Jump to content
Dogomania

Harry już w pdt - bardzo potrzebuje deklaracji

Recommended Posts

Posted

Ludzie wymyślą różne powodu aby się psiaka pozybyć a nawet nie przyjdzie aby zobaczyć czy nie jest chory i go leczyć .A jak sie dzisiaj czuje ta sunia .
Harrutku przepraszam ,że rzadziej cie odwiedzam ale ostatnio troche innych rzeczy miałam na głowie .Ale poprawie się :lol:

• Replies 604
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sytuacja jest na razie żadna. Nie mogę znaleźć nikogo, kto przeprowadzi wizytę. Rozmawiałam z Kasią i już mówię na czym polega problem. W potencjalnym domu sa koty wychodzące. Obawiam się, że Harry będzie je gonił na dworze, ale Pani powiedziała, że nie ma problemu. Do tego Pani powiedziała, że Harry może mieszkać w budzie, albo jeśli się w niej źle będzie czuł, to w domu. Dlatego chciałabym znaleźć kogoś, kto rzetelnie stwierdzi, jak to będzie z tym faktycznym miejscem, gdzie będzie mieszkał Harry. Nie bardzo wyobrażam sobie sytuację, kiedy koty nie będą wracały do domu, kiedy Harry będzie na podwórku i nie wyobrażam sobie Harrego w budzie po pół roku mieszkania w domu.

Posted

a gdzie jest potrzebna wizyta ? spróbowałabym pomóc kogoś znależć . Rzeczywiście potrzebna jest osoba ,która dobrze oceni domek .
Zalezy jak się Harry zachowuje teraz w stosunku do kotów na zewnątrz i od tego czy koty w potencjalnym ds miały doczynienia z psem .
Moja sunia też mieszka w domu z dwoma kotami wychodzącymi i na zewnątrz ma do nich taki sam stosunek jak i w domu .A jeśli w ogrodzie jest obcy kot to udaje ,że go nie widzi . Za to koty też nie są takie bojażliwe w stosunku do innych psów .Jakoś wiedzą z którymi na co mogą sobie pozwolic .

Guest kasia mierzejewska
Posted

Czy już coś może wiadomo? Czy udało się kogoś znaleźć?
kabaja, myśle, że można jak najbardziej ogłosić Harrego w innym województwie, ale pozostaje kwestia wizyty przed i poadopcyjnej, no i w razie problemów może być problem z interwencją. Możemy jednak spróbować, może będzie wszystko ok.
Na początku tego tygodnia poszła kolejna tura ogłoszeń Harrego. Boże, niech coś wreszcie się ruszy u psiaka...

Guest kasia mierzejewska
Posted

Potrzebna jest osoba, która przeprowadzi wizytę przedadopcyjną w Zalesiu. Zaraz umieszczę w odpowiednim miejscu na forum ogłoszenie

Guest kasia mierzejewska
Posted

umieściłam w wątku o wizytach przedadopcyjnych w dziale wolontariusze. Jakos do Harrego szczęście nie chce sie uśmiechnąć. Właśnie wczoraj zdałam sobie sprawę z faktu, że grudzień będzie siódmym miesiącem Harrego u rudynpm. Życzę mu, żeby teraz, w tym miesiącu, znalazł Swój domek. Wiem, że taki już gdzieś jest i czeka na niego. Teraz tylko trzeba zrobić tak, żeby się odnaleźli.

Bardzo proszę wszelkie dobre dusze o wspieranie finansowe psiaka. Zbliża sie termin, tak z moich wyliczeń wynika, zakupu kolejnego worka karmy dla niego, a pieniędzy na to nie ma... oj....

Guest kasia mierzejewska
Posted

Aha, co jeszcze zrobić, żeby zwiększyć szanse Harrego na dom? Strategia ogłoszeń co około 2, 3 tyg chyba średnio działa. Może ktoś coś podpowie?
Zastanawiałam się nad umieszczeniem jego ogłoszeń w gazecie, ale nie wiem, której?

Posted

[quote name='kasia mierzejewska']Potrzebna jest osoba, która przeprowadzi wizytę przedadopcyjną w Zalesiu. Zaraz umieszczę w odpowiednim miejscu na forum ogłoszenie[/QUOTE]

ale w którym Zalesiu?
jest ich w Polsce ponad 100 [url]http://pl.wikipedia.org/wiki/Zalesie[/url]

Guest kasia mierzejewska
Posted

zaraz się dowiem gdzie to jest dokładnie

Guest kasia mierzejewska
Posted (edited)

In the meantime:
[COLOR=#ff0000][B]Rozliczenia - GRUDZIEń:

Wpłaty:
kabaja - 50 zł
kasia mierzejewska - 100 zł
mORSKA - 80 ZŁ

Razem - 230 zł - pieniądze zostały wpłacone na konto rudynpm za dt w listopadzie.
Brakuje nam jeszcze 40 zł:(
[/B][/COLOR]

Edited by kasia mierzejewska
Posted

Ja nadal zgłaszam się na ochotnika gdyby był problem z osobą do wizyty i gdyby się to okazało moje Zalesie. Byle Dolne, bo z Górnym może być problem ale wtedy można poprosić mtf zalesie.