Sylwia&westie Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 puchu ewelinka_m Dziękujemy !! Karteczka dla was :) Od nas :eviltong::razz: Quote
Elizusiek Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Witamy po świątecznym leniuchowaniu :lol: Quote
Sylwia&westie Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Elizusiek napisał(a):Witamy po świątecznym leniuchowaniu :lol: my również :razz: a od jutra sie zaczyna znowu to samo ;( tak szybko te święta mineły :( Quote
niunia32 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Witamy poświątecznie! co tam u Ciebie i Urwiska?? życzymy miłego dnia i zapraszamy do nas :) pozdrawiamy Tajfun & niunia Quote
Shilah Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Welcome Jak tam u Was po świętach kochani? Choć to środek tygodnia my i tak odpoczywamy.. Pociesza nas myśł.. Quote
marzenna79 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [SIZE=4]Witaj Sylwio i Urwisku !!!!!!! :multi::multi::loveu::loveu: Wszystkiego dobrego po świętach...:loveu::loveu: Mizianko dla małego wescika.:loveu::loveu: Pozdrowienia od Sukcesa.:multi: Quote
Sylwia&westie Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Witam wszystkich :) Dziękuję za miłe wpisy ;) Ja niestety czasu mam mało przez najbliższe dni :( niestety dlatego nie powchodzę na wasze galerie ;( Ale obiecuję ze jutro nadrobie zaległości ;) Quote
marzenna79 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Witaj w czwartek, w piękną, słoneczną pogodę.:multi::loveu: Życzymy wszystkiego dobrego.:loveu: Miziamy małego Urwiska kochanego.:loveu::loveu: Quote
a_ga.isk Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Witam wiosennie ;) Przejrzałam sobie Twoją galerię i stwierdzam że masz naprawdę uroczego pieska :loveu: U mnie w mieście jest baaardzo dużo westków i często widuje je na spacerkach, naprawde miłe pieski :loveu: Quote
Sylwia&westie Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 a_ga.isk napisał(a):Witam wiosennie ;) Przejrzałam sobie Twoją galerię i stwierdzam że masz naprawdę uroczego pieska :loveu: U mnie w mieście jest baaardzo dużo westków i często widuje je na spacerkach, naprawde miłe pieski :loveu: dziękujemy za komplementy ;) ty też masz uroczego psiaka :loveu::loveu::loveu: Quote
niunia32 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Cześć kochana! zaglądamy życzyć przyjemnych snów buziaki i mizianko dla Urwiska! pozdrawiam Tajfun i niunia Quote
Elizusiek Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 kiedy będą nowe foteczki? CHCEMY URWISKA!!!!! Quote
niunia32 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Elizusiek napisał(a):kiedy będą nowe foteczki? CHCEMY URWISKA!!!!! bardzo chcemy Urwiska!!!!! miłego dnia!!! :* Tajfek i niunia Quote
Sylwia&westie Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='niunia32']Cześć kochana! zaglądamy życzyć przyjemnych snów buziaki i mizianko dla Urwiska! pozdrawiam Tajfun i niunia Niestety o takiej porze nie moge wam powiedziec Dobranoc :( poniewaz komputer jest w pokoju brata :roll: :) [quote name='Elizusiek']kiedy będą nowe foteczki? CHCEMY URWISKA!!!!! Dosłownie to za 5 minut :razz: [quote name='a_ga.isk']Dzień Dobry ;) Witamy witamy i cieplutko pozdrawiamy!! [quote name='niunia32']bardzo chcemy Urwiska!!!!! miłego dnia!!! :* Tajfek i niunia bedą fotki juz zachwilkę :) dziękujemy za zyczenie ;) my rowniez zyczymy miłego dnia !! Fotki :razz: -bitwa z kumplem ;d -chwila spokoju :D -Lejek :D -Słońce sprawiło ze urwis nabrał dziwnego koloru :lol: CDN.... [SIZE=3]Bym zapomniała o filmiku :D Z komendą "zdechł pies" sami powiedzcie czyż nie jest zabójcza :D [SIZE=3]-->Filmik<-- Na koncu najlepsze :D:D zobaczcie tez jak urwis daje piątkę :D Quote
niunia32 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Sylwia&westie']Niestety o takiej porze nie moge wam powiedziec Dobranoc :( poniewaz komputer jest w pokoju brata :roll: :) skąd ja to znam... u mnie komp jest u braci w pokoju i nie zawsze mogę być wieczorem na kompie tak kochanie wygląda :loveu: fajne foteczki na chwili spokoju się super z kolegą prezentuje :) Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Czyżby Urwis urwisował :mad: :evil_lol: ? Oj nie grzeczny pies ! :loveu: Ale za to taaakii piękny :multi: Wiosna zawitała o nas ( wreszcie ) ! A my przesyłamy wiosenne pozdrowienia i wiosenne wymizianie dla Psiaczka :loveu: Quote
marzenna79 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Witaj Sylwio i Urwisku !!!:multi::multi: Urwis pięknie wygląda w czerwieni...:loveu: Pozdrawiam.:multi: Quote
Korenia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Filmik zajefajney! Jak go nauczylas zdechł pies ;>? Quote
ewelinka_m Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Sylwia&westie'] [SIZE=3]Bym zapomniała o filmiku :D Z komendą "zdechł pies" sami powiedzcie czyż nie jest zabójcza :D [SIZE=3]-->Filmik<-- Na koncu najlepsze :D:D zobaczcie tez jak urwis daje piątkę :D filmik jest świetny :) naprawdę niezłą ma trenerkę, a ty go tego wszystkiego uczyłaś? Quote
Sylwia&westie Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='niunia32']skąd ja to znam... u mnie komp jest u braci w pokoju i nie zawsze mogę być wieczorem na kompie tak kochanie wygląda :loveu: fajne foteczki na chwili spokoju się super z kolegą prezentuje :) cieszę sie ze ci sie podoba :) [quote name='Kamcia_14'] Czyżby Urwis urwisował :mad: :evil_lol: ? Oj nie grzeczny pies ! :loveu: Ale za to taaakii piękny :multi: Wiosna zawitała o nas ( wreszcie ) ! A my przesyłamy wiosenne pozdrowienia i wiosenne wymizianie dla Psiaczka :loveu: Urwis urwisuje ciagle :D chwila spokoju to gdy śpi :D [quote name='marzenna79']Witaj Sylwio i Urwisku !!!:multi::multi: Urwis pięknie wygląda w czerwieni...:loveu: Pozdrawiam.:multi: Tak powiem ze Urwis przepięknie wyglada w czerwieni :) dlatego ma 3 chustki koloru czerwonego :D [quote name='Korenia']Filmik zajefajney! Jak go nauczylas zdechł pies ;>? No sama nie wiem :D on sie nauczył sam tej komendy :):) poprostu gdy sie przewrócił na bok dałam mu smakołyk i powiedziałam zdechł pies :D później to sie juz sam przewracał :D:D [quote name='ewelinka_m']filmik jest świetny :) naprawdę niezłą ma trenerkę, a ty go tego wszystkiego uczyłaś? to co wyżej :D:D Pozdrawiamy !! i idziemy pobiegac na działkę :razz: Quote
a_ga.isk Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Jaka cudna fotka na zielonej trawce :loveu: Quote
Elizusiek Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 sama słodycz :loveu: ale masz fajnego zdychającego psa :evil_lol: ;) Quote
puchu Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 śliczniasty jest :loveu: Dzisiaj spotkałyśm akiego 5 miesięcznego szkraba w parku Korenia tu jest fajnie napisane jak uczyć sztuczek http://members.westnet.com.au/b%2Dm/ Quote
Bewarka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Ale sliczniasty!!!!!!Super, super super...:) Quote
Recommended Posts