__Lara Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Jejku, że też nikt ich nie adoptuje :( Ludzie z okolicy nie chcą psów? :( Quote
Avilia Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 [quote name='__Lara']Jejku, że też nikt ich nie adoptuje :( Ludzie z okolicy nie chcą psów? :([/QUOTE] Całe szczęście,że nie chcą... Ludzie tutaj są bardzo zacofani-dla nich pies=buda+łańcuch Quote
ewu Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 [quote name='paulinken']Bez lepszych zdjęć nie ma szans...[/QUOTE] One takie kochane. Quote
ewu Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Mam nadzieję,że udało się je zaszczepić. To też by była ważna informacja do ogłoszeń. Quote
asiuniab Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 chłopaczki, myślę o Was, tylko od tego myślenia nic Wam nie przybędzie, dla Was domki są niezbędne; Quote
ewu Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 [quote name='asiuniab']chłopaczki, myślę o Was, tylko od tego myślenia nic Wam nie przybędzie, dla Was domki są niezbędne;[/QUOTE] Ja też myślę non stop. Bardzo biedne maluszki, oby się udało znaleźć domki, Trzeba je ogłaszać. Quote
ewu Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 [quote name='Avilia']Oj Maluszki,a Wy dalej tam gnijecie:([/QUOTE] Martwię się, są dwa nowe szczeniaczki, malutkie. Punkt przepełniony...:((( Jezu co robić:( Quote
Lobaria Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Cioteczki, widać, jakj uważnie czytacle wątek ;) [B]One mają imiona - Kajko i Kokosz[/B] Quote
__Lara Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='Lobaria']Cioteczki, widać, jakj uważnie czytacle wątek ;) [B]One mają imiona - Kajko i Kokosz[/B][/QUOTE] Też mi się tak wydawało :stupid: Quote
Avilia Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='paulinken']Z tymi zdjęciami nic nie zdziałamy...[/QUOTE] Ale próbować zawsze można. KLAUDII NIE MA KTO PRZYTRZYMAĆ PSÓW DO ZDJĘĆ! Quote
ewu Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='Lobaria']Cioteczki, widać, jakj uważnie czytacle wątek ;) [B]One mają imiona - Kajko i Kokosz[/B][/QUOTE] O matko to ja ślepa jestem.....:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Quote
Recommended Posts