...i widzi jak mają los .... Podziwiam ją z całego serca. Ładna, młoda kobieta zero próżności...[/QUOTE] przyłączam się, i dziękuję Jej z całego serca, że tam jest. Quote
ewu Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Widziała wczoraj Pańcię Mecenaska:) Staruszek szczęśliwy, kochają go bardzo:) Quote
AtaO Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Bill, nie zdążyłyśmy znaleźć Ci prawdziwego domu.....a tak było blisko.... Quote
__Lara Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='ewu']Pole to podwórko. Bill mieszka w domu z podwórkiem. Biega za płotem. Wczoraj byłam w punkcie i wypytywałam Klaudię o Billunia. Niestety Klaudia nie zna tych ludzi...[/QUOTE] Uffff, dobrze, że chociaż tyle. Quote
Avilia Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Bill to...Kieł. Dopiero teraz odkopałam ten wątek i mogłam przejrzeć zdjęcia... Quote
__Lara Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Avilia napisał(a):Bill to...Kieł. Dopiero teraz odkopałam ten wątek i mogłam przejrzeć zdjęcia... To Kieł????????????? :o Quote
Avilia Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 __Lara napisał(a):To Kieł????????????? :o Tak, Kieł rok później. Początkowo tak myślałyśmy ale nie umiałyśmy odnaleźć zdjęć Billa na kompie. Aż udało się znaleźć wątek i porównać zdjęcia... Quote
__Lara Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Avilia napisał(a):Tak, Kieł rok później. Początkowo tak myślałyśmy ale nie umiałyśmy odnaleźć zdjęć Billa na kompie. Aż udało się znaleźć wątek i porównać zdjęcia... Czyli tamci ludzie się go pozbyli??? Quote
Avilia Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 __Lara napisał(a):Czyli tamci ludzie się go pozbyli??? Laro, Kieł trafił do Punktu z łańcuchem na szyi - czyli musiał się urwać. Nie wiemy komu. Czy ludziom którzy go wzięli prosto z Punktu czy komuś innemu kto tego psa miał i jemu się urwał. Raczej nigdy się nie dowiemy... Quote
Klaudus__ Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 Tak tak - to nasz wariat :) Tylko teraz w dorosłej wersji :) Quote
__Lara Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Avilia napisał(a):Laro, Kieł trafił do Punktu z łańcuchem na szyi - czyli musiał się urwać. Nie wiemy komu. Czy ludziom którzy go wzięli prosto z Punktu czy komuś innemu kto tego psa miał i jemu się urwał. Raczej nigdy się nie dowiemy... No tak, zapomniałam o tym łańcuchu na szyi.... Quote
Recommended Posts