Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak mam zrobić Nerowi foteczki, jak paskud na spacewr nie chciał ze mną iść? I uciekał przed wolontariuszami?
A taki słodki micho z niego....

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

powiem szczerze..nigdy, ale to przenigd nie wystawiałam nic na allegro. Zupełnie nie wiem jak to zrobić. :mad: Jeśli chcesz mną pokierować, to ja z checią przyjmę każdą radę i wskazówkę. Chociaż to pewnie długo potrwa zanim zrozumiem, jak to wszystko działa. Jeśli Ty potrafisz wystawić i chciałabyś mi pomócc, to ja z chęcią przyjmę Twą pomoc i będę niezmniernie wdzięczna. No i Nero również.

Posted

Wystawię go, tylko proszę o namiary tzn. telefon, e-mail , adres stony internetowej schroniska. I tak sobie myślę, czy nie byłoby dobrze, gdyby dać jakiś namier na Ciebie. Ludzie chcą informacji, a czy schronisko odpowiada na maile i telefony? No i jakiś niezbyt długi tekścik o nim.

Widziałm, że udzielasz się w poznańskim schronisku. Może będziesz chciala wystawiać tamtejsze pieski. Jesteś zarejestrowana na allegro? To trwa jakiś czas, więc może warto już o tym pomyśleć?

Czekam na powyższe dane, mogą być na pw.

Nero czeka na dom!

Posted

Nero jest na allegro:

[URL]http://www.allegro.pl/item173961490_piekny_duzy_spokojny_pies_do_adopcji.html[/URL]

Teraz pozostaje jedynie czekać, aby ktoś się zakochał, czego z całego serca pięknemu psu życzę!

Posted

Brawo terra !! :multi: :multi:

Pięknie napisałaś!
Hala na pewno się ucieszy!
A Neruś jeszcze mocniej, kiedy znajdzie nowy domek !!
Trzymam kciui !! :multi: :multi:

Posted

pies jest piekny:loveu:
i widac na zdjęciach ze do dzieciaków cudowny..

niestety moskiewskie strózujace są/były na liście ras niebezpiecznych, na posiadanie których (chyba wciaż?) trzeba miec pozwolenie
na mixa oczywiscie pozwolenia nie tzreba i mam nadzieje, ze takie porównanie mu nie zaszkodzi

boje sie tylko zeby nie sciagnęli na ogłoszenie jacyś organizatorzy walk

jest tu watek na dogo załozony przez hodowczynie owczarków srodkowoazjatyckich, która poszukuje nowego opiekuna dla jednego z psiaków z jej hodowli
ponoc tacy chetni juz sie pojawili..

Posted

nie no, bez paniki:lol:
ale nalezy uczulić tez Panią ze schroniska - bo przecież pies nie jest u nikogo w domu tylko w schronisku - zeby pozwoliła przynajmniej sprawdzic dom

z Poznania sa GoniaP, MonikaP - z fundacji canis et felis, jest tez supergoga - na pewno pomogą...