Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Cioteczki
na początek fotki potem relacja
wracam z zabiegu
[IMG]http://c.wrzuta.pl/wi8924/c2baa7d10002b43a50200d83/3.08.2012_024[/IMG]

Juz w domu

[IMG]http://c.wrzuta.pl/wi167/d192af290023610850200d83/3.08.2012_028[/IMG]

[IMG]http://c.wrzuta.pl/wi17624/38d7682d000e05ec50200d85/3.08.2012_027[/IMG]

Posted

O jejku, jaki smutny jestem i wkurzony:( Marianku, to dla Twojego dobra jest, proszę się na cioteczkę nie denerwować!
Keakea, miałam to samo napisać :D Jaki słodki żółty bandażyk z buźkami:loveu:

Posted

[quote name='michelle04']

[IMG]http://c.wrzuta.pl/wi17624/38d7682d000e05ec50200d85/3.08.2012_027[/IMG][/QUOTE]
Marianie Ty się nic nie martw, tu my jesteśmy od zamartwiania się, a Ty zdrowiej, niech się goi jak na psie:)

Posted

Przyjechalismy przed czasem,ale mimo tego zajęto się Mankiem od razu, badanie krwi- w normie, waga 19 kg, zastrzyk usypiający i golenie lapinki, zabieg pomyślnie przeszedl zgodnie z tym co zreferowalam Pauli,, teraz czekamy 2 tygodnie i wówczas będziemy wiedziec co dalej ale ja jestem dobrej myśli i niech Cioteczki tez trzymają kciuki
Maniek jest na mnie obrazony :( Nie wodzi juz za mną wzrokiem i źle mi z tym, bo jest taki jakis obojetny, ale tlumaczę Jemu, że teraz juz będzie lepiej i że to wszystko dla jego dobra i bedzie smigal jak konik po trawce - chcę w to wierzyć, bo co innego mam Jemu powiedzieć???

Posted

[quote name='michelle04']
Maniek jest na mnie obrazony :( Nie wodzi juz za mną wzrokiem i źle mi z tym, bo jest taki jakis obojetny, ale tlumaczę Jemu, że teraz juz będzie lepiej i że to wszystko dla jego dobra i bedzie smigal jak konik po trawce - chcę w to wierzyć, bo co innego mam Jemu powiedzieć???[/QUOTE]

ciociu michelle04 niech się ciocia nie martwi, Marianek prześpi się, przemyśli sobie i od jutra da się przebłagać i rozgrzeszy ciocię:)

Posted

ciotka, jutro będzie lepiej, nie sądzę by długo się gniewał !
Jak Paula znalazła Mariana to ważył chyba 12 czy 13 kg, rośnie zdrowo !
naaaaaszeeee kochaaaane psisko ! :wink:

Posted (edited)

[quote name='Ikusia'][INDENT][INDENT][SIZE=5][B][SIZE=1]przepraszam za offa[/SIZE]
PILNIE POTRZEBNA POMOC W POSZUKIWANIU UCIEKINIERA!!![/B][/SIZE]
[B][SIZE=3]Trzy godziny temu do nowego domu została wyadoptowana onkowata sunia Szczęściara. Około 20 min temu UCIEKŁA w okolicach ulicy Potrzask. Pobiegła w kierunku cmentarza. Cechy charakterystyczne: nierówno przycięte uszy oraz przycięty ogon. Jeżeli znacie kogoś z okolic Bieżanowa, zwracam się z prośbą o poinformowanie i pomoc w poszukiwaniach.[/SIZE][/B]
[SIZE=5][B]telefon 515192985[/B][/SIZE]
[/INDENT]
[/INDENT]
[/QUOTE]

Dokładny adres ul Potrzask 63. Tam jest jakiś zakład czy salon "INTER coś tam", Iwoniam sama nie wejdzie w trawy, krzaki, chaszcze, których tam wiele.
Druga komórka 606 112-318
POMOCY
edit
Sunia odnaleziona.

Edited by barb
Posted

Cioteczki przepraszam, ale jestem dzisiaj juz wypomopwana tymi wrażeniami i mam nadzieję, ze nie pogniewacie się jesli jutro rozliczę sie z kosztów zabiegu, teraz zajrzę do Mańka i zmykam spać - Dobranoc :)

Posted

[quote name='MTD']ciotka, jutro będzie lepiej, nie sądzę by długo się gniewał !
Jak Paula znalazła Mariana to ważył chyba 12 czy 13 kg, rośnie zdrowo !
naaaaaszeeee kochaaaane psisko ! :wink:[/QUOTE]

Tyyyyy, masz rację! Właśnie się zastanawiałam po dzisiejszej rozmowie z michelle ile on ważył. Mówiłam, że Marianek jakiś taki grubawy się zrobił :razz:
Michelle, nie martw się, on nie rozumie niestety, że to dla jego dobra, ale jedną z najcudowniejszych cech psiaków jest to, że kochają nie za, ale niezależnie od...szybko zapomni:) Jeszcze jak ciotka tak troszkę czymś przekupi jak ostatnio-kurczaczkiem czy rosołkiem ;)

Posted

[quote name='michelle04']Cioteczki przepraszam, ale jestem dzisiaj juz wypomopwana tymi wrażeniami i mam nadzieję, ze nie pogniewacie się jesli jutro rozliczę sie z kosztów zabiegu, teraz zajrzę do Mańka i zmykam spać - Dobranoc :)[/QUOTE]

Pewnie michelle, nie ma najmniejszego problemu,nie spieszy się. Należy Ci się odpoczynek, dużo emocji dzisiaj z Nami wszystkimi było :) Dobranoc.

Posted

Michelle, toż Marian jest tylko obrażony, że jedzonka nie dostał.

Dziś razem z rosołkiem obraza mu przejdzie :)

A czy on może się sam położyć i wstać z tym opatrunkiem czy musisz mu pomagać?

Posted

Witam,
noc minęla spokojnie i dzisiaj Maniek już w lepszym nastroju,ale mimo tego rosolek ugotowalam :) i już chyba się tak mocno nie gniewa na mnie :) JUż staje na tą lapkę i chodzi :) Bylismy na zastrzyku u weta - bez kosztow :) Natmiast koszt zabiegu to 500 Pln, mam f-re, zrobilam fotkę,ale nic nie widac, spróbuję ją zeskanowac i wstawić, dojazd to 140 km x 6,5 spalanie Hondy / 100 i razy cena paliwa 5,85 daje kwotę 53 Pln, więc na koncie Manka u mnie zostaje 790 Pln

Posted

[quote name='katarzyna09']A ja już wysyłam pięć dyszek dla psiaczka ;)
Cieszę się,ze z Waszym Mariankiem jest wszystko dobrze :smile:[/QUOTE]

Kasiu, bardzo Ci dziękuję za propozycję (:loveu:), ale operacja kosztowała mniej niż się spodziewaliśmy, Sokołek bardziej potrzebuje pomocy, bo jest na minusie, przeznacz proszę na niego tą kaskę...

Świetnego masz tego weta michelle, podziękuj mu z całego serca od Nas!! :)
Super, że Marianek jakoś sobie z tą łapką radzi, myślałam, że będzie gorzej, że nie będzie chciał na nią stawać.
Wiedziałam, że będzie rosołek na przeprosiny i że mała przekupna menda się na niego skusi ;)

Posted

Monia, próbuję zapisać na pulpicie zdjęcie Marianka z Twoim kotkiem z albumu, ale w ogóle nie chce mi się zapisać, chyba wina jakiegoś programu na kompie, a raczej jego braku...Dałabyś mi radę wysłać to na maila? Bo nie wiem już jak to zrobić...Czytałaś? :D

Posted

[quote name='paula_t']Kasiu, bardzo Ci dziękuję za propozycję (:loveu:), ale operacja kosztowała mniej niż się spodziewaliśmy, Sokołek bardziej potrzebuje pomocy, bo jest na minusie, przeznacz proszę na niego tą kaskę...

[/QUOTE]
Obiecałam pięć dyszek,słowa dotrzymuję ;)

Posted

[quote name='paula_t']Monia, próbuję zapisać na pulpicie zdjęcie Marianka z Twoim kotkiem z albumu, ale w ogóle nie chce mi się zapisać, chyba wina jakiegoś programu na kompie, a raczej jego braku...Dałabyś mi radę wysłać to na maila? Bo nie wiem już jak to zrobić...Czytałaś? :D[/QUOTE]

nooo zrobi się ale z prędkością żółwia stepowego więc czekaj, mam 3 z kotem w tle ;)
ej, paula, powiemy ciotkom co nie co? bo wiesz, co tak same się będziemy napalać? :eviltong: