Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rinuś napisał(a):
to Brutus podzieli sie wtedy z Cooperem kijkiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Aha no to poprawka "grzeczny i wychowany labek. Kijkiem sie podzielił" :diabloti:

Posted

Hej!

No Twoj biglaczek jest przeuroczy!!!! :loveu:
One maja takie aksamitne ryjki- nic tylko calowac!!! :cool3:

Powiedz mi gdzie wy sie na takich super spacerkach spotykacie??? :crazyeye:

Posted

lidiya napisał(a):
Hej!

No Twoj biglaczek jest przeuroczy!!!! :loveu:
One maja takie aksamitne ryjki- nic tylko calowac!!! :cool3:

Powiedz mi gdzie wy sie na takich super spacerkach spotykacie??? :crazyeye:

a z Torunia jestes??:razz::razz:

Posted

spotykamy sie na przedmisciu bydgoskim tam gdzie jest schronisko dla zwierzat ...
tam jest martwa wiselka...i wielkie łąki.przewaznie jestesmy tam ok 13-14
jak bedziesz chciala isc kiedys to sie podlacz na gg czy napisz tutaj badz u mnie w galerii to sie dogadamy

Posted

lidiya napisał(a):
o nigdy tam nie bylam :)
Spotykacie sie w weekendy czy w tygodniu tez?

a tyg tez.tylko ja sie umawiam z Izka (wlascicielka tej galerii) a reszte osob zawsze spotkamy na miejscu :) a w jakich okolicach mieszkasz?

Posted

lidiya napisał(a):
ja mieszkam na 1 rubinkowie, albo raz na jakis czas chetnie podskoczymy samochodem :)

to sie ciesze :)
zawsze na gadu mozesz sie podlaczyc :)
nr jest w prfilu :)
a teraz ide do sql

Posted

ooo prosze
2 dni nie zagladalam do galerii a tu dziewczyny prawie poumawiane:)
Hej Lidiya, my to sie w sobote zobaczymy ;) Niezla sfora, sliczne psiaki. Rozumiem, ze ta mala (duza) :) sie szkoli :) Jutro przekrece to sie umowimy. Pozdrawiam

aaa co do spacerku, raz bylam w lasku kolo OBI, calkiem fajne miejsce.

Posted

Tradycyjnie wklejam spacerkowe fotki :) moze nastepnym razem uda ze szkolenia, ale fotografa musimy znalezc :)

hmm... chcialam zabawic sie w psią fryzjerkę i przyciąć Cooper'owi ogon. Chiba troszke mi nie wyszlo :evil_lol:

ktoś mi kiedyś wmawiał, że beagle nie pływa, a ja się zastanawiam, czy to czasem nie miniatura labradora :p

teraz troszke w sloneczku obsycham :)

a tu z dzisiejszego spacerkowania. Kasia próbuje zbudować autorytet ;) za ciacho :evil_lol:

a tu ze schroniskową bidulką:-( Wspólnymi siłami nazwałyśmy ją Berda :) Kasia ją zabrała ze schronu na wspólny spacerek. Cooper był jak najbardziej za:loveu:

Gdzie by tu nawiać...

To chyba tyle fotek tego rudego nieusłuchańca:angryy:

Posted

Ibazelka napisał(a):
:)

hmm... chcialam zabawic sie w psią fryzjerkę i przyciąć Cooper'owi ogon. Chiba troszke mi nie wyszlo :evil_lol:

a tu z dzisiejszego spacerkowania. Kasia próbuje zbudować autorytet ;) za ciacho :evil_lol:

haha dopiro teraz zobaczylam ze Ty naprawde pokaleczylas mu ten ogonek:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol:do fryzjera sie z nim wybierz hehe:evil_lol::evil_lol:
a ja chociaz mam jakis autorytet nawet u Coopera,bo dzsiaij to Ciebie wogole nie sluchal:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong:
i bez mojej glowy no:mad::mad::mad: