asiuniab Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Paula jak tylko będziesz coś wiedzieć dawaj znać, w końcu, wrocław nie jest pozbawiony psiolubnych i jak będziemy wiedzieć co i jak, to może trzeba będzie napisać do kilku osób (są wakacje, część pewnie nie chodzi do szkoły, na studia), więc pewnie pomoże, jako i ja pomogę; Quote
paula_t Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 [quote name='asiuniab']Paula jak tylko będziesz coś wiedzieć dawaj znać, w końcu, wrocław nie jest pozbawiony psiolubnych i jak będziemy wiedzieć co i jak, to może trzeba będzie napisać do kilku osób (są wakacje, część pewnie nie chodzi do szkoły, na studia), więc pewnie pomoże, jako i ja pomogę;[/QUOTE] Ja sobie wczoraj wieczorem uświadomiłam, że dzisiaj jest sobota, niby gabinet weterynaryjny jest otwarty, a na stronie jest napisane, że dr Bieżyński przyjmuje w poniedziałki i w czwartki, w weekend nie pracuje, więc pozostaje mi telefon w poniedziałek. Zadzwonię do Niego od razu rano i będę wszystko wiedzieć czy ta konsultacja będzie niezbędna czy też nie. Najgorszy jest transport, jeśli Ty byś się podjęła, to myślę, że znalezienie kogoś we Wrocławiu, kto poświęci godzinę nie będzie wielkim problemem....mam nadzieję... Quote
asiuniab Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 [quote name='paula_t']Ja sobie wczoraj wieczorem uświadomiłam, że dzisiaj jest sobota, niby gabinet weterynaryjny jest otwarty, a na stronie jest napisane, że dr Bieżyński przyjmuje w poniedziałki i w czwartki, w weekend nie pracuje, więc pozostaje mi telefon w poniedziałek. Zadzwonię do Niego od razu rano i będę wszystko wiedzieć czy ta konsultacja będzie niezbędna czy też nie. Najgorszy jest transport, jeśli Ty byś się podjęła, to myślę, że znalezienie kogoś we Wrocławiu, kto poświęci godzinę nie będzie wielkim problemem....mam nadzieję...[/QUOTE] Paula transportu się podejmę, tylko wizyty żeby nie umówić, na ten czwartek (jeśli w ogóle się umawia wizyty) tylko na przyszły poniedziałek lub czwartek:) Quote
paula_t Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 [quote name='asiuniab']Paula transportu się podejmę, tylko wizyty żeby nie umówić, na ten czwartek (jeśli w ogóle się umawia wizyty) tylko na przyszły poniedziałek lub czwartek:)[/QUOTE] Super! Będę miała to na uwadze, choć cichutko mam nadzieję, że jednak dr Bieżyński przypomni sobie ten przypadek. Szkoda, że nie ma maila, bo ja wczoraj walnęłam taki referat w związku z całą tą sytuacją, dołączyłam zdjęcia Marianka i RTG jego łapki,a tu wiadomość zwrotna, że taki adres mailowy nie istnieje :/ Quote
paula_t Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 Taki znalazłam: [EMAIL="[email protected]"]janusz.biezynski[IMG]http://www.up.wroc.pl/img/at.gif[/IMG]up.wroc.pl[/EMAIL] Quote
paula_t Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 [quote name='MTD']no to wyślij na ten wyżej :)[/QUOTE] Ok, dzięki, mam nadzieję, że pójdzie, zaraz dam znać :) Quote
paula_t Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 Niestety: [LEFT][COLOR=#444444][FONT=Verdana]Twoja wiadomość nie została dostarczona do wszystkich adresatów.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#444444][FONT=Verdana]Następujące adresy są niepoprawne: [/FONT][/COLOR] [COLOR=#444444][FONT=Verdana]Adres: [email][email protected][/email] Błąd: 4.1.2 <[email protected]>: Recipient address rejected: Domain not found [/FONT][/COLOR] [COLOR=#444444][FONT=Verdana]Prosimy o sprawdzenie i próbę ponownej wysyłki. [/FONT][/COLOR][/LEFT] Quote
keakea Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 A przecież już wysyłałaś wcześniej coś mailem do dra, jaki to był adres wtedy? Quote
paula_t Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 [quote name='keakea']A przecież już wysyłałaś wcześniej coś mailem do dra, jaki to był adres wtedy?[/QUOTE] Nie pamiętam właśnie, bo On mi podawał przez telefon, ja go zapisałam na kartce, przepisałam potem jak wysyłałam maila. Kartka wyrzucona, a mail już skasowany dawno, bo to było ponad 2 miesiące temu :/ Quote
keakea Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 [quote name='paula_t']Nie pamiętam właśnie, bo On mi podawał przez telefon, ja go zapisałam na kartce, przepisałam potem jak wysyłałam maila. Kartka wyrzucona, a mail już skasowany dawno, bo to było ponad 2 miesiące temu :/[/QUOTE] A nie masz go w kopiach wysłanych wiadomości? Quote
keakea Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Albo nie robiłaś forwarda tej wiadomości do michelle? Quote
paula_t Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 (edited) [quote name='keakea']A nie masz go w kopiach wysłanych wiadomości?[/QUOTE] [quote name='keakea']Albo nie robiłaś forwarda tej wiadomości do michelle?[/QUOTE] Na mojego maila jest sporo rzeczy pozakładanych, np. allegro, jakieś grupony itd., to jest taki mail, z którego cała rodzina korzysta, więc ja kasuję wszystko na bieżąco, co tylko nie jest mi potrzebne. Nie robiłam forwarda, tylko kontaktowałam się z michelle przez dogo, pisząc jej, jak wygląda sytuacja. No nic, trudno, zadzwonię w poniedziałek do Pana dr i będzie wszystko wiadomo. Edit: Przypomniało mi się coś i udało mi się wysłać maila. W miejscu, w którym wpisuje się adres mailowy, jak da się strzałkę w dół, to pojawiają się wszystko adresy mailowe, na które wysłałam kiedyś maila i tam był :) Edited July 28, 2012 by paula_t Quote
asiuniab Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 [quote name='paula_t']Na mojego maila jest sporo rzeczy pozakładanych, np. allegro, jakieś grupony itd., to jest taki mail, z którego cała rodzina korzysta, więc ja kasuję wszystko na bieżąco, co tylko nie jest mi potrzebne. Nie robiłam forwarda, tylko kontaktowałam się z michelle przez dogo, pisząc jej, jak wygląda sytuacja. No nic, trudno, zadzwonię w poniedziałek do Pana dr i będzie wszystko wiadomo. Edit: Przypomniało mi się coś i udało mi się wysłać maila. W miejscu, w którym wpisuje się adres mailowy, jak da się strzałkę w dół, to pojawiają się wszystko adresy mailowe, na które wysłałam kiedyś maila i tam był :)[/QUOTE] no to Twój czas na wypracowanie referatu przynajmniej nie pójdzie na marne:) czyli czekamy na wieści:) Quote
keakea Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Ha, na coś się to zapamiętywanie różnych rzeczy przez przeglądarkę jednak przydaje :) Quote
paula_t Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 [quote name='keakea']Ha, na coś się to zapamiętywanie różnych rzeczy przez przeglądarkę jednak przydaje :)[/QUOTE] Ty mi podsunęłaś ten pomysł swoimi pytaniami :D Quote
keakea Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Hihihihi, dobrze się czasem jest na coś przydać :) Quote
michelle04 Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Melduję,że Mańkowi zostalo 9 tabletek przeciwbólowych, a poza tym u Marianka wszystko ok, apetyt dopisuje mimo upalu i wyleguje się na trawie z resztą gromady :) Jutro wstawię jakieś nowe foto kawalera :) Quote
paula_t Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 [quote name='michelle04']Melduję,że Mańkowi zostalo 9 tabletek przeciwbólowych, a poza tym u Marianka wszystko ok, apetyt dopisuje mimo upalu i wyleguje się na trawie z resztą gromady :) Jutro wstawię jakieś nowe foto kawalera :)[/QUOTE] Będziemy grzecznie czekać ;) Dzięki za sprawdzenie :) Czyli nie starczy tabletek do czasu operacji (planowanego przez Ciebie czasu)? Kurczę, trzeba gdzieś znaleźć parę tabletek...Jak one się michelle nazywają? Quote
michelle04 Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Sprawdzilam nazwę to ArthroDol Sorki Cioteczki za moją sporadyczną bytność na wątku, ale mamy wakacyjnych gości i lekki kociol w domu,ale za to psiaki są zadowolone,bo coś się dzieje :) Quote
paula_t Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 [quote name='michelle04']Sprawdzilam nazwę to ArthroDol Sorki Cioteczki za moją sporadyczną bytność na wątku, ale mamy wakacyjnych gości i lekki kociol w domu,ale za to psiaki są zadowolone,bo coś się dzieje :)[/QUOTE] Daj spokój, my wiemy, że one się mają bardzo dobrze, nie mamy się czym zamartwiać, a Ty też masz prywatne życie :) Dzięki, zaraz będę pytać, czy ktoś nie ma kilku na zbyciu tabletek. Ciotki, sorry za off'a, ale dzisiaj znalazłam taki przerażający wątek na miau (bez odzewu) i poleciłam dziewczynie, żeby napisała tutaj, wejdźcie proszę: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/229997-Szukam-domu-dla-psa-bo-ma-zosta%C4%87-zabity"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229997-Szukam-domu-dla-psa-bo-ma-zosta%C4%87-zabity[/URL] Quote
asiuniab Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Maniusiu, zaraz powinno coś kropnąć z chmur, to i się nieco schłodzi, może jutro będzie mniej upalny dzień na naszym terenie:) Quote
Recommended Posts