margoth137 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Marianku ciesze się, że wszystko w porządku:) Quote
michelle04 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Witam Cioteczki na początek fotki potem relacja wracam z zabiegu [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi8924/c2baa7d10002b43a50200d83/3.08.2012_024[/IMG] Juz w domu [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi167/d192af290023610850200d83/3.08.2012_028[/IMG] [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi17624/38d7682d000e05ec50200d85/3.08.2012_027[/IMG] Quote
keakea Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Marian, kocham Cię! I masz zajebisty bandaż!!! Quote
paula_t Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 O jejku, jaki smutny jestem i wkurzony:( Marianku, to dla Twojego dobra jest, proszę się na cioteczkę nie denerwować! Keakea, miałam to samo napisać :D Jaki słodki żółty bandażyk z buźkami:loveu: Quote
michelle04 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Chołera napisałam piekny esej i wyrzuciło mnie z dogo, ech zacznę jeszcze raz Quote
asiuniab Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 [quote name='michelle04'] [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi17624/38d7682d000e05ec50200d85/3.08.2012_027[/IMG][/QUOTE] Marianie Ty się nic nie martw, tu my jesteśmy od zamartwiania się, a Ty zdrowiej, niech się goi jak na psie:) Quote
michelle04 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Przyjechalismy przed czasem,ale mimo tego zajęto się Mankiem od razu, badanie krwi- w normie, waga 19 kg, zastrzyk usypiający i golenie lapinki, zabieg pomyślnie przeszedl zgodnie z tym co zreferowalam Pauli,, teraz czekamy 2 tygodnie i wówczas będziemy wiedziec co dalej ale ja jestem dobrej myśli i niech Cioteczki tez trzymają kciuki Maniek jest na mnie obrazony :( Nie wodzi juz za mną wzrokiem i źle mi z tym, bo jest taki jakis obojetny, ale tlumaczę Jemu, że teraz juz będzie lepiej i że to wszystko dla jego dobra i bedzie smigal jak konik po trawce - chcę w to wierzyć, bo co innego mam Jemu powiedzieć??? Quote
asiuniab Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 [quote name='michelle04'] Maniek jest na mnie obrazony :( Nie wodzi juz za mną wzrokiem i źle mi z tym, bo jest taki jakis obojetny, ale tlumaczę Jemu, że teraz juz będzie lepiej i że to wszystko dla jego dobra i bedzie smigal jak konik po trawce - chcę w to wierzyć, bo co innego mam Jemu powiedzieć???[/QUOTE] ciociu michelle04 niech się ciocia nie martwi, Marianek prześpi się, przemyśli sobie i od jutra da się przebłagać i rozgrzeszy ciocię:) Quote
MTD Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 ciotka, jutro będzie lepiej, nie sądzę by długo się gniewał ! Jak Paula znalazła Mariana to ważył chyba 12 czy 13 kg, rośnie zdrowo ! naaaaaszeeee kochaaaane psisko ! :wink: Quote
barb Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 (edited) [quote name='Ikusia'][INDENT][INDENT][SIZE=5][B][SIZE=1]przepraszam za offa[/SIZE] PILNIE POTRZEBNA POMOC W POSZUKIWANIU UCIEKINIERA!!![/B][/SIZE] [B][SIZE=3]Trzy godziny temu do nowego domu została wyadoptowana onkowata sunia Szczęściara. Około 20 min temu UCIEKŁA w okolicach ulicy Potrzask. Pobiegła w kierunku cmentarza. Cechy charakterystyczne: nierówno przycięte uszy oraz przycięty ogon. Jeżeli znacie kogoś z okolic Bieżanowa, zwracam się z prośbą o poinformowanie i pomoc w poszukiwaniach.[/SIZE][/B] [SIZE=5][B]telefon 515192985[/B][/SIZE] [/INDENT] [/INDENT] [/QUOTE] Dokładny adres ul Potrzask 63. Tam jest jakiś zakład czy salon "INTER coś tam", Iwoniam sama nie wejdzie w trawy, krzaki, chaszcze, których tam wiele. Druga komórka 606 112-318 POMOCY edit Sunia odnaleziona. Edited August 7, 2012 by barb Quote
michelle04 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Cioteczki przepraszam, ale jestem dzisiaj juz wypomopwana tymi wrażeniami i mam nadzieję, ze nie pogniewacie się jesli jutro rozliczę sie z kosztów zabiegu, teraz zajrzę do Mańka i zmykam spać - Dobranoc :) Quote
paula_t Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 [quote name='MTD']ciotka, jutro będzie lepiej, nie sądzę by długo się gniewał ! Jak Paula znalazła Mariana to ważył chyba 12 czy 13 kg, rośnie zdrowo ! naaaaaszeeee kochaaaane psisko ! :wink:[/QUOTE] Tyyyyy, masz rację! Właśnie się zastanawiałam po dzisiejszej rozmowie z michelle ile on ważył. Mówiłam, że Marianek jakiś taki grubawy się zrobił :razz: Michelle, nie martw się, on nie rozumie niestety, że to dla jego dobra, ale jedną z najcudowniejszych cech psiaków jest to, że kochają nie za, ale niezależnie od...szybko zapomni:) Jeszcze jak ciotka tak troszkę czymś przekupi jak ostatnio-kurczaczkiem czy rosołkiem ;) Quote
paula_t Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 [quote name='michelle04']Cioteczki przepraszam, ale jestem dzisiaj juz wypomopwana tymi wrażeniami i mam nadzieję, ze nie pogniewacie się jesli jutro rozliczę sie z kosztów zabiegu, teraz zajrzę do Mańka i zmykam spać - Dobranoc :)[/QUOTE] Pewnie michelle, nie ma najmniejszego problemu,nie spieszy się. Należy Ci się odpoczynek, dużo emocji dzisiaj z Nami wszystkimi było :) Dobranoc. Quote
keakea Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Michelle, toż Marian jest tylko obrażony, że jedzonka nie dostał. Dziś razem z rosołkiem obraza mu przejdzie :) A czy on może się sam położyć i wstać z tym opatrunkiem czy musisz mu pomagać? Quote
michelle04 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Witam, noc minęla spokojnie i dzisiaj Maniek już w lepszym nastroju,ale mimo tego rosolek ugotowalam :) i już chyba się tak mocno nie gniewa na mnie :) JUż staje na tą lapkę i chodzi :) Bylismy na zastrzyku u weta - bez kosztow :) Natmiast koszt zabiegu to 500 Pln, mam f-re, zrobilam fotkę,ale nic nie widac, spróbuję ją zeskanowac i wstawić, dojazd to 140 km x 6,5 spalanie Hondy / 100 i razy cena paliwa 5,85 daje kwotę 53 Pln, więc na koncie Manka u mnie zostaje 790 Pln Quote
katarzyna09 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 A ja już wysyłam pięć dyszek dla psiaczka ;) Cieszę się,ze z Waszym Mariankiem jest wszystko dobrze :smile: Quote
margoth137 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 jaki Maniutek kochany:loveu:buziak w łapindę. Quote
paula_t Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 [quote name='katarzyna09']A ja już wysyłam pięć dyszek dla psiaczka ;) Cieszę się,ze z Waszym Mariankiem jest wszystko dobrze :smile:[/QUOTE] Kasiu, bardzo Ci dziękuję za propozycję (:loveu:), ale operacja kosztowała mniej niż się spodziewaliśmy, Sokołek bardziej potrzebuje pomocy, bo jest na minusie, przeznacz proszę na niego tą kaskę... Świetnego masz tego weta michelle, podziękuj mu z całego serca od Nas!! :) Super, że Marianek jakoś sobie z tą łapką radzi, myślałam, że będzie gorzej, że nie będzie chciał na nią stawać. Wiedziałam, że będzie rosołek na przeprosiny i że mała przekupna menda się na niego skusi ;) Quote
MTD Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 ciotka michelle jest prawie tak samo fajna jak marianek :eviltong: Quote
paula_t Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 Monia, próbuję zapisać na pulpicie zdjęcie Marianka z Twoim kotkiem z albumu, ale w ogóle nie chce mi się zapisać, chyba wina jakiegoś programu na kompie, a raczej jego braku...Dałabyś mi radę wysłać to na maila? Bo nie wiem już jak to zrobić...Czytałaś? :D Quote
katarzyna09 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='paula_t']Kasiu, bardzo Ci dziękuję za propozycję (:loveu:), ale operacja kosztowała mniej niż się spodziewaliśmy, Sokołek bardziej potrzebuje pomocy, bo jest na minusie, przeznacz proszę na niego tą kaskę... [/QUOTE] Obiecałam pięć dyszek,słowa dotrzymuję ;) Quote
MTD Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='paula_t']Monia, próbuję zapisać na pulpicie zdjęcie Marianka z Twoim kotkiem z albumu, ale w ogóle nie chce mi się zapisać, chyba wina jakiegoś programu na kompie, a raczej jego braku...Dałabyś mi radę wysłać to na maila? Bo nie wiem już jak to zrobić...Czytałaś? :D[/QUOTE] nooo zrobi się ale z prędkością żółwia stepowego więc czekaj, mam 3 z kotem w tle ;) ej, paula, powiemy ciotkom co nie co? bo wiesz, co tak same się będziemy napalać? :eviltong: Quote
paula_t Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 To dawaj wszystkie, poczekam ;) Może lepiej nie zapeszać...w końcu to dopiero w listopadzie jakby coś.... ja już przewrażliwiona jestem:eviltong: Quote
Recommended Posts