Kar0la Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Czarodziejka']W tej kwestii niestety nic się nie zmieniło :evil_lol: Była i jest gruba :loveu:[/QUOTE] Czyli na wcięcie w tali nie ma co liczyć?:p A mówią, że miłość uskrzydla. :evil_lol: Cioteczko daj no jakąś fotkę dla osłody.:modla: Quote
Gosiapk Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Czarodziejka']Gosia...niegdyś Julka szorowała ząbki śp. Gajki szczotą tz, a potem odkładała na miejsce...Do dziś o tym nie wie... Nie wiem, jak by sie to skończyło, bo pedant, brzydliwiec i wogóle...;)[/quote] jakie to szczęście, że i Juleczka się nie wygadała tatusiowi :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Kar0la']..,.A mówią, że miłość uskrzydla. :evil_lol: [/quote] Motylem byłam, ale utyłam. :evil_lol: Quote
AnkaG Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Gosiapk']Motylem byłam, ale utyłam. :evil_lol:[/quote] To chyba raczej gąsiennica przed zmianą w motylka. :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='AnkaG']To chyba raczej gąsiennica przed zmianą w motylka. :evil_lol:[/quote] No wiesz! Obraziłam się w imieniu 'gasiennicy' :obrazic: Quote
AnkaG Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Gosiapk']No wiesz! Obraziłam się w imieniu 'gasiennicy' :obrazic:[/quote] No wiesz ona raczej motylka nie przypomina. :evil_lol: Taka słodka gąsienniczka - tłuściutka i milutka. :lol: Quote
Gosiapk Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='AnkaG']No wiesz ona raczej motylka nie przypomina. :evil_lol: Taka słodka gąsienniczka - tłuściutka i milutka. :lol:[/quote] Użyj wyobraźni :cool3: Quote
Czarodziejka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Focz faktycznie w typie gąsienicy - takiej czernej puszystej, sunącej miękko tu i ówdzie wywołując dreszcz laików. Kiedyś pokazałam 2-letniej Julce dżdżownicę. Bała się, że coś się w ziemi wije, więc wzięłam na rękę i tłumaczę, że to maleńkie żyjątko, które lubi sobie w ziemi siedzieć - o jakie przyjazne 8) Po jakimś czasie córcia przynosi mi do domu wielką, martwą, siną, grubą, bo napuchniętą dżdżownicę - "patrz mamusiu, biedne żyjątko, które lubi siedzieć w ziemi, ja jej domek zbudowałam". Chyba zamęczyła nieszczęsną... Quote
Gosiapk Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Juleczka na pewno miała dobre chęci...tylko trochę jej nie wyszło :roll: Quote
Czarodziejka Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Foczka zostanie uwieczniona w bryle ;) Kuzynka rzeźbiarka zachwyciła się jej niepospolitą, pełną formą i zamierza Focz wyrzeźbić - pierwej w glinie, później odlew z gipsu. Jej wizerunek będzie pełnił funkcję rzeźby ogrodowej :) Foty w najbliższych dniach, bo coś mam z prgramem do zdjęć nie tak :mad: Upały...dajemy radę - Foczka najchętniej pcha się do kojca, bo tam jest cień, ale i tak całe dnie baraszkuje w trawie, ziapie i cieszy się, fifa jedna, nie wiadomo czym ;) Quote
AnkaG Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Jak to czym się cieszy - że ma taką SUUUUPER pańcię. :lol: Quote
Gosiapk Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 No pewnie! Super Pańcia i narzeczony Rex! 2 w 1 :lol: Quote
Czarodziejka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 A.....zaraz :razz: Dobrze, że mi przypomniałaś, bo przez te Rexowe przypadłości zapomniałam o mojej Foczce... Quote
Czarodziejka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Wyprasowana sukienusia, tylko 2 razy włożona na Julkę zmieniła modelkę :mad: Zanim ją ofuknęłam 8) uwieczniłam Focz w nowej kreacji. Przez pół dnia w tym chodziła, zanim moje matczyne oko osłupiało :crazyeye: [IMG]http://img440.imageshack.us/img440/4417/image0015jpgsm8.jpg[/IMG] [IMG]http://img528.imageshack.us/img528/3455/image0016jpgfa4.jpg[/IMG] Quote
Czarodziejka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='AnkaG']No no ale modelka - z tych puszystych. :razz:[/quote] Ale za to zawsze uśmiechnięta :) Quote
Kar0la Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Foczka w rzeźbie??? :-o Żeby tylko kuzynka nie dopatrzyła się w nej takich kształtów jak ten znajomy. :evil_lol: Focz w tej sukience wygląda jak prawdziwa gospodyni. :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Ale z niej laska. Juleczka kochana podzieliła sie z sunia najlepsza sukienką. Quote
Seaside Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Czarodziejko - artystyczny umysł Twej pociechy zadziwia mnie coraz bardziej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Czarodziejka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Seaside']Czarodziejko - artystyczny umysł Twej pociechy zadziwia mnie coraz bardziej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Mnie również :cool1: Quote
Jowita Poznań Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Ja uwielbiam ten watek, Czarodziejko chcemy jeszcze :diabloti: :evil_lol: :diabloti: Quote
Czarodziejka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Jasne, tylko mam na głowie chorego Rexa i FOczka jest zaniedbana od strony poznawczo medialnej :diabloti: Quote
Gosiapk Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Seaside']Czarodziejko - artystyczny umysł Twej pociechy zadziwia mnie coraz bardziej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] To dziedziczne przypuszczam :razz: Quote
Recommended Posts