kabaja Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Ludzie wymyślą różne powodu aby się psiaka pozybyć a nawet nie przyjdzie aby zobaczyć czy nie jest chory i go leczyć .A jak sie dzisiaj czuje ta sunia . Harrutku przepraszam ,że rzadziej cie odwiedzam ale ostatnio troche innych rzeczy miałam na głowie .Ale poprawie się :lol: Quote
kabaja Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Harrutku dzisiaj też jestem u ciebie :lol: Quote
kabaja Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 a to ja dzisiaj życzę dobrej nocy Harrutku Quote
kabaja Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 no jak tam Harrutku ,był chociaż jakiś telefon w twojej sprawie? Quote
rudynpm Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Był. Własnie jestem na etapie szukania kogoś do wizyta p/a. Po rozmowie miałam trochę wątpliwości. Jak okaże się ok, to Harry jedzie do domu:) Quote
kabaja Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 W takim razie trzymam kciuki za dobry domek .Czy już znalazłaś kogos na wizyte p/a ? Quote
asiuniab Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
rudynpm Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Sytuacja jest na razie żadna. Nie mogę znaleźć nikogo, kto przeprowadzi wizytę. Rozmawiałam z Kasią i już mówię na czym polega problem. W potencjalnym domu sa koty wychodzące. Obawiam się, że Harry będzie je gonił na dworze, ale Pani powiedziała, że nie ma problemu. Do tego Pani powiedziała, że Harry może mieszkać w budzie, albo jeśli się w niej źle będzie czuł, to w domu. Dlatego chciałabym znaleźć kogoś, kto rzetelnie stwierdzi, jak to będzie z tym faktycznym miejscem, gdzie będzie mieszkał Harry. Nie bardzo wyobrażam sobie sytuację, kiedy koty nie będą wracały do domu, kiedy Harry będzie na podwórku i nie wyobrażam sobie Harrego w budzie po pół roku mieszkania w domu. Quote
kabaja Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 a gdzie jest potrzebna wizyta ? spróbowałabym pomóc kogoś znależć . Rzeczywiście potrzebna jest osoba ,która dobrze oceni domek . Zalezy jak się Harry zachowuje teraz w stosunku do kotów na zewnątrz i od tego czy koty w potencjalnym ds miały doczynienia z psem . Moja sunia też mieszka w domu z dwoma kotami wychodzącymi i na zewnątrz ma do nich taki sam stosunek jak i w domu .A jeśli w ogrodzie jest obcy kot to udaje ,że go nie widzi . Za to koty też nie są takie bojażliwe w stosunku do innych psów .Jakoś wiedzą z którymi na co mogą sobie pozwolic . Quote
Guest kasia mierzejewska Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Czy już coś może wiadomo? Czy udało się kogoś znaleźć? kabaja, myśle, że można jak najbardziej ogłosić Harrego w innym województwie, ale pozostaje kwestia wizyty przed i poadopcyjnej, no i w razie problemów może być problem z interwencją. Możemy jednak spróbować, może będzie wszystko ok. Na początku tego tygodnia poszła kolejna tura ogłoszeń Harrego. Boże, niech coś wreszcie się ruszy u psiaka... Quote
Guest kasia mierzejewska Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Potrzebna jest osoba, która przeprowadzi wizytę przedadopcyjną w Zalesiu. Zaraz umieszczę w odpowiednim miejscu na forum ogłoszenie Quote
Guest kasia mierzejewska Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 umieściłam w wątku o wizytach przedadopcyjnych w dziale wolontariusze. Jakos do Harrego szczęście nie chce sie uśmiechnąć. Właśnie wczoraj zdałam sobie sprawę z faktu, że grudzień będzie siódmym miesiącem Harrego u rudynpm. Życzę mu, żeby teraz, w tym miesiącu, znalazł Swój domek. Wiem, że taki już gdzieś jest i czeka na niego. Teraz tylko trzeba zrobić tak, żeby się odnaleźli. Bardzo proszę wszelkie dobre dusze o wspieranie finansowe psiaka. Zbliża sie termin, tak z moich wyliczeń wynika, zakupu kolejnego worka karmy dla niego, a pieniędzy na to nie ma... oj.... Quote
Guest kasia mierzejewska Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Aha, co jeszcze zrobić, żeby zwiększyć szanse Harrego na dom? Strategia ogłoszeń co około 2, 3 tyg chyba średnio działa. Może ktoś coś podpowie? Zastanawiałam się nad umieszczeniem jego ogłoszeń w gazecie, ale nie wiem, której? Quote
kabaja Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 kasiu .napisałam prośbe o wizytę na pary wątkach ,mam nadzieje ,że ktoś się zlituje. Quote
Patmol Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='kasia mierzejewska']Potrzebna jest osoba, która przeprowadzi wizytę przedadopcyjną w Zalesiu. Zaraz umieszczę w odpowiednim miejscu na forum ogłoszenie[/QUOTE] ale w którym Zalesiu? jest ich w Polsce ponad 100 [url]http://pl.wikipedia.org/wiki/Zalesie[/url] Quote
Guest kasia mierzejewska Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 zaraz się dowiem gdzie to jest dokładnie Quote
Guest kasia mierzejewska Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 (edited) In the meantime: [COLOR=#ff0000][B]Rozliczenia - GRUDZIEń: Wpłaty: kabaja - 50 zł kasia mierzejewska - 100 zł mORSKA - 80 ZŁ Razem - 230 zł - pieniądze zostały wpłacone na konto rudynpm za dt w listopadzie. Brakuje nam jeszcze 40 zł:( [/B][/COLOR] Edited December 12, 2012 by kasia mierzejewska Quote
kabaja Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 i jak udało się ustalić ,które to Zalesie / jeśli to te pod Warszawą to masz pw / Quote
kabaja Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 i jak ustaliłyście które to Zalesie .Szkoda tracić szanse Quote
Marzenuś Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Ja nadal zgłaszam się na ochotnika gdyby był problem z osobą do wizyty i gdyby się to okazało moje Zalesie. Byle Dolne, bo z Górnym może być problem ale wtedy można poprosić mtf zalesie. Quote
Recommended Posts