Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

taki tymczas będzie miała mucia:
tutaj moja frania ze śrubką, która była u nas jedna dobe tylko;)

[video=youtube;yJ2o6qtBIgo]http://www.youtube.com/watch?v=yJ2o6qtBIgo&feature=plcp[/video]

Posted

[quote name='szyszunia557']Hejka :) Myślę, że Mucia już w trasie albo nawet na miejscu ? Czekam z niecierpliwością na telefon od opiekunki, która miała ją zawieźć :multi:[/QUOTE]

Oooo, to super wiadomosć :) Czekamy niecierpliwie na jakies wiesci....

Posted

mutka juz u nas. na razie powiedziała, że nas nie lubi. aktualnie leży z głową pod szafka. wcześniej bunkrowała się pod stołem i burczała na nas. dlatego dzis zostawiamy ją w spokoju. niech wie, ze my nie wróg:)

Posted

Ojej, małe biedactwo :( Z czasem się przyzwyczai, i dojdzie do tego ,że nic złego się u was jej nie stanie :)
Trzymam kciuki, aby wszystko dobrze się potoczyło i z czystym sumieniem mogę zmienić tytuł wątku :D

Posted

[B]Mucia[/B] nie rób siary ! Wyłaź spod szafki, ja Cię proszę ! :modla:

A tak na poważnie - początkowo u nas też się tak zachowywała. Kuliła się i warczała, jak ją chciałam pogłaskać. Trochę to trwało, zostawiliśmy ją w spokoju, aż się do nas przekonała.
Mam nadzieję, że Dziewczyny szybko ją rozruszają i będą świetnymi kumpelami. ;)

Posted

mucia wciąż się nas boi. w sumie ożywia sie tylko na widok smyczy. lubi spacerki:)
wczoraj pokazywała ząbki i trzeba było przybrać stanowczy ton;)
w każdym razie dajemy jej dużo spokoju. nie podchodzę do niej bez większej potrzeby.

jeśli ktoś z was będzie robił ogłoszenia dla niej, bardzo proszę o ogłoszenia na wrocław i okolice i pw do mnie, podam dane kontaktowe. będę wdzięczna:)

zdjęcia porobię małej chyba jutro. teraz nie chcę jej stresować pstrykaniem.

Posted

[quote name='paniMysza']mucia wciąż się nas boi. w sumie ożywia sie tylko na widok smyczy. lubi spacerki:)
wczoraj pokazywała ząbki i trzeba było przybrać stanowczy ton;)
w każdym razie dajemy jej dużo spokoju. nie podchodzę do niej bez większej potrzeby.

jeśli ktoś z was będzie robił ogłoszenia dla niej, bardzo proszę o ogłoszenia na wrocław i okolice i pw do mnie, podam dane kontaktowe. będę wdzięczna:)

zdjęcia porobię małej chyba jutro. teraz nie chcę jej stresować pstrykaniem.[/QUOTE]

Cieszę, że [B]Mucia[/B] trafiła do tak wyrozumiałego domku :)
A jak z zachowaniem czystości ? Zdarzyła się jakaś mała wpadka, czy grzecznie załatwia się na dworze ? Wiem, że wczorajszy dzień był dla niej bardzo trudny, sama podróż ją wykończyła :( Poza tym nowe miejsce, nowe psinki. Ale będzie dobrze !

Co do ogłoszeń, to [B]Mucia[/B] ma ich całą masę :multi: Starałam się je zedytować i zmienić lokalizację na Wrocław, bo wszystkie zrobione na Kraków, ale kontakt jest do mnie. Będę na bieżąco przekazywać dane potencjalnych chętnych. Nr telefonu nawet chyba mam, więc będziemy w kontakcie ;)

Posted

były jakies siki po nocy. no ale to jest normalne. ona bardzo się boi, teraz sobie śpi. stres bardzo ją zmeczył. to widać. będę sie starała jak najczęściej wychodzic z nia na spacery. na dworze jest bardziej zrelaksowana.

jak sie nico wyluzuje, to zrobię jej zdjęcia zachęcajace do adopcji, w ładnych szeleczkach i z uśmiechniętą miną. wtedy będzie można porobic nowe ogłoszenia. ja na pewno wstawie jakieś na tablicę.pl. zrobię tez małej wydarzenie na fb. poprosze fundacje dla plus cztery i ekostraz o promowanie jej na ich fb.

Posted

no mam nadzieję:) ale to muszą byc wyrozumiali ludzi, którzy poczekaja, az mała sama sie otworzy. już widzę, że dobrze jakby trafiła na młodych emerytów. świetnie odnalazłaby sie pewnie jako mały działkowicz:)

na smyczy tak pieknie chodzi, ze nie czuje, ze prowadze trzeciego psa:)

Posted

[quote name='paniMysza']a może warto przenieść wątek na dolny śląśk? czy nie?[/QUOTE]
Może faktycznie, bo zawsze łatwiej z transportem w razie czego :) Tylko musimy poprosić [B]Ewelinaaa[/B] ;)