Jump to content
Dogomania

Łódź- starsza ERA teraz FOKITA, 5 lat w schronie. MA DOM U CZARODZIEJKI!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Czarodziejka']W tej kwestii niestety nic się nie zmieniło :evil_lol: Była i jest gruba :loveu:[/QUOTE]

Czyli na wcięcie w tali nie ma co liczyć?:p
A mówią, że miłość uskrzydla. :evil_lol:

Cioteczko daj no jakąś fotkę dla osłody.:modla:

• Replies 918
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Czarodziejka']Gosia...niegdyś Julka szorowała ząbki śp. Gajki szczotą tz, a potem odkładała na miejsce...Do dziś o tym nie wie... Nie wiem, jak by sie to skończyło, bo pedant, brzydliwiec i wogóle...;)[/quote]
jakie to szczęście, że i Juleczka się nie wygadała tatusiowi :evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiapk']No wiesz! Obraziłam się w imieniu 'gasiennicy' :obrazic:[/quote]

No wiesz ona raczej motylka nie przypomina. :evil_lol: Taka słodka gąsienniczka - tłuściutka i milutka. :lol:

Posted

[quote name='AnkaG']No wiesz ona raczej motylka nie przypomina. :evil_lol: Taka słodka gąsienniczka - tłuściutka i milutka. :lol:[/quote]
Użyj wyobraźni :cool3:

Posted

Focz faktycznie w typie gąsienicy - takiej czernej puszystej, sunącej miękko tu i ówdzie wywołując dreszcz laików.
Kiedyś pokazałam 2-letniej Julce dżdżownicę. Bała się, że coś się w ziemi wije, więc wzięłam na rękę i tłumaczę, że to maleńkie żyjątko, które lubi sobie w ziemi siedzieć - o jakie przyjazne 8)
Po jakimś czasie córcia przynosi mi do domu wielką, martwą, siną, grubą, bo napuchniętą dżdżownicę - "patrz mamusiu, biedne żyjątko, które lubi siedzieć w ziemi, ja jej domek zbudowałam". Chyba zamęczyła nieszczęsną...

Posted

Foczka zostanie uwieczniona w bryle ;)
Kuzynka rzeźbiarka zachwyciła się jej niepospolitą, pełną formą i zamierza Focz wyrzeźbić - pierwej w glinie, później odlew z gipsu. Jej wizerunek będzie pełnił funkcję rzeźby ogrodowej :)
Foty w najbliższych dniach, bo coś mam z prgramem do zdjęć nie tak :mad:
Upały...dajemy radę - Foczka najchętniej pcha się do kojca, bo tam jest cień, ale i tak całe dnie baraszkuje w trawie, ziapie i cieszy się, fifa jedna, nie wiadomo czym ;)

Posted

Wyprasowana sukienusia, tylko 2 razy włożona na Julkę zmieniła modelkę :mad:
Zanim ją ofuknęłam 8) uwieczniłam Focz w nowej kreacji.
Przez pół dnia w tym chodziła, zanim moje matczyne oko osłupiało :crazyeye:

[IMG]http://img440.imageshack.us/img440/4417/image0015jpgsm8.jpg[/IMG]

[IMG]http://img528.imageshack.us/img528/3455/image0016jpgfa4.jpg[/IMG]

Posted

Foczka w rzeźbie??? :-o Żeby tylko kuzynka nie dopatrzyła się w nej takich kształtów jak ten znajomy. :evil_lol:

Focz w tej sukience wygląda jak prawdziwa gospodyni. :evil_lol:

Posted

[quote name='Seaside']Czarodziejko - artystyczny umysł Twej pociechy zadziwia mnie coraz bardziej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
To dziedziczne przypuszczam :razz: