AniaB Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 kiwi - jak nie bedzie sniegu to mozemy jechac i w piatek i w sobote.. o ile otworze drzwi:evil_lol: gdyby był mróz ale póki co to ja jestem bardzo chetna umówimy sie telefonicznie, co..? kurka, ja o tej dośce myśle i myśle..:-( Quote
ach21 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='kiwi']Ach21, opowiadaj!!![/quote] Pani Ewa przyjechala podpisala umowe adopcyją i zabrala małą MIMI mala nie chciala jechac patrzyla na mnie tymi swoimi oczkami az mi sie plakac chcialo...:( ale bedzie miala fajowy dom cieply i z psimi tradycjami odwiedze ich za tydzień ze swoim Alkiem. Zrobie zdjęcie i przesle Quote
kiwi Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 a mimi bedzie miala na imie milka, zeby mozna bylo na nia mowic milusia :) szczerze mowiac to mam nadzieje ze reszta ligockich bid tez takie domy znajdzie... i pani byla z tych co juz dzisiaj nawet do mnie po ksiazeczke przyjechala nie bylo mnie wiec moj tato im przekazał ;) Quote
AniaB Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 ojej - ale mimcia trafiła!!!:multi: :multi: :multi: :multi: kochana malizno bedzie ci dobrze, zobaczysz dopiero teraz zobaczysz jakie fajne moze być zycie!! ja tylko sobie tak mysle, ze to niesamowite, ze jej nikt w tym schronie nie wypatzrył wcześniej takie cudeńko:loveu: :loveu: :loveu: ach21 pisz nam pisz prosze jak najwiecej!! i narób zdjec mnóstwo!!! Quote
ach21 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ok Napisze Na 100% Jak Tylko Odwiedze Ja Za Tydzien KIWI masz zdjecia na mailu :) aha i poslalam ci dzis 2 listy w ktorych masz 150 szt umów adopcyjnych jak chcialas jak cos to jeszcze wydrukuje Quote
weszka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 :multi: super że Mimi vel Milusia ma domek. Koffana suczka :loveu: A dwa pozostałe koffane psiaki też by chciały :-( ! I słodka Dosia i mały diabełek Ramzesik... Co do transportu. Jutro do południa będe wiedzieć czy będę miała wolny wieczór. Jeśli tak to od 18 jestem do dyspozycji i psiaki mogę porozwozić gdzie trzeba. Quote
weszka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 I trzymam kciuki za Dosiunię... biedną sukę żeby dobrze zniosła zabieg... Quote
kiwi Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='ach21']Ok Napisze Na 100% Jak Tylko Odwiedze Ja Za Tydzien KIWI masz zdjecia na mailu :) aha i poslalam ci dzis 2 listy w ktorych masz 150 szt umów adopcyjnych jak chcialas jak cos to jeszcze wydrukuje[/quote] Ach, jestes niewiarygodna :loveu: dziekuje!! dostalam zdjecia, ale chyba jakiegos innego psa :o to nie jest ta sama mimi!!! :loveu: Quote
kiwi Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [IMG]http://img265.imageshack.us/img265/2437/p1010567uk6.jpg[/IMG] [IMG]http://img105.imageshack.us/img105/4757/p1010572oj6.jpg[/IMG] Quote
kiwi Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [IMG]http://img380.imageshack.us/img380/4777/p1010576jh9.jpg[/IMG] [IMG]http://img87.imageshack.us/img87/6458/p1010577ge6.jpg[/IMG] Quote
weszka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
kiwi Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 znikaja obrazki z imageshacka! wstawilam 4, moze wroca i moj podpis tez zniknał :( Quote
Anashar Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='AniaB']kiwi - jak nie bedzie sniegu to mozemy jechac i w piatek i w sobote.. [/quote] Ja tez, ja tez :cool3: Jak tylko sie wykuruje :roll: A Mimi sie zmienila nie do poznania :) Teraz trzymam kciuki za Dosiunie i Ramzesika Quote
Anashar Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='kiwi']znikaja obrazki z imageshacka! wstawilam 4, moze wroca i moj podpis tez zniknał :([/quote] A wlasnie sie zastanawialem, czy to tylko u mnie ich nie widac... Znaczy, ze albo imageshack mial awarie serwera albo wprowadzaja jakies blokady na samo podlinkowywanie... Quote
kiwi Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 mysle ze powinnismy wziac jeszcze jakas mala, slodka suczke z ligoty.. p Magda bedzie jechała robic reportaz - u nas takie suczki ida szybko, mialam tez telefon po dosie, ma szanse zamieszkac z niepelnosprawnym dzieckiem, u super pana, naprawde dzwonil do mnie 2 razy na komorke i opowiadal po pol godziny o swoich psach ze schroniska, a mial ich sporo... bardzo fajny pan, naprawde super, tylko tzreba zbadac reakcje dosi na zachowania jakie moga pzreejawiac takie dzieci, ale dosia jest taka cierpliwa... jak ja bolalo u weta to nawet nie drgnela.. .Ania. zna sie an dogoterapii, umie przeprowadzic testy, wiec zrobi takie dla dosi. co prawda dom w warszawie... no ale naprawde pan mi sie spodobał... zbey nie bylo tak ze material z ligoty a my mamy 1 ramzesa bo to strata okazji... Quote
makulka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ale śliczna z niej sunia ,miała szczescie:loveu: Quote
weszka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='kiwi']mysle ze powinnismy wziac jeszcze jakas mala, slodka suczke z ligoty.. zbey nie bylo tak ze material z ligoty a my mamy 1 ramzesa bo to strata okazji...[/quote] To może takie biedactwa...???? A7 Piesek, któremu już wszystko jedno [IMG]http://www.ligota.webhost.pl/resources/Image/a007.jpg[/IMG] [B]Terierkowata sunia[/B] [IMG]http://www.ligota.webhost.pl/resources/Image/tn_5.jpg[/IMG] Sunia straciła niedawno swoje dzieci, terrierkowata, bardzo smutna.. Quote
kiwi Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 terierkowata suczka podobno ma juz dom, w wszsytko jednemu przydałby sie dom... :( poza tym przyszło na AFN 100 zl na Mimi od Pani z Allegro :) bedzie na sterylke :) Quote
kiwi Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Aga-ta juz zawiozła psiaki do doktora :) narazie czekaja az o 10 przyjdzie dr slowinski i bedzie badał, ogladal, sprawdzal, obcinał i wycinał oby tylko ramzes mial dobre wyniki :thumbs: ponawiam prosbe o kocyki i szmatku, moga byc stare ubrania, zbye wymoscic siakom po zabiegach w hotelu... Quote
AniaB Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 kiwi - trzeba bedzie zmienić Aga-ta? jakby co to ja moge na chwile podejsć.. a dosie dajemy do Warszawy? to chyba ktos musiałby dom sprawdzic.. w takim razie szybko musze jechac do hotelu, żeby sie dośką jeszcze nacieszyc to anioł mam nadzeje ze pojedziemy w piątek i sobote - chociaż adam wczoraj chorobe przyniósł do domu (kicha i ma gorączke) wiec moze być różnie ale póki co jestem zdrowa Quote
AniaB Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='kiwi'] [IMG]http://img105.imageshack.us/img105/4757/p1010572oj6.jpg[/IMG][/quote] jaka sunia jest śliczna czy to na pewno ta smierdząca przestraszona skołtuniona mała kulka, która podrózowała ze mna w niedziele????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ach21 - wspaniała robota!!!:loveu: Quote
kiwi Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 IZOLOWAC ADAMA! :evil_lol: IZOLOWAC ADAMA! :evil_lol: nie wiem jak z ta warszwa, ania przebada reakcje dosi czy sie nadaje na psa dla takiej osoby i mysle ze wtedy razem zdecydujemy czy mowimy panu ze sie nadaje czy klamiemy ze nie :lol: a dom musi byc bezwzglednie sprawdzony i osobiscie dosia zawieziona :) Ania, psiaki sa w lecznicy pod opieka mlodego doktora, mam nadzieje ze ramzes nie zdemoluje calej lecznicy ;) w zawioze spiaki chyba a Aga-ta bo oferowala pomoc takze w tym zakresie :) ale to jak juz zdam albo i nie dzisiejszy egzmain.... Quote
AniaB Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 kiwi - bo piątek jest juz jutro ja musze być z powrotem w domu na 18.30 czy Ty jutro chcesz tylko pospacerować z psiakami czy jeszcze coś wiecej zrobić? mozemy wyruszyc np. o 16.00 i być tam do 18.00 potem wracamy anashar - jak z Twoim zdrowiem? jedziesz z nami? bo trzeba silnego chłopa do orki z ramzesem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
kiwi Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 a ja jutro jeszcze dwa egzmainy nie wiem na ktora sie wyrobie bede cie informowac chcialam tylko zobaczyc jak sie miewaja po zabiegach. Quote
weszka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Ja dzisiaj jadę do hotelu ok. 18 - tak jak pisałam na krakowskim wątku mam tam Guzika - sznaucera średniaka który nie spełnił oczekiwań nowych właścicieli. Jest na antybiotykach i muszę go zawieźć do weta. Będę też pewnie jechać jutro i/lub w sobotę i/lub niedzielę. Quote
Recommended Posts