DarkAngels Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 nom, nom. I Ciocia Bea obiecała, że ciasto upiecze. Quote
patch75 Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 nie no-ciasto i szampan-to my tam musimy jechac:eviltong: Quote
patch75 Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 a teraz wszyscy czarujemy dom dla babci Owieczki vel. Chrupki-czary mary babcia do domu!! :razz: Quote
DarkAngels Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [SIZE="7"]Hokus Pokus - [SIZE="4"]GDZIE TWÓJ DOMEK ??? :-( Quote
LALUNA Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 No to jak mam trzymać kciuki to chyba wypada w tym topicu:razz: :happy1: A nie, dla Cioci patch to niech dwa bedą :thumbs: Czyli razem mamy trzy. Dobra idę poszukac tego trzeciego:evil_lol: Quote
patch75 Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 tsymaj ciocia, tsymaj i sukaj tseciego:razz::lol: nie widzialas przypadkiem gazety wyborczej? waszej? jest ona tam?? Quote
LALUNA Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 patch75 napisał(a):tsymaj ciocia, tsymaj i sukaj tseciego:razz::lol: nie widzialas przypadkiem gazety wyborczej? waszej? jest ona tam?? Sukalam sukalam i sie dosukalam. W I R U S Ó W :placz: Opnawały mój komputer. Pięć wywaliłam a on dalej ledwo dycha. Przwiozłam go dzisiaj na reanimację a tu kolejka jak nie dasz sie nie dostaniesz:cool3: Quote
DarkAngels Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Babcia na pierwszą stronkę :) Babcia nie jest jeszcze w gazecie. Będzie dopiero jutro :) Quote
patch75 Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Lalauna-reanimuj tego kompjutra i no sybko, bo tu Babci Owieczce tseba kibicowac:evil_lol: babcia Owieczka ma nowa adoratorke-poznala sie na niej jedna z nowych wolonariuszek i sie w niej zakochala:loveu: powiedziala-bezproblemowy kochany psiak:loveu: i ze od razu sie dogadaly i sobie do gustu przypadly:loveu: czyli babcia w gazecie jutro-czekamy!! Kto mi wysle te gazete?? bo ja musze miec to ogloszenie:eviltong: Quote
DarkAngels Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Mi tą gazete ma przesłac Bea. Ja se ją przeczytam, oglądne i CI ją oddam :) Quote
patch75 Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 a ja sobie zostawie to ogloszenie na zawsze-ona jest taka cudowna:loveu::loveu::loveu: Quote
LALUNA Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Czy mozna zawirusować dogo? Bo mi jakoś tak w kratkę dzisiaj chodzi i zastanawiam sie czy nie przez mój koputer. moze mu na stałe wpusciłam jakiegoś wirusa i tak mu zostanie :diabloti: Quote
DarkAngels Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 LALUNA napisał(a):Czy mozna zawirusować dogo? Bo mi jakoś tak w kratkę dzisiaj chodzi i zastanawiam sie czy nie przez mój koputer. moze mu na stałe wpusciłam jakiegoś wirusa i tak mu zostanie :diabloti: U mnie też jakoś tak w kratke chodzi. Niewiem coś może robią :) Owieczka na pierwszą stronę :) Quote
DarkAngels Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 LALUNA napisał(a):Czy mozna zawirusować dogo? Bo mi jakoś tak w kratkę dzisiaj chodzi i zastanawiam sie czy nie przez mój koputer. moze mu na stałe wpusciłam jakiegoś wirusa i tak mu zostanie :diabloti: U mnie też jakoś tak w kratke chodzi. Niewiem coś może robią :) Owieczka na pierwszą stronę :) Quote
patch75 Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 u kazdego tak dzisiaj z dogomania:-( babcia owieczka czeka na domek:-( Quote
patch75 Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 nic poza tym, ze babcia podbila serce jednej z wolontarisuzek:multi: co do ogloszenia nic nie wiadomo i tu pytanie do Przemka-czy cos wie na ten temat siedze jak na szpilkach majac nadzieje, ze ogloszenie sie ukazalo i ze ktos zadzwoni... Quote
DarkAngels Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Babcia jest od dzisiaj w Gazecie Wyborczaj. :) Narazie cisza, ale mniejmy nadzieje, że to cisza przed burzą :) Pewnie niebawem rozdzwonią się telefony :) Quote
LALUNA Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Oj powinny, w gazeta wyborcza jest szczesliwą gazetką Quote
Ania_i_Kropka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Wczoraj Babcia miała, krótką sesje zdjęciową Kto pokocha słodką babcie??? Quote
patch75 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 dziekujemy za zdjecia!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: spojrzcie na nia i sami powiedzcie-jak jej nie pokochac? i ten ogonek tak dumnie podniesiony, ona taka zaraz po wyjsciu:loveu: a w klatce..:-( Laluna,jak masz gazetek z tym ogloszeniem, to moglabys mi wyslac?? bo ja nie moge zdobyc:-( Quote
supergoga Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Dołożyłam te fotki do ogłoszeń. Słodycz sunia. i Ślepy naród. Quote
Recommended Posts