Hala Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Jak mam zrobić Nerowi foteczki, jak paskud na spacewr nie chciał ze mną iść? I uciekał przed wolontariuszami? A taki słodki micho z niego.... Quote
Hakita Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Witaj Przepiękny!!! :loveu: :loveu: :loveu: Gdzie ten Twój domek...co tu zrobić??? Co tu zrobić??? :cool1: Quote
Hakita Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Dzień dobry cudowny Nerusiu!!! :loveu: Hop do góry!!! :multi: Quote
terra Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Tak to bywa z awariami. A Nero czeka na swoją szansę! Quote
Hala Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 rozmawiałysmy kiedyś na temat allegro dla Nero. Co Ty na to? Czy jest jakaś szansa? Może trzeba go pokazać światu? Quote
terra Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Tak właśnie myślę. Czy to ja mam go wystawić, czy chcesz porady jak to zrobić? Quote
Hala Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 powiem szczerze..nigdy, ale to przenigd nie wystawiałam nic na allegro. Zupełnie nie wiem jak to zrobić. :mad: Jeśli chcesz mną pokierować, to ja z checią przyjmę każdą radę i wskazówkę. Chociaż to pewnie długo potrwa zanim zrozumiem, jak to wszystko działa. Jeśli Ty potrafisz wystawić i chciałabyś mi pomócc, to ja z chęcią przyjmę Twą pomoc i będę niezmniernie wdzięczna. No i Nero również. Quote
terra Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Wystawię go, tylko proszę o namiary tzn. telefon, e-mail , adres stony internetowej schroniska. I tak sobie myślę, czy nie byłoby dobrze, gdyby dać jakiś namier na Ciebie. Ludzie chcą informacji, a czy schronisko odpowiada na maile i telefony? No i jakiś niezbyt długi tekścik o nim. Widziałm, że udzielasz się w poznańskim schronisku. Może będziesz chciala wystawiać tamtejsze pieski. Jesteś zarejestrowana na allegro? To trwa jakiś czas, więc może warto już o tym pomyśleć? Czekam na powyższe dane, mogą być na pw. Nero czeka na dom! Quote
Hakita Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Nerusiu kochany...:loveu: Wierzę, że gdzieś czeka na Ciebie ukochany domek... Quote
Hala Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 zaraz wszystko Ci napiszę :multi: :loveu: Quote
terra Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Nero jest na allegro: [URL]http://www.allegro.pl/item173961490_piekny_duzy_spokojny_pies_do_adopcji.html[/URL] Teraz pozostaje jedynie czekać, aby ktoś się zakochał, czego z całego serca pięknemu psu życzę! Quote
ellfica Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Brawo terra !! :multi: :multi: Pięknie napisałaś! Hala na pewno się ucieszy! A Neruś jeszcze mocniej, kiedy znajdzie nowy domek !! Trzymam kciui !! :multi: :multi: Quote
Hakita Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Terra!!! Jesteś wielka!!! :multi: Dziękujemy wszyscy bardzo!!! :loveu: Nerusiu, oby się jak najszybciej domeczek dla Ciebie znalazł...:loveu: Quote
terra Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Dziękuję za uznanie. Każdy robi to co potrafi i może zrobić. Żeby to pomogło w znalezieniu domku dla Nera. Quote
AniaB Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 pies jest piekny:loveu: i widac na zdjęciach ze do dzieciaków cudowny.. niestety moskiewskie strózujace są/były na liście ras niebezpiecznych, na posiadanie których (chyba wciaż?) trzeba miec pozwolenie na mixa oczywiscie pozwolenia nie tzreba i mam nadzieje, ze takie porównanie mu nie zaszkodzi boje sie tylko zeby nie sciagnęli na ogłoszenie jacyś organizatorzy walk jest tu watek na dogo załozony przez hodowczynie owczarków srodkowoazjatyckich, która poszukuje nowego opiekuna dla jednego z psiaków z jej hodowli ponoc tacy chetni juz sie pojawili.. Quote
terra Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Dziękuję za info, zaraz zmieniam ten wątek na allegro. Tam o takich "poszukiwaczy" łatwo. Quote
terra Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Jest już mixem bernardyna. I ma jednego obserwatora. Mam nadzieję, iż to nie żaden z tych wymienianych wyżej. Quote
Hala Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 kurcze..terra, ja zmieniam mój watek tez na bernardyna... Quote
AniaB Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 nie no, bez paniki:lol: ale nalezy uczulić tez Panią ze schroniska - bo przecież pies nie jest u nikogo w domu tylko w schronisku - zeby pozwoliła przynajmniej sprawdzic dom z Poznania sa GoniaP, MonikaP - z fundacji canis et felis, jest tez supergoga - na pewno pomogą... Quote
Recommended Posts